Turkcell superonline:)
Printable View
Turkcell superonline:)
haziran ayında ttnet ile olan taahhüdüm bitiyor,bende superonline a gecmeyi düşünüyorum.dikkat ettim fiber varsa gecin demişsiniz.turkcelli aradığımda bizim sokakta fiber altyapısı olmadığını öğrendim.superonline nın tt net gibi paketine gecmek ne kadar doğru bir karar olur?bi sıkıntı yaşarmıyım?
superonline adsl ile tt adsl arasında bir fark yok bence
eğer fiber e geçiş yapmıyorsanız hiçbir anlamı yok diye düşünüyorum
Kayseriyede gelsede şu TTnetten kurtulsam.
oturduğum yerin alt yapısı eski olduğundan mecburen TTnet, imkanım olursa hiç düşünmem suğeronline'a geçerim
TTnet Kurumsal satış kanalı olarak çağrı merkezliği yapıyorum.bunun yanı sıra TürkNet KoçNet ve Smile ında kurumsal satış kanalını yapıyorum.Türkiyeye yeni bir internet çağı geliyor.Satışını yaptığım iss kuruluşlarının 8 mb internet hızlarının tamamen yalan olduğunu söleyebilirim.Çünkü günümüz türkiyesinde bu hızı sağlıcak bi alt yapı yok.Lakin Süperonline fiberoptik kablo alt yapısıyla 40mb internet hızına kadar çıkabiliryor.ve internet hızını stabil verebiliyor.Zaten Koçnet Türknet ve smile ttnetin protlarını kiralayıp internet sundugu için hız olarak ttnetten farklı değiller.Dicem o ki bi saniye bile düşünmeden Süperonline alabilirsin.
Kesinlikle superonline diyorum ama sorunlusu denk gelirse eğerr başınız ağrıya bilir delirtiyor insanı..ama tt net super onlıne ın yanına bıle yaklasamaz gerek kalıte olsunm gerek müşteri hizmetleri..kesinlkle superonline
vayy bee superonline açık ara kazanıyor galiba :D :D :D
ttnet kullaniyorum guzelce de, TTNet ile gece gunduz kavga etmekten pes ettigim icin ve baska sansim olmadigi icin bu sekilde devam ediyorum. Her hafta ya net gidiyor ya internet hizi sacma sapan dusuyor, omur torpusu.
TTNET 8megabite kadar tarifesi 55TL ve en fazla görecegi 6 7Megabit hızdır oda 15GB dan sonra 1Megabit'e düşer adil kullanım hakklı saçmalıgı Süperonline fiberde 10Megabit gercek hıza aylık 49TL ödersiniz hemde adil kullanım hakkı diye bir saçmalıkta yok karar sizin bulundugunuz yerde fiber alt yapı varsa geçmeyeni dövüyolar yani :D
Türkiyede adsl altyapısı ttnetin elindedir arkadaşlar,
smile, biri ve herkes ttnetin altyapısını kullanır.
ADSL alacaksan nereden alırsan al aynı hizmeti alırsın.
Fiber ve kablonet ise farklı teknolojiler ve servis sağlayıcılar kendi altyapsını kullanıyor.
Ama kendi yurtdışı internet çıkışları bildiğim kadarı yok. Yani telekom'dan hat kiralıyorlar yurt dışı çıkışı için.
kablo ve fiber hizmeti varsa çevrenizde kesinlikle ona geçmenizi tavsiye ederim.
superonline'dada adil kullanım var
Adeletine ettiğimin yerinde bir üst sokakta fiber var biz hala bu salak ttnet ile ugrasıyoruz.Kesinlikle TTNET e filan geçmeyin ettiğim küfürlerden sonra en iyi teknisyenlerini getirdiler ama herseferinde netin yawaşlığına,her gelen başka bir şey söledi hala bir sonuç yok.
Bunla ilgili pek çok konuya yazdım buna da yazayım.. yıllarca ttnet'e öpüldükten sonra superonline ilaç gibi geldi.. download hızım kesintisiz 1mb. arada coşup 1.3-1.4 bile oldugu oluyor.