ya arkadaşlar bu limewire kapatıldıktan sonra düzgün bi MP3 indirme programı bulamadım.. bildiğiniz, kullandığınız, bear share ve Gnutella hariç yardımcı olursanız sevinirim...... ( şuanda deprem oluyo bu arada.. )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ya arkadaşlar bu limewire kapatıldıktan sonra düzgün bi MP3 indirme programı bulamadım.. bildiğiniz, kullandığınız, bear share ve Gnutella hariç yardımcı olursanız sevinirim...... ( şuanda deprem oluyo bu arada.. )![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
İMZA KURALLARINI OKUDUM ...
Program değilde site vereyim..
mp3skull.com - Free Mp3 Download
mp3skull.com
genelde burayı kullanırım kullanıslı
boxca diye azeri sitesi var. olmayan şarkı yok. google'a istediğinz şarkının adını yazın ve sonuna boxca yazın. Tamamdır.![]()
Ares'i tavsiye ederim
big.az falan var ama onlarda şarkının arasına söz sokuyor.
topinweb.com var.
4shared.com var.
vs vs.
şu aresi indiriyorum... bi denicem bakalım .. mp3 skull bizim orların şarkılarını türkülerini bulamyooDD
İMZA KURALLARINI OKUDUM ...
lime wireyi üreten firma aynı program gibi bi tane daha program yaptı. arkadaşımda gördüm ben de, adını hatırlamıyorum malesef ama gayit güzel çalışıyordu. ben de genellikle boxca yı kullanıyorum, veya youtubeden rahatça indirebilirsin müzikleri. onu da tercih etmem diosan İ mesh, süper mp3 download gibi programlardan indirebilirsin. yanlız ares indirsdysen sağlam bi anti virüs kurmanı tavsiye ederim. he bir de emule diye bi program var, ona da bi bakabilirsin istersen.
bende bu programı öneririm daha farklı açıdan ama ben 2 senedir bu programı kullanıyorum.
youtube deki linki kopyalıyorsun mp3 dosyası olarak indiriyor.
+olarak video ve convert özellikleri olan geniş bi program
DVDVideoSoft.com: Download free DVD, iPod, YouTube video converter and editor software and freeware
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)