sizce artısı eksisi nedir bu araçın aile için uygunmudur lpg lı şekilde kullanan varmıdır iyi ve kötü yorumları alabilirmiyizz.
sizce artısı eksisi nedir bu araçın aile için uygunmudur lpg lı şekilde kullanan varmıdır iyi ve kötü yorumları alabilirmiyizz.
hgt'de ki motorla aynı motor değil mi bu?
lpg'li kullananlar memnundu 1-2kişiyle görüşmüştüm bir ara bizde düşünmüştük ama triger değişimi için motor indirmek gerekiyormuş
hgt ile aynı motora sahıp...cook ıyı aractır kullanan 3 arkadasım var hepsi memnun ama benzın su gıbı ıctıgı söylenıyor...3de lpgsız kullanıyor..
35 1/2 KSK
''Emniyet Kemerimizi Takalım,Takmayanları Uyaralım "
psn : derman3534
evet.lpg li olanlar az yakıyor.hararet problemleri var diye biliyorum tüm 2.0 fiat motorları gibi.çok dikkatli kullanman lazım.
anlayan usta çok az.mekanik malzemeleri her yerde yok.stok fazla tutulmaz.sipariş le gelir herşey.
kurcalanmamış almanı tavsiye ederim.her yetkili serviste bu motor ile ilgili yetiştirilmiş bir ustanın var oldugunu biliyorum.(yetkili servisler için mekanik bakımlar, özellikle kayış bölgesi için seminerlere katılmış bir usta ve kilitleme aparatlarını bulundurmak zorunlu idi.)
yol tutuş konfor ve özellik yönünden FIAT'in çıkardığı en özel arabalardan biridir.tadından yenmez aslında ama motoru ve kronik problemleri insanları her zman korkutmuştur.
dediğiniz gibi anlayan usta bulmak lazım tabıkı bakalım araştırma yapmadan hareket etmek istemıyoruz daha başka bilgisi olanlar paylaşırsa bızımle cok iyi olur
ustamın hep söylediği bi laf vardır
"en sevdiğim motorlar bi kere indiriyosun herşeyi hallediyorsun"
yagını suyunu eksık etmezsen 90binkmde bir trıger degıstırırsen senı hayatta uzmez. 2.0 marea oldugu genelde bılınmedıgınden acayıp dalga gecerbılırsın sana salca olan arabalarla. Otomatık klıma 4 hava yastıgı abs standart donanımdır hatta bazı yıllardakınlerde elektrıklı surucu koltugu falanda var. Lpg konusunda da lpg kullananlar yorum yapar.
kanka ne işin var marea 2.0 ile yaa.. çok güzel makina da yakıt fenadır+ motor konusunda çok başarılı olduğu söylenemez.. 5 silindir diye biliyorum ben yanlışım olmasın..![]()
Evet 5 silindir, headers düz boru vs. yapan biriyle konuşmuştum, hatta hepsini sökmüş satıyorduNeden diye sorduk, sökmeseydim ocağıma incir ağacı dikecekti diyecevap verdi
Gerçi benzin fiyatlarından ötürü 1.4ler bile artık 35 kuruşlarda veya daha fazla yakıyor
![]()
Instagram: mutusgarage
Gerçekten parasına göre iyi arabalardır , öyle ahım şahım parça - usta gibi
sıkıntıları yok , trigerleri motor inmedende değişebiliyor ama pek sağlıklı olmadığı
söyleniyor
mk1 = 148 hp 5 silindir 20V 180 - 190 nm arası
mk2 = 154 hp 5 silindir 20V 180 - 190 nm arası
yakıt ' da ise benzinde 10 - 12 lt yakıyor 100 km ' de bakım durumuna görede değişiyor tabi
Lpg konusunda güzel kaliteli bi kit ile sorun yaşayanı görmedim , yakıt durumu lpg ' de hemen hemen 2.0 normal bi araçla eşdeğerde diyebilirim , kıymeti pek bilinmeyen araçlardır
2.0 focus sehır ıcı gazda 25 30 krs arası yakıyorsa buda oyle bişi yakar herhaldeyalnız mareaların frenlerine dikkat
![]()
arkaşım benim bir önceki arabam 5 silindir mk2 mareaydı öyle dedikleri gibi sıkıntılı bir motor değil lpg de şehir içi 210-230 krş yakıyodum abartı bi değer değil konfor olarak mükemmmel diyebilrim o fiyatlara hem 2000 model civarı bi araba hem abs hem elektrikli deri koltuk hem 4 airbag valla daha ne olsun bence temizini bulursan kesinlikle kaçırma derim bu arada triger değişimi için motorun inmesine gerek yok ben aldığımda değiştirmiştim ordan biliyorum bana göre eksi yönü sadece benzinde fazla yakması oda 5 silindir 20 v 154 bg bi araba için gayet normal bi değer.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)