tanıtım amaçlı ilk zamanlar fiyatları kırabilirler biraz, ama sonrasında uzaktan bakılacak fiyatlara yükseltirler büyük bi ihtimalle.
Printable View
tanıtım amaçlı ilk zamanlar fiyatları kırabilirler biraz, ama sonrasında uzaktan bakılacak fiyatlara yükseltirler büyük bi ihtimalle.
Desensan'da aynı işi yapıyor aynı yöntem ile. Birde İzmir'de var MAG dı galiba firma adı. Aynı şekilde çeşitli desenlerde. Ama pahalı fiyatlar.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...5_692301_n.jpg
bızde subarunun sınyallerı stopu cıtaları ve jantı kablattık yaban var yanı guzelde oldu atmada yapmadı solmada
bu işi ne kadar fazla yapan yer olursa bizlere o kadar yarar.. benim okuduğum kadarıyla 150 tl civarında olan jant fiyatını mesela sanırım 100 lira civarına indirmeye çalışıyorlar. en azından niyetlerini iyi gördüm. jantın tanesini 100 liraya boyatacağıma ki iyi bir boya için bu fiyatı alıyorsunuz gider kaplatırım böyle daha iyi.
Fiyatlar atla deve değil istenirse evde bile kendiniz yapabilirsiniz. 80-90 derece arası ısıtılan suya filmi yerleştiriyorsunuz . (Film fiyatları çinden geldiği için değişken rulosu 1 ila 14 $ arası değişiyor.) Özel solisyonu var bileşenleri aşağıdaki gibidir . ( Asıl pahalı olan özel solisyon ) suya yerleştirdiğiniz filme solisyonu sprey yardımı ile sıkıyorsunuz ve film suda çözülüyor. Daha sonrası el mahareti :) kaplamak istediğiniz malzemeyi doğru açı ile yerleştirmek ve voila !!
Xylene 42%
Isobutanol 5%
Butyl 17%
B-butanone 8%
Methyl 28%
adamlar yapmıslar :)
ebru gıbı bısey bu :)
bir arkadaş ısrarla 3-5 konu açmstı yapan bi yakını var diye orda görmüştüm cidden başarılı bi iş :) fiyat uygun olursa bu yazın trendi belli :D
biraz önce fiyatlarını gördüm. jant kaplama fiyatları 50 tl.
10 cm. ye kadar parça kaplama 20 tl.
bence fiyatlar çok güzel. keşke istanbulda olsaydım. seneye inşallah.
antalyada yapan yer var
son fiyatlar çok iyimiş :D
izmirde bu fiyatlara bu işi yapan varmı?