Götürme bişey orda herşey var kardeşim. Askeriye olm sivil hayat değil yani orda en az 6000 tane erkek olduğu için sosyal hayatta kurmadığın cümleleri konuşmaları vs.vs. yapacaksın.
etütçüden geliyorrr
burası ile ilgili bir kaç şey de ben söyleyim. sürekli 4'lü yapıp çömelerek sayılırsınız. yazınız güzel olmasa da yazım güzel deyip atlayın paso yatış yaparsınız. içi boş büyük boy bir bavulla gelin. çünkü dünyanın eşyasını veriyorlar. sonra taşıyamıyorsunuz.
İlker G.
Ben orda yaptım acemiliği sonrada Anadolu Kavağına gitmiştim... Bütün denizciler orda yapıyor. Keyifli güzel yer ancak çok sıcak... Gerçi biraz tepede olduğundan esiyor ama ben ağustosta gitmiştim ... 28 gün kalırsın muhtemelen sonra dağıtım oluyor.. Dağıtımdan sonra orda kalırsan süper rahat askerlik yaparsn![]()
Everyday I ** Çapulling!!!
DENİZ ER EĞİTİM ALAY KOMUTANLIĞI - FAYDALI BİLGİLER
buraya bakmısındır heralde mustafa abi
İlker G.
Değişmiş demekki....
Bende nacizane güncel birkaç tavsiye verim...
1. Kesinlikle ve kesinlikle yanına pudra al ...Yani hatta alışverişte ilk alıcağın şey bu olsun... Pişik kremide alabilirsin ama bunun yanında medikal birşey götürme kapıda alıyorlar...
2. Sigara ile girmeye kalkma kapıda bilerek alıyorlar ... İçerde satılıyor... Yanında fazla para taşıma zaten oyak kart verip yüklettirecekler ona onun haricinde nakıt harcama yapamıyorsun.
3. Aile kart al telefonla konusucaksan büyük kolaylık...
4. Bilgisayar bildiğini vurgula ben bütün acemiliğim boyunca klimalı yazıbüroda oturdum.
5. Yemekhaneye vardiyali bir şekilde kesin gönderecekler %100 bir yolunu bul ve gitme ...
6. Teslim olmadan önce %100 künefe , kebap, soslu döner ye ... çünkü acemelik bitip nere gideceğin belli olunca 1 dkka durmam iskenderunda diyeceksin. Ama umarım orda kalırsn çok rahat askerlik yapıyor. Usta birliğini orda yapanlar.
7. Duş sıkıntısı çekeceksin.Allah kolaylık versin. Ben bizim bölükteki çavuşları kafalamıştım onların duşuna giriyordum.
8. Çaylar musluktan akıyor. Ama dua et şekersiz kendin şekerini atıyorsun...
9 . Sıraya girmeye alış mutemadiyen bir sıra yaptırıyorlar.
10. Çok kalabalık oluyor. Kantinlerde birşey kalmıyor özelliklede soğuk içecekler.
11. Kısa dönem olduğundan çok üstüne gelmezler. Gelirlersede alttan alma fazla. Zaten yaşından dolayı çok zorlamazlar seni.
12. Eğitimlerden mümkün olabildiğince arazi ol o sıcakta hiç çekilmiyor. Birde duş alamıyacağını düşünürsen
13. 28 gün hızlı geçiyor. Takma kafana
14. Gidebileceğin en doğu sanırım iskenderundan sonra samsun
Valla güzel yer rahat askerlik yaparsn ... Hayırlı teskereler.
Everyday I ** Çapulling!!!
kanka 1. bölük 0081 nolu yatağa gidip benim için bi uzanırmısın rica etsem![]()
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
muştu önceden söyledim yine söylüyorum
kaliteli ortopedik bir silikon tabanlık al
o postallar nike air kadar rahat oluyor
Allah o birlige sabir versin simdi mustu gider elektrikler kesilir tup biter sular kesilir vss..vs.. her turlu ilginc olay gerceklesir kesin![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
hayırlı teskereler
"fareye deney yapmışlar viski votka bira vermişler hepsinde oynamış zıplamış, rakı vermişler elini masaya vurmuş "o kedi buraya gelecek" demiş....
unutmadan pudrayida normal pudra degil Talk pudrasi alayrica her aksam o pudrayi boca et icine sabah kalkinca da ters cevir botlari birbirine vur pudra tozlassin icinde kalmasin kalip olur yoksa icerde bi sure sonra
ayrica botlari devamli boyamani isterler botlara ordaki boyalari sakin vurma kalin boya da vurma cila bagdem yagi vb. kullan onuda sur uzerine sil katman kalmasin sonra o botlarin derisi betonarme gibi olur esnemez bilek milek hak getire ....
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)