User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
32 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: golf 5 2.0 tdi yorum

106arts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

golf 5 2.0 tdi yorum

Volkswagen Golf 2.0 TDi Goal 2005 Model 37.000 TL Sahibinden satılık ikinci el

arkadaslar bu arac hakkında bilgisi olan yada 2.0tdi golf kullanan arkadas varmı hiç nasıldır üzermi birde piyasası ederi nedir ne kadara alınabılır sahıbınden com da sadece 3 tane var

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    37 lirayı gözden çıkarmışken benzinli 1.4 tsi düşünmezmisin Biraz oynanmış ?

_driver_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanıtım siz goal modeline bakıyosunuz sadece 2.0 tdi comfort modeli de mevcut 15 adet

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 TDI alacağına bence 2008 1.4 tsi GT veya 140lık felan düşün
    hem satarken daha rahat satarsın hem vergi avantajından benzini amorti eder

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 dizele kafayı takmış durumdayız şu anda birde bu araç cok yakınımızda .
    ortalama ederi nedir aceba bu aracın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2.0 tdi ve dsg piyasınanın en iyi ikilisi bence güç ekonomi süt ve kaymak gibi....bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 tsi alanlar golf den soğuyor,benzil olmuş 4150 tl ortalama 9 lt yakıyor atanlara ve sıkanalra bakarsan 8 diyorlar ama kullandım gördüm 9 dan aşağı inmiyor otalama yakıt oda basmamak kaydıyla
    2.0 tdi kullandım ortalama 6 yakıyor dsg ile hemde mazot bence bu bile yeterliiiiiii

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maliilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1.4 tsi alanlar golf den soğuyor,benzil olmuş 4150 tl ortalama 9 lt yakıyor atanlara ve sıkanalra bakarsan 8 diyorlar ama kullandım gördüm 9 dan aşağı inmiyor otalama yakıt oda basmamak kaydıyla
    2.0 tdi kullandım ortalama 6 yakıyor dsg ile hemde mazot bence bu bile yeterliiiiiii
    Golf GT nin ort. tüketimi 9 dan aşağı inmiyor mu? Yok artık Benim ort. hiç bir zaman 9,0lt olmadı. Ort. tüketimim hep 7,0-7,5 lt arasında gezdi. Hatta şu an son 350km. ortalamamda 6,8lt.

Golf 2.0 TDI bende zamanında düşündüm. Ama hem vergisi, hem donanım hemde güç farkını da gözettiğimde TSI GT bana daha mantıklı geldi ki kesinlikle pişman değilim. Yılda zaten bu araçla 15,000 km.yi geçmeyeceğim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golf GT nin ort. tüketimi 9 dan aşağı inmiyor mu? Yok artık Benim ort. hiç bir zaman 9,0lt olmadı. Ort. tüketimim hep 7,0-7,5 lt arasında gezdi. Hatta şu an son 350km. ortalamamda 6,8lt.

Golf 2.0 TDI bende zamanında düşündüm. Ama hem vergisi, hem donanım hemde güç farkını da gözettiğimde TSI GT bana daha mantıklı geldi ki kesinlikle pişman değilim. Yılda zaten bu araçla 15,000 km.yi geçmeyeceğim.
    + olarak bende ekleyim dsg GT ile şehir içinde cruise ile 6,3 leri görüyordum ben, genel olarak 8 civarı tepeleyince 10

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araç DSG mi yoksa 6 ileri yağlı sistem mi ? Şanzumana çok dikkat edin.TDI'ın Vergi dezavantajından ötürü GT tercih ederdim.
    #eksikpazar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cruise ile bir defa mamak-y.kent rekorum var 4,4 lt ortalama 34 km yol gitmiştim.

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrica nigdedeki yakit kalitesinin nasil oldugunu biliyorum bence hic bulasma o araca

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009 üstü yeni kasa polo Tdı alınabilir...
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    düz vites 2.0 tdi passat aldık biz araba resmen bu kasaya ve güce ragmen yakmıyor kokluyor adeta 420 nm tork 140 hp arabayı ucuruyor yakıtıda cok cok cok iyi

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaça aldınız?
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 106arts Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    düz vites 2.0 tdi passat aldık biz araba resmen bu kasaya ve güce ragmen yakmıyor kokluyor adeta 420 nm tork 140 hp arabayı ucuruyor yakıtıda cok cok cok iyi
    100Nm fazla oldu ama hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ya sizde GT var diye dünyanın en az yakan aracı o değil aklın yolu birdir benzinli arabayla dizle kıyaslıyosunuz bindik gördük 1.4 benzinli arabaya yakıyor kardeşim
    biryere gideceğin zaman hemen hesap yapıyosun araba yüke binince mecbur yakacak cünkün benzinli tork yok,6.8 leri flan düz yolda 6 vites gaza basmadan bir gördünüzmü tamam benim araba 6.8 yakıyor öyle bir yakıt yok zaten bunu 1.4 tsı kullananlarda biliyor ama söyleyemiyorlar,bugun herkes TSI lara gaz takma mümkün olsun diye cuma namazlarında hocadan hütbe okumasını isteyecek derecede yakıttan şikayetciler şuan bizdede 140 bg jetta var arabadan soğuduk çok yakıyor hemde çokkk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maliilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya sizde GT var diye dünyanın en az yakan aracı o değil aklın yolu birdir benzinli arabayla dizle kıyaslıyosunuz bindik gördük 1.4 benzinli arabaya yakıyor kardeşim
    biryere gideceğin zaman hemen hesap yapıyosun araba yüke binince mecbur yakacak cünkün benzinli tork yok,6.8 leri flan düz yolda 6 vites gaza basmadan bir gördünüzmü tamam benim araba 6.8 yakıyor öyle bir yakıt yok zaten bunu 1.4 tsı kullananlarda biliyor ama söyleyemiyorlar,bugun herkes TSI lara gaz takma mümkün olsun diye cuma namazlarında hocadan hütbe okumasını isteyecek derecede yakıttan şikayetciler şuan bizdede 140 bg jetta var arabadan soğuduk çok yakıyor hemde çokkk
    130luk tdi passatta kullandım, 1.4 tsi golf gtde. passatla sabit 80de 5 litreye kadar düşüyordu tüketim golfte 6.5 lt. arada böyle bir fark oluyordu ama vergi konusunu düşündüğümde artı performans açısından gt daha mantıklı
    dip not : tsi motora lpg takılmıyor diyen gelsin hemen taktıralım

ouzs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok fazla geziyosanız ve sürat önemli değilse 2.0 tdi tabki daha mantıklı olur.. vergiyi az ödicem diye tdi dan daha fazla yakacak bi arabayı almak saçma olur benim kanaatim.. ama az gezerim derseniz herkesin dediği gbi gt daha mantıklı..

golf gt de 4-5 lt yakıyosa 2.0 tdi heralde 1 lt fln yakıyo o kadarda değil.. araçların yakıt hesaplamaları değişken oluyo yola göre.. fabrika değerleri en gerçek değerlerdir..
    *On3r*

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)