Honda cr v almayı düşünüyoruz 0 acaba iyi yonler kronık sorunları yakıtı vs nasıldır bilgisi olanlar yorum yaparsanız sevinirim
Honda cr v almayı düşünüyoruz 0 acaba iyi yonler kronık sorunları yakıtı vs nasıldır bilgisi olanlar yorum yaparsanız sevinirim
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
kullanışlı bi araç test surusune gıtmıstım sessız ve atik seri şehir haylazı. Bilgiğim kadarıyla pıstonlarda ciddi çalışma yapmış honda surtunmeyı en aza ındırerek yakıt tuketımını azaltmış. tipi gorunusuyle çok tatlı ve hoş bi araç. Arazisini bilemem ama asfaltta çok memnun kalmıştım. Özellikle beyaz rengiyle alınabilicek bi modeldir.
pistonlarda çalışma yapmış derken?
Motor zaten komple yeni eski kasaya göre
Eskiden k serisi kullanılırdı artık r serisi kullanılıyor, ha keza Civic ve Accordlarda da farklı hacimlerde kullanılıyor ama tümü r serisi.
Tamamiyle ekonomi amaçlı üretilmiş motordur zaten r serisi
2009 modelini 0 km'den beri kullaniyorum.Su anda 19200 km'de.
Tuketim sehiricinde 13 lt/100 km.Uzun yolda ise 6 litrelere kadar dusuyor.Konfor olarak cok iyi oldugunu dusunuyorum.Ici de gayet genis bence.
Su ana kadar sadece yagi degisti.Hicbir problem yasamadim.
Bızde 2009 da 0 aldık birtane.Sehırıcı kullanım olarak cok rahat bır arabadır sadece tek kotu yanı yakıt.Ben sehırıcı 11 lt yakıyorum altına ınmek cok zor
Neden 0 Benzinli CRV
o paralara daha kaliteli dizel ikinci el SUV lar var
illede CRV ise yeteri kadar kalitelidir eskiden çekişleri kötüydü sanırsam hala öle
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Biz dizelini kullanıyoruz 2.2 Yaklaşık 9-10 aydır ikinci el almıştık 2007 Model 50.000'de olması lazım bakmadım bayadır km'sine.
Memnun olmadığımız bir konu yok,herşeyiyle parasını hak eden bir araç bence... Ama satıcaz.![]()
Benzinlileri hakkında pek bir bilgim yok ancak bu benzin fiyatlarıyla çok yakar diye düşünüyorum.![]()
15-20 bin fazla verip dizeli az yakar diye sakın almayın. benzinlisi yeterli. aradaki farkı kaç kmde kapatır bilmiyorum . 2.2 dizelde cok yakıyor. cok bakımlı ve titiz kullanmamıza rağmen kol dayamaların derileri kabuk kabuk sayuldu. deri değil vinleks gerçi. yenisinin tanesinede 900tl para istiyolar. araç içindeki krom parçalar solma ve soyulma oluyor. cam tavandan tıkır tıkır ses geliyor. cam fitilleri ve cam tavanın kenarındaki fittiler ince ince catlıyor. hondanın orjinal diye taktıgı yan basamaklar siyah rengini kaybediyor ve beyaz beyaz lekeler oluşuyor. tavandaki güneşliğin otomatik acılıp kapanmasında ara sıra takılma oluyor. servisten silecekleri yenisiyle değiştiriyosun ama eskisinden beter siliyor. hemde ön ve arka silecekler için resmen bi pavyon hesabı cıkarıyolar.bu anlattıklarım hiç birinide honda garantiye sokmuyor. yani 150.000km 6 yıl garantinin nasıl boş bişey oldugunu o zaman anlıyosunuz. alcaksan ilk nesil veya ikinci nesil crv leri tercih et derim. bundan on yıl sonra eski kasalar dip diri dururken yeni crv ler kore arabaları gibi dökülmeye başlıycak. üç kasayıda kullanan biri olarak. tavsiyelerim sıkıntılarım bu yönde.
vay be yeni nesiller böyle mi? bizde 2004 modelinden var. Rabbime binlerce şükür taş gibi araba. sadece bir kere yolda bıraktı bizi, onda da okuma lambası vardı o açık kalıp aküyü yemiş. Bizdeki LPG'li biraz yağ yakma sorunu var o kadar. Ancakk yeni kasaların bu kadar sıkıntılı olduğunu bilmiyordum . garip.
yav belki bize öyle denk gelmiştir. ama daha öncede bu sorunlarla gelen cok araba oldugunu söylediler serviste. resmini çekip yolladıklarını ama kullanıcı hatası oldugunu söylüyomuş merkez. cam fitillerinde kılcal catlaklar nasıl kullanıcı hatası oluyo anlamadım. 1998 modelde olmadı daha öyle bişey. 2008 inki çatlıyo. cogu insanda fark etmiyodur böyle detayları bakmıyodur. görsede önemsemiyodur. yani aslında sorunlu cok arac varda servise baş vuran benim gibi bi kaç kıl adam işte.![]()
Onur 2. el isterseniz 2006 model arkadaşımda var satılık,
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Hondanın servıs kıtapcıgında 3+3 yılarak servıs garantısı hakkında bır cok bılgı var ama bunu hıc bır honda kullanıcı okumuyor ve arabam 6 yıl garantılı dıyerek bor cok sey talep edıyor...
silecek lastigi sarf malzemedır sureklı kullanılan bır lastıktır
cam buzludur claıstırsızız lastık yırtılır garantıye gırmez arabanın kendı lastıklerınınde garantıye gırmedıgı gıbı..
tavan guneslık perdesı crv lerın kronık sorunudur
6 yıllık garantı kapsamında dır ve garantıden degısır cok degıstırdım
kol dayamadakı asınma eger arabanın km sı cok degılse ornek 10 -20 de ıse garantıden degısırr
tabı 90 bın kmdekı bı arabanın kol dayaması garantıden degısmez.
fıtıllerın hepsı garantı kapsamındadır egerkı dıs etken yoksa yıne garantı kapsamında degısır
garantı nedır Butun bakımların servıste yapılması şartı ıle honda nın sıze sagladıgı ımkandır
ama bakımları sanayıde yapılmıs hasarı sanayıde yapılmıs bı arabaya garantı beklemek pek dogru degıldır
CRV konusunda Erkan dan baskasını tanımam butun sorularınızı ona sorabılırsınız![]()
yada boşver crv yi forester turbo alalım![]()
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)