Arkadaşlar r34 skyline ı yurtdışından türkiyeye getirtme imkanımız oluyormu bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı?
Arkadaşlar r34 skyline ı yurtdışından türkiyeye getirtme imkanımız oluyormu bu konu hakkında bi bilgisi olan varmı?
3 yaşından büyük bir aracı Türkiyeye sokamazsınız
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
3 yaş sınırı olduğu doğru ve maliye politikaları gereği hiçbir zaman getirilemez eski bir araç.
ekonomi çöker...
Malesef
3 yaş sınırını yakaladığınız araçlar içinde getirmek isterseniz %56 ötv ödemeniz gerekiyor araç 1.6 cc hacminden küçükse.
Eğer cc fazlaysa rakam dahada artıyor. 2005 yılında 2004 Cupra R almak istediğimde tüm bunlar karşıma çıkmıştı. 9600 Euro ödeyip alacaktım Belçikadan arabayı ama Ötv sebebiyle yalan olmuştum
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Haydaa.
Peki Ankarada R32 GTR var,sahibi Turan diye biri o nasıl getirdi ki ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
o araç zamanında girmiştir yurtiçine.
sadece bir tane eski arabamı?
bakanlar kurulu izin versin bakalım eski araçlara.
ertesi hafta ortalık araç çöplüğüne döner, piyasa tıkanır ve biter.
şahsen öyle bişey olsa ben neler getirtirim almanyadan italyadan...![]()
peki ben bu işleri hiç bilmiyorum,avrupadan sürüp getirsek türk plaka filan alsak sonra yinemi sizin dediğiniz oluyor ? oda sizin dediğinizle aynı şeymi ?
Para olsada binememek kötü bi durumNeyse swap yaparız bizde öyle avuturuz kendimizi
![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
r34 35 yaşına geldiği zaman getirebilirsin... onun haricinde getirip 1.5 sene kullanıp kapıkuleden,ipsaladan vs çıkıp geri gelmelisin...
kendi elinizde olan bir araca bazı durumlarda kasa izni çıkartarak şasesini getirtebiliyorsunuz sanırım,r34 ün tüm parçaları gelebilir ama r32-r33 sahibi olanlar dışında kimse r34 şasesini Türkiye ye sokamaz diye biliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)