Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.Kablo tv nedir ne değildir bilmiyorduk;iyi oldu.Onu almak bizim için en mantıklısı şu durumda.:)
Printable View
Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.Kablo tv nedir ne değildir bilmiyorduk;iyi oldu.Onu almak bizim için en mantıklısı şu durumda.:)
Kablo Tv teledünya al HDMI dan bağla aylık 9 tl , Yanına Digi+ al. şuan kampanyada daha aylık ne vericem bilmediğimden yazamıyorum. Havalar bozuldu mu rüzgar çıktı mı digi iptal oluyor . hoop teledünya takılmaya devam ediyorsun. Ayrıca discovery ve AB Motours gibi kanallar digi+ yok. kolay gelsin..
kablo tv de kampanya var daha iyi internet ve kablo tv aylık 39 tl digitürk vardı digi türkten daha avantajlı (hemde modem ve baglantı ücreti ödemeden)
arkadaşlar bende şuan bir seçim arifesindeyim. daha önceden digitürk kullanıyordum. ancak o temel paket olmasına rağmen bence o kadar parayı hak eden bir şirket değil. şuan oturduğum evde tüm sistemler var D-smart-Digitürk-uydu ve kablolu. Teledünya'nın fiyatı çok uygun ancak sonunda ucuz etin yahnisi durumu çıkmasını da istemiyorum.
d-smart ve teledünya arasında kaldım. teledünya kullananlar yorumlarını yazarsa sevinirim.
Yaklaşık 1yıldır teledünya , uydunet HD kullanıyorum çok memnunum parasının hakkını fazlasıyla weriyo.HEM İNTERNET HEM HD YAYINLAR SÜPER
teledünyada hd kutu hediyeli bir kampanya olması lazım bu aralar bir buroşür gelmişti.
edit:
http://turksatkablo.com.tr/tv-kampan...ay.aspx?ID=109
fulya derken fulya mah taşındı.
digi + teledünya kullanıyordum digiyi iptal ettim bende teledünyanın yanında gereksiz bence
dreambox :)
Cok tv izlemem o yuzden kablo tv kullaniyorum. Gayette memnunum,sirf iki kumanda ile ugrasmamak bile yeter
kablotv nin yayını normal uydudan da digiturk ten de daha net ve cozunurluk daha yuksek. sanırım kendileri 480p yayın yapıyor ama normal uyduda 360p bile görebilen yoktur. digiturk desen keza aynı. ve işin icinde digiturk vay efendim superonline trcell olunca kazıgın nereden girebileceğini duşunmek lazım. burada da yazıldı iptal edilmeyen uyelikler alınan fazla faturalar.
bende D-Samrt ile teledünya arsında kaldım. bir sorun yaşar mıyım diye düşünüp duruyorum.
Teledünya ile ilgili hiç bir sıkıntı çekmezsin . Benim kart arıza yaptı dedim müşteri hizmetleri ile görüştüm. Çok kısa sürede kapımda bir tane servis elemanı bitti. Arızayı tekrar etmedi problem düzeldi. Güler yüzlü ücretsiz servisimi aldım gitti. Digitürk 20 TL ücret istiyor yok rüzgar çıktı yayın gidiyor , yok kutu veya kablodan kaynaklanan arızayı müşterisine fatura ediyor. Hiç bir şekilde Digi tavsiye etmiyorum. Adamlar nerden yakalarız da müşteriyi çükeriz derdinde. Dreambox almak en akıllıcası yanında Teledünya veya kablo TV. Ağzı digiden yanmış birisi olarak kimseye tavsiye etmem.
digiturk kullanıyorum senelerdir yanında kablolu tv var bazı kanallar digiturkte yok o yüzden :D
lig tv ,movie max ler falan digiturku daha çok seviyorum normal kanalları takip etme huyum yok
Arkadaşım bence kablotv yani kablonet kullan. Hem Hd yayın Hem sınırsız internet hepsi 38 TL
istersen ddeniyorsun beğenmezssen 1 hafta içinde iade edebiliyorsun. bilgi almak istersen:
KabloTV Uydunet
Kablotv'den sinema paketlerini satın aldım.. SD diye geçiyor. 3 kanal toplamda ve 3'ünü de toplasak tek 1 film etmez.
Bir de HD kanalları varmış ama bana verdikleri receiver HD desteklemiyormuş. E farkı neyse vereyim HD receiver getirin dedim yok veremiyoruz diyorlar. Aboneliği iptal edecekmişim, yeni abonelik alacakmışım, 24 ay taahhüt verecekmişim anca o zaman HD receiver verebilirlermiş..
Gerizekalı bir sistemi var kısaca, çok amatörler.
Kısa zamanda digitürke geçerim herhalde.
Halihazırdaki kablo TV üyeliğime ben Teledünya aldım yeni üyelik istemediler fakat diğer dedikleri doğru 24 ay taahhüt isteniyor. Sinema kanalları genelde moviemax kanallarında yayınlanan filmlerin tekrarı gibi çok eski filmler.. Ama güncel filmleri zaten internetten indirip izleyen birisiyseniz Digitürk gereksiz pahalı.. Digitürkü iptal etmek için 9. ayı bekliyorum ceza yememek için ondan sonra sonsuza dek bye bye digi digi digi :D