İstanbuldan saat 11 gibi yola çıkıcam araba ile. En az km yapabileceğim yol güzergahı nasıldır ?
İstanbuldan saat 11 gibi yola çıkıcam araba ile. En az km yapabileceğim yol güzergahı nasıldır ?
Boxer in side
ben genelde sırkecıden vaupra bınıyorum hareme gecıyorum kgs yok ıse kgs varsa kopruden gecıp ızmıtı dolanıyorum yalova bursa bursadan otobana gırıyrum sehır merkezıne gırme ondan sonrası zaten devam![]()
www.honda-tech.com
En kisa avrupadan yenikapi bandirma ido ile olur bandirma izmir arasi 280km diger secenek anadoludan pendik yalova kullanmak buda 390km falan. Hic olmadi daricadan normal feribot o da 100km kisaltiyor sanirim. Yalova bursa balikesir manisa izmir seklinde en kisa yol digerleri dolastirir. Fiyatlarda yenikapi bandirma 125 yalova pendik 55 darica yalova 45 lira
Yenikapı – Bursa seferi sadece sabah 7 ve akşam 18 de ne yazık ki
Şu durumda sanırım Anadoluya geçip ordan binicem arabayla
Boxer in side
Pendik-Yalova son seferide 21.30'da hatırlatayımDarıcadan da doldukça kalkıyor.
hocam kgs bul karsıya gec ordan ızmıte devam et vapura bınceksen bınersın otobuslerın gıttıgı vapur ıskelesınden eskıhısar -topcular ama yok bınmıcem ben 55 tl vermıcem devam etcem dıyosan korfezı dolanırsın 12o kmyalovaya gelırsın ordan bursa balıkerıs susurluk felan devam edersın
www.honda-tech.com
Sirkeci-Alsancak feribot kalkardı eskiden. Arabalar km yapmasın diye bu yolla getirirdik. Tırın tırın geliyor ama geliyor. Hala var mı bilmiyorum. 8-9 saat sürüyor
uğur nerde oturduğunu bilmiyorum ama , ben olsam , eskihisar-topçular vapuru / yalova / bursa (aydınla öğle yemeği/ izmir yolu üzerinden devam ederdim ...
45 lira topçular eskihisar.Vapurdan inip şehir mekezindeki ada'ya kadar yolda radar yok.Süpürgelik rampasına dikkat ***** hava ayaza keser gece orda.Sonra susurluk manisa falan manisadan aşşağı sallandır10 yılıdr o yolu kulanıyoruz.Diğer bütün şıkları denedik ama en kısa olanı bu.
beyler neden çanakkale üzerini önermediniz yaw![]()
dizel araç ile istanbuldan izmir güzergahı
-istanbul avrupa yakasından hareme ordanda otobana bağlanıp yola çıkıyorum
-otobandan ie izmite girerek körfezi araç ile geçiyorum sebep sie taksi 40 lira feribot deymiypr cebimde 20 lira kalıyor
-bursadan ise karacabeye kadar ilerleyip balıkesir ordanda manisa ordanda izmire varabiliyorum.
eğer rahat gitmek istersen manisa kırkağaç tarafından deniz kıyısından gidebilirsin. dur kalk olur ama güzel oluyor sebep ise manisa yolunda çok tır ve kamyon var sıkıntırlı olabiliyor.
GOT DİESEL&TORK
Arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum. Yol boyunca yazdıklarınız cepten okudum ama cevap veremedim.
Sizinde dediğiniz gibi Eskihisardan yalovaya geçtim. Ayrıca yine dediğiniz gibi bir sürü radar vardı, 90 a kitledik ve radarla uğraşmadan geldik. Hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.
Boxer in side
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)