User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: E46 330Ci vs 325Ci Fikirleriniz

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jam da Joker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana gore az yakiyordur bana gore cok yakiyordur yazdigimi okursan yaktigi kadar gitmediginden bahsediyorum. Sen merak etme E46 serisinde 3.25 disinda hepsini kullandim bindim uzun sure kullanan arkadaslarim oldu M3 dahil. Onun icin neye gore gidip gitmedigini biliyorum. Bana gore yaktigi benzine gore gitmiyor sen istersen 2.0 litre ortalama ile gez farkedermi? İstanbul Ankara arasi konusucaksak 1 depo ile 950 km goren Cuprali arkadasimiz var ama bu arabanin sehir icinde sakin kullanimda bile
    50 kurus altina dusmedigi gercegini degistirmiyor anlayabildinmi?

Emre zaten bizim gibi dusunmeyen insanin M3 ile isi olmaz dedigin gibi sehir icinde daha rahatsiz bir araba ama ben su mantigi anlamiyorum sehir icinde kullanilicaksa zaten 3.30 almanin mantigida yok onun icin 3.18 dedim ve o paralari verdikten sonra M3 alan adam heralde bakim masraflarini oder diye dusunerek 3.30 almam M3 alirim dedim. Ama aralarinda daglar var bana gore 3.30 almak mantiksiz hele 70.000 e falan komik paralar.
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sorularına bildiğim kadar cevap veriyim belki benden daha bilgili kullanılar vardır konuya yazıcaklardır.Kilitli difransiyel hakkında bir şey bilemicem çünkü ben m3 le yanlayıp yunlamadığım için bende dsc devamlı açık yanlıcak olsam m3 almazdım,parayı o kdr kolay kazanmıyorum 200sx veya s2000 alırdım.(şahsi düşüncem)yazılım egsoz gibi şeylerlede arabayı çok azda olsa rahatlatırsın ama bugun 3.30 olsa öle egsoz filanda yapmam açıkçası bi honda gibi öle aaam şaaam güzel bir sesi yok bence kendi 6 silindirin vermiş olduğu ses güzel bence...ayrıca konuda ki tartısma biraz sizin eksik yönlendirmenize kaldı.Yani arabadan ne beklıorsunuz gitmesini beklıorsunuz konformu beklıorsunuz özellikmi beklıorsunuz...Buyuk motor olsun rahat yanlıcammı dıyorsunuz bunları sölerseniz..Daha kolay yardımcı olabilriz.Mesela gitmesinin çok bir önemi yok zaten aaam şaaam gitmıor derseniz bu 3,30 a bulaşmanın hiç bir anlamı yok dicek...Konfor deseniz dediğimiz gibi 3,18dede aynısı var zaten..

Hee gitsin derseniz 70,000 lirayı gözden çıkarttıysanız cemin dediği yere gelicek o kdr parayı
    m3 e werırsiniz en azından gider en azından görüntü olarakta bir adım önde olmuş olursunuz..

bence 3,25 cabrıo alın hardtoplu en guzeli o otomatik mis,konforlu yazın ustunude açarsınız bir çok arabadanda ii gider rollinge draga gelmez ama şehir içinde üzmez sizi..

ben kendi kardeşime al dıyorum eskide abi diyip almıyor alsa yazın m3 e binmem..
    peki 330 neye göre yada kime göre gimiyor bende şuan golf 1.6fsi var 115hp tiptroncik 0-100ü 10,5 saniye. Bana göre giden bir araba olucak gibi sıkıldığımdada ufak modifikasyonlarla dahada ileri seviyeye taşıyamaz mıyım? Hem 330 un hızlanma süresi neredeyse s2000 kadar ama kimse iyi gidiyor dememiş

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabaların öle teknik sürelere aldanma malesefki 3,30 öle s2000 gibi süratlenemez yani sanmıyorum sevmem böle şeyleri tartısmayı fanatiklik gibi oluyor ama benim gördüğüm 3,30lar yada s2000'lerde s2000 cok cok daha ii gibi zaten kilo avantajı ve devir avantajı var.Hee dersiniz ki s2000 kalkarken sarar 3.30 onlar tamamen farklı şeyler ama 20km 1.viteste otursunlar sanmıyorum 3,30 geçebilsin...su andaki aracına göre 3,30 tabikide gidiyor ama 6 silindir kocaman motora göre iyi gitmiyor bence...Yine şahsi fikrim sıkıldıkça dışını mtech yerlerde csl jantı bi 3.30 güzel olur egzozla yazılımla ugrasma bence paranı yazık.Zaten golften sonra uzun süre idare eder seni...

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    m3'ü henüz almayan adama parçası pahalı desen bi kulaktan girer öbür kulaktan çıkar,sonuçta yanyana koyunca 3.30 ile m3 başka bi dünya.Ama sadece filtreleri frenlerini vs değişsen direk anlıyorsun farkı e46 bakımı 500 liraya biterse m3 bakımı 2000 liraya bitiyor.Çünkü yan sanayi almanı vs. hiçbirşeyi yok m-powerda..Orjinal parçaya mahkumsun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xdream Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabaların öle teknik sürelere aldanma malesefki 3,30 öle s2000 gibi süratlenemez yani sanmıyorum sevmem böle şeyleri tartısmayı fanatiklik gibi oluyor ama benim gördüğüm 3,30lar yada s2000'lerde s2000 cok cok daha ii gibi zaten kilo avantajı ve devir avantajı var.Hee dersiniz ki s2000 kalkarken sarar 3.30 onlar tamamen farklı şeyler ama 20km 1.viteste otursunlar sanmıyorum 3,30 geçebilsin...su andaki aracına göre 3,30 tabikide gidiyor ama 6 silindir kocaman motora göre iyi gitmiyor bence...Yine şahsi fikrim sıkıldıkça dışını mtech yerlerde csl jantı bi 3.30 güzel olur egzozla yazılımla ugrasma bence paranı yazık.Zaten golften sonra uzun süre idare eder seni...
    Evet zaten egzozmuş yazılmmış en son yapılıcak işler bunlar, teknik verileri biraz iştah açıcı bikaç video da var. Neyse kısmet neyse o olur bu aralar kovalıyorum işte

Umut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki 330 neye göre yada kime göre gimiyor bende şuan golf 1.6fsi var 115hp tiptroncik 0-100ü 10,5 saniye. Bana göre giden bir araba olucak gibi sıkıldığımdada ufak modifikasyonlarla dahada ileri seviyeye taşıyamaz mıyım? Hem 330 un hızlanma süresi neredeyse s2000 kadar ama kimse iyi gidiyor dememiş
    Sana tavsiyem kullanmadan araç alma...

http://www.zeperfs.com/en/fiche432-b...ci-smg-e46.htm

Bu siteden duel bölümünden istediğin aracın performans değerlerini istediğin araçlarla karşılaştırabilirsin.

Bizdeki araç SMG2 olduğundan otomatiğe göre daha zevkli bir kullanımı var ve 140000 de araç SMG2'de hiç bir bozulma hata vs. olmadı tercih meselesi tabiki SMG kullanıpda memnun olmayanlarda vardır illaki onlarda yazıcaklardır karşılaştıkları olumsuzları ama tavsi ederim 330ci yerine 325ci düşünmezdim motor sesleri gerçekten farklı 330ci da hacimin sesini daha net anlayabiliosun. youtube de çok değişik eksoz kombinasyonlu videoları var 330ci ın EBAY de de yanılmıosam simota nın carbon cai kiti vardı bir ara bir de yazılımla daha zevkli hale getirebilirsin... gerçektende makyajlı kasa alırsan hala prestijli bir araç... Eğer 330ci bulursan özelden msj atabilirsin kronik sorunları ve özellikle baktırman gereken yerler konusun da da yardımcı olabilirim... Sana bol şans verebileceğin mebla civarında çok seçeneğin var... 325 ile 330 arasında tercih yapıcaksan sadece 330 derim...

http://www.zeperfs.com/en/duel432-2370.htm

2 aracın karşılaştırması

325 in önde olduğu ara hızlanmalarda 325 5. vitesde 330ci 6. vitesde gözünden kaçmasın...
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana tavsiyem kullanmadan araç alma...

http://www.zeperfs.com/en/fiche432-b...ci-smg-e46.htm

Bu siteden duel bölümünden istediğin aracın performans değerlerini istediğin araçlarla karşılaştırabilirsin.

Bizdeki araç SMG2 olduğundan otomatiğe göre daha zevkli bir kullanımı var ve 140000 de araç SMG2'de hiç bir bozulma hata vs. olmadı tercih meselesi tabiki SMG kullanıpda memnun olmayanlarda vardır illaki onlarda yazıcaklardır karşılaştıkları olumsuzları ama tavsi ederim 330ci yerine 325ci düşünmezdim motor sesleri gerçekten farklı 330ci da hacimin sesini daha net anlayabiliosun. youtube de çok değişik eksoz kombinasyonlu videoları var 330ci ın EBAY de de yanılmıosam simota nın carbon cai kiti vardı bir ara bir de yazılımla daha zevkli hale getirebilirsin... gerçektende makyajlı kasa alırsan hala prestijli bir araç... Eğer 330ci bulursan özelden msj atabilirsin kronik sorunları ve özellikle baktırman gereken yerler konusun da da yardımcı olabilirim... Sana bol şans verebileceğin mebla civarında çok seçeneğin var... 325 ile 330 arasında tercih yapıcaksan sadece 330 derim...

http://www.zeperfs.com/en/duel432-2370.htm

2 aracın karşılaştırması

325 in önde olduğu ara hızlanmalarda 325 5. vitesde 330ci 6. vitesde gözünden kaçmasın...
    Evet almadan önce zaten göstereceğim çok yer var, size de bir danışırım madem öyle çok yardımcı oldunuz sayenizde aklımda bikaç düşünce oluştu çok teşekkür ederim..

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Umut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önce adam akıllı konuşmayı öğreniceksin düşünüp öyle yazıcaksın sonuçta herkesin okuduğu herkesin fikirlerini sölediği bi platformda yazıyoruz.
    Kaç yaşındasın bilmiorum ama büyü biraz sidik yarıştırma yaşım geçti benim...
    Sen kimsin bana adam akilli konusmayi ogreniceksin diyorsun?
    Adam akilli konusucaksan yeni girdigin ortamda insanlari tanimadan sen hayatinda 3.30 kullandinmi gibi artist artist konusmicaksin benim yazdigim sana yanlis geliyorsa dogrusunu yazarsin benim tezimi curutursun kalkipta
    sen surdunmu hayatinda bindinmi gibi aklinca ezmeye calismicaksin
    Yasim 25 sidik yaristirmakla isim olmaz benim soylediklerimin aksini iddaa edicek bilgin tecruben varsa yazarsin yoksa yazmis olmak icin bos konusma
    3.30 alicagim paraya M3 alirim diyorum alinmiyor diyebiliyormusun?
    3.30 ozellikle aptal steptronic sanzumani ile bastiginda sacma sapam yakiyor ve yaktigi kadar gitmiyor aksini iddaa edebiliyormusun?
    Buraya 10 litreye kadar dustum demenle 3.30 un sehir icinde otomatik vitesle fazla yaktigi gercegini degistirmiyor sonucta yuksek hacimli agir ve otomatik sanzumanli motor. Konu Cuprami diyorsun Ankara İstanbulu 1 depo 950 km giden var ama bu Cupranin sehir icinde 1 depo ile 400-450 km gittigi 50 kurusun altina dusmedigini degistirmiyor bunuda 3.30 a yakin yaktiklari icin ornek verdim arkadas Cupra alsin diye degil anlayabil diye aciklayarak yaziyorum..
    Daha fazla uzatmanin anlami yok sen 3.30 un az yaktigina ve cok hizli gittigine inanmissin İstanbula gelirsen onuda deneyerek goruruz sinifindaki ve hatta alt sinifindaki daha az yakan araclarla
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen kimsin bana adam akilli konusmayi ogreniceksin diyorsun?
    Adam akilli konusucaksan yeni girdigin ortamda insanlari tanimadan sen hayatinda 3.30 kullandinmi gibi artist artist konusmicaksin benim yazdigim sana yanlis geliyorsa dogrusunu yazarsin benim tezimi curutursun kalkipta
    sen surdunmu hayatinda bindinmi gibi aklinca ezmeye calismicaksin
    Yasim 25 sidik yaristirmakla isim olmaz benim soylediklerimin aksini iddaa edicek bilgin tecruben varsa yazarsin yoksa yazmis olmak icin bos konusma
    3.30 alicagim paraya M3 alirim diyorum alinmiyor diyebiliyormusun?
    3.30 ozellikle aptal steptronic sanzumani ile bastiginda sacma sapam yakiyor ve yaktigi kadar gitmiyor aksini iddaa edebiliyormusun?
    Buraya 10 litreye kadar dustum demenle 3.30 un sehir icinde otomatik vitesle fazla yaktigi gercegini degistirmiyor sonucta yuksek hacimli agir ve otomatik sanzumanli motor. Konu Cuprami diyorsun Ankara İstanbulu 1 depo 950 km giden var ama bu Cupranin sehir icinde 1 depo ile 400-450 km gittigi 50 kurusun altina dusmedigini degistirmiyor bunuda 3.30 a yakin yaktiklari icin ornek verdim arkadas Cupra alsin diye degil anlayabil diye aciklayarak yaziyorum..
    Daha fazla uzatmanin anlami yok sen 3.30 un az yaktigina ve cok hizli gittigine inanmissin İstanbula gelirsen onuda deneyerek goruruz sinifindaki ve hatta alt sinifindaki daha az yakan araclarla
    Tmm peki çok farklı alanlarda birbirimize cevap veriyoruz ben anladım seni haklısın...
    Umarım sende beni anlamışsındır.
    325 mi 330 mu ben 330 diorum ama 70.000 de vermesin diorum attığım ilandaki araba da 53.000
    Anlaştığımıza sevindim.

İsalla arm ye faydamız dokunmuştur.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    325 ile 330 arasında 200km'ye kadar fazla performans farkı yok gördüğüm kadarıyla..Biraz daha az yaksın,vergisi düşük olsun diyosan 325 iyi bir seçim olur.Bunlar sorun değilse zaten almışken 330 almakta yarar var.
    Coupe 330'un makyajsız kasasına 45-50.000TL'den fazla verilmez.Biraz daha yukarsına zaten M3 alınır.M3 istemesen bile 330 ile aralarında dağlar kadar fark var M3 parasına 330'a binmek saçma olur satarkende zarar edersin.
    İstanbul trafiğinde şehir içi 13lt altına inmen zor..uzun yolda 120 sabit 7lt civarı yakar.Yaktığı kadar gitmediği konusunda bende katılıyorum seri bir araba değil kesinlikle ama 1600kg ya yakın bir araç çokta hızlı olup az yakmasını beklememekte lazım..kısa mesafede olmasada uzunda keyifli gider ama standart 330'dan S2000 performansı bekleme.
    Headers,kutu içi filtre,yazılım ile motor sağlıklıysa 260bg civarı olur.Özellikle headers çok işi yarıyor 325 ile 330'da.Daha fazla güç istersen egsantrikte takabilirsin yada en temizi supercharger kitleri var motor içine girmeden 350bg'e yakın bir güç vaad ediyolar fiyatları 5.000$ civarıydı.Bulabilirsen manuel yada smg almanı öneririm steptronic vites sürüş zevkini öldürüyor..

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kişisel görüşüm M3 + Dizel bir araç daha mantıklı olur.

Hem ekonomik olur,
    Hem daha az km yaparsın M3le
    İstanbul trafiğinde M3 ü tehlikeye atmazsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    M3 düşünmüyorum çünkü tek araba almayı düşünüyorum bu sebeple günlük kullanım olacak bir araba E46 325 yada 330 peşindeyim

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M3 düşünmüyorum çünkü tek araba almayı düşünüyorum bu sebeple günlük kullanım olacak bir araba E46 325 yada 330 peşindeyim
    Yok yok arkadaşım. Altını çizerek de yazsan büyük harfle de yazsan olmadı mı olmuyor. Anlamayan anlamamakta ısrar ediyor. Millet hala M3 al diye yazı yazıyor 70.000TL altında canı alınmamış makyajlı yeni tip kaç tane M3 bulursunuz? Hayal görmemek lazım. Ben de o zaman yazayım bence sen gönlünden geçen ilk modeli al

Olaya illa gitsin gitsin yürüsün gözüyle bakıyor bazı arkadaşlar. Revolu cuprayla karşılaştırırsan tabii ki de gitmez arkadaşım. Ama kusura bakma da Cupradaki tiple BMW deki tipi hiiiiç karşılaştırma Arada uçurum var. Bence konforu da karşılşatırma. Orda da uçurum var. BMW nin güvenliği ve stabilitesini de yakalayabilmek kolay değil.

6 silindir 230 beygir fıstık gibi araba. Zart diye 250 deviriyor makina. Ne bekliyorsunuz yani gitmesi için? İlla 300 mü görsün? 250 km hıza 20 saniyede mi ulaşsın? Noluyo yani 250 km hıza 20 de değil de 30 saniyede ulaşsa? Bu mudur kriter? Otobana çıksan çoğu arabayı arkana alır aynı zamanda da ısıtmalı deri koltuğunun üstünde kolanı yudumlarsın Otobanda karşılaştığın 320 leri, e200 leri, GTI tarzı arabaları hallaç pamuğu gibi atar yürür gidersin

Allah aşkına evet yaşınız genç illa en hızlısı olsun illa en süratlisi olsun otobana çıksın M3 kadar gitsin Cupra kadar yürüsün S2K geçsin olarak bakmayın olaya. Bugün en beğenmediğin stock Cupraya 45.000 TL nin altında fiyat çekmiyorlar. Temiz S2K alıcam desen 55.000TL gözden çıkarman gerekiyor. Temiz makyajlı yeni kasa M3 alayım desen min. 70.000TL gözden çıkaracaksın. Ama bugün sahibindende tonla ilan var 40.000 - 53.000TL arası fıstık gibi 330ci lar var. Otobana çıksan hayatında kaç defa kaçtane S2K veya Cuprayla karşılaşacaksın da onlarla yarışıp yaw arabam gitmiyor diyeceksin? Hem 4 kişilik, hem spor, hem klasik BMW lerden çok daha hızlı hem de olur da Cabrio alırsan milletin gözü sende olacak kadar da prestijli ve güzel bir araba olur. Yani daha ne istersin Allahtan belanı mı istersin? Hiç olmadı 5-6 bin dolar verir SC taktırırsın sonra da alayına go dersin

Al bak bu da linki;
    http://www.koperformance.com/bmw/tur...percharger.htm

Adamlar 8-10 saatte takarsın diyor. 340 hp olursun, 415 NM torku olur 0-100km hızlanman da 4.9 saniyeye kadar düşebilir deniyor. Fiyatı da 6500 USD. Pazarlık yapsan veya daha da araştırsan 5000 Dolarlara kadar bulursun

Dediğim gibi sen gönlünden geçeni düşün. Yok gitmiyor yok çok yakıyor falan filan geç bunları. 55 milyar para verip BMW alıyorsun. Bırak da yaksın. Haa bir depoyla 750km gitmezsin de 450km gidersin. Ama öyle bi gidersin ki ne iyi ettim de bu arabayı aldım dersin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok yok arkadaşım. Altını çizerek de yazsan büyük harfle de yazsan olmadı mı olmuyor. Anlamayan anlamamakta ısrar ediyor. Millet hala M3 al diye yazı yazıyor 70.000TL altında canı alınmamış makyajlı yeni tip kaç tane M3 bulursunuz? Hayal görmemek lazım. Ben de o zaman yazayım bence sen gönlünden geçen ilk modeli al

Olaya illa gitsin gitsin yürüsün gözüyle bakıyor bazı arkadaşlar. Revolu cuprayla karşılaştırırsan tabii ki de gitmez arkadaşım. Ama kusura bakma da Cupradaki tiple BMW deki tipi hiiiiç karşılaştırma Arada uçurum var. Bence konforu da karşılşatırma. Orda da uçurum var. BMW nin güvenliği ve stabilitesini de yakalayabilmek kolay değil.

6 silindir 230 beygir fıstık gibi araba. Zart diye 250 deviriyor makina. Ne bekliyorsunuz yani gitmesi için? İlla 300 mü görsün? 250 km hıza 20 saniyede mi ulaşsın? Noluyo yani 250 km hıza 20 de değil de 30 saniyede ulaşsa? Bu mudur kriter? Otobana çıksan çoğu arabayı arkana alır aynı zamanda da ısıtmalı deri koltuğunun üstünde kolanı yudumlarsın Otobanda karşılaştığın 320 leri, e200 leri, GTI tarzı arabaları hallaç pamuğu gibi atar yürür gidersin

Allah aşkına evet yaşınız genç illa en hızlısı olsun illa en süratlisi olsun otobana çıksın M3 kadar gitsin Cupra kadar yürüsün S2K geçsin olarak bakmayın olaya. Bugün en beğenmediğin stock Cupraya 45.000 TL nin altında fiyat çekmiyorlar. Temiz S2K alıcam desen 55.000TL gözden çıkarman gerekiyor. Temiz makyajlı yeni kasa M3 alayım desen min. 70.000TL gözden çıkaracaksın. Ama bugün sahibindende tonla ilan var 40.000 - 53.000TL arası fıstık gibi 330ci lar var. Otobana çıksan hayatında kaç defa kaçtane S2K veya Cuprayla karşılaşacaksın da onlarla yarışıp yaw arabam gitmiyor diyeceksin? Hem 4 kişilik, hem spor, hem klasik BMW lerden çok daha hızlı hem de olur da Cabrio alırsan milletin gözü sende olacak kadar da prestijli ve güzel bir araba olur. Yani daha ne istersin Allahtan belanı mı istersin? Hiç olmadı 5-6 bin dolar verir SC taktırırsın sonra da alayına go dersin

Al bak bu da linki;
    ESS Performance BMW Supercharger for E46 330 BMW

Adamlar 8-10 saatte takarsın diyor. 340 hp olursun, 415 NM torku olur 0-100km hızlanman da 4.9 saniyeye kadar düşebilir deniyor. Fiyatı da 6500 USD. Pazarlık yapsan veya daha da araştırsan 5000 Dolarlara kadar bulursun

Dediğim gibi sen gönlünden geçeni düşün. Yok gitmiyor yok çok yakıyor falan filan geç bunları. 55 milyar para verip BMW alıyorsun. Bırak da yaksın. Haa bir depoyla 750km gitmezsin de 450km gidersin. Ama öyle bi gidersin ki ne iyi ettim de bu arabayı aldım dersin
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    harika bir yorum olmuş ellerine sağlık

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Juggernaut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Coupe 330'un makyajsız kasasına 45-50.000TL'den fazla verilmez.Biraz daha yukarsına zaten M3 alınır.M3 istemesen bile 330 ile aralarında dağlar kadar fark var M3 parasına 330'a binmek saçma olur satarkende zarar edersin.
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Al bak bu da linki;
    ESS Performance BMW Supercharger for E46 330 BMW

Konu nerden 3.30 un Revolu Cupra kadar gitmemesine geldi orayı anlamadım. Konu içinde Cupra diyen tek kişi benim o yüzden cevap veriyorum.
    Cuprayı kaldırıp X araba yazalımki daha anlaşılabilir olsun.
    X arabanın şehirler arası yolda 80 km sabit hızda 950 km yapması şehir içinde 12-13 litre altına düşmediği ve çok yaktığı gerçeğini değiştirmez diyelim o çok yakma örneği kapansın.
    Ben ilk mesajımı attığımda 70.000 TL ye 3.30 almaktan bahsediliyordu bende bu paraya 3.30 almam M3 alırım dedim. Sorun 20 saniyede 300 yapması değil yukarıda arkadaşın yazdığı mesajdaki gibi o paralara 3.30 alınırsa zarar edilicek olması ve aralarında sadece 20 saniyede 250 yapmasından ziyade dağlar kadar fark olması. Benim için kilitlisinin olması daha iyi bir şanzumanının olması daha iyi yol tutuş fren, ses donanım herbiri ön planda. İşin genç olup hızlı araba istemekle alakası yok yani. Cupra ile BMW nin dış görünüş karşılaştırması nerden çıktı onuda anlamadım ama dikkatini çekerim ki şuan Cupra sahibi her kişi arabasını satın alırken belirlediğin 40-53 arası boncuk 3.30 sahibi olma şansına sahipmiş fakat kıçını ısıtıp kola içmek yerine hızlı gitmeyi tercih etmişler.
    3.30 standart bir kullanıcıya göre gayet tatminkar bir araç olabilir uzun süre daha hızlı bir araç kullanmayan birine göre hızlı gidiyormuş gibide gelebilir. Sorun burda en hızlı olmak değil eldeki paraya daha iyisini satın alabilecekken niye azıyla yetineyimki sorusuna mantıklı cevap verebilmekte. Kimse zaten 40-53 arasına M3 al diye birşey söylemiyor. Ayrıca sanıldığı gibi 70.000 TL olan M3 lerin hepside turşu değildir gayet güzel arabalar o fiyattan daha aşşağısınada satılabiliniyor tüm araçlar sahibinden.comdan ibaret değil.
    İster genç olsun ister yaşlı, isterse tüm hayatı hızdan yada prestijden ibaret olsun kimse aynı paraya birbirine yakın kondisyonlarda iki araç varken ben azıyla yetinmeyi seviniyorum tarz meselesi demez kendinizi kandırmayın.
    Öteki ihtimal için zaten M3 al diyen yok 40.000 TL ye.
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu nerden 3.30 un Revolu Cupra kadar gitmemesine geldi orayı anlamadım. Konu içinde Cupra diyen tek kişi benim o yüzden cevap veriyorum.
    Cuprayı kaldırıp X araba yazalımki daha anlaşılabilir olsun.
    X arabanın şehirler arası yolda 80 km sabit hızda 950 km yapması şehir içinde 12-13 litre altına düşmediği ve çok yaktığı gerçeğini değiştirmez diyelim o çok yakma örneği kapansın.
    Ben ilk mesajımı attığımda 70.000 TL ye 3.30 almaktan bahsediliyordu bende bu paraya 3.30 almam M3 alırım dedim. Sorun 20 saniyede 300 yapması değil yukarıda arkadaşın yazdığı mesajdaki gibi o paralara 3.30 alınırsa zarar edilicek olması ve aralarında sadece 20 saniyede 250 yapmasından ziyade dağlar kadar fark olması. Benim için kilitlisinin olması daha iyi bir şanzumanının olması daha iyi yol tutuş fren, ses donanım herbiri ön planda. İşin genç olup hızlı araba istemekle alakası yok yani. Cupra ile BMW nin dış görünüş karşılaştırması nerden çıktı onuda anlamadım ama dikkatini çekerim ki şuan Cupra sahibi her kişi arabasını satın alırken belirlediğin 40-53 arası boncuk 3.30 sahibi olma şansına sahipmiş fakat kıçını ısıtıp kola içmek yerine hızlı gitmeyi tercih etmişler.
    3.30 standart bir kullanıcıya göre gayet tatminkar bir araç olabilir uzun süre daha hızlı bir araç kullanmayan birine göre hızlı gidiyormuş gibide gelebilir. Sorun burda en hızlı olmak değil eldeki paraya daha iyisini satın alabilecekken niye azıyla yetineyimki sorusuna mantıklı cevap verebilmekte. Kimse zaten 40-53 arasına M3 al diye birşey söylemiyor. Ayrıca sanıldığı gibi 70.000 TL olan M3 lerin hepside turşu değildir gayet güzel arabalar o fiyattan daha aşşağısınada satılabiliniyor tüm araçlar sahibinden.comdan ibaret değil.
    İster genç olsun ister yaşlı, isterse tüm hayatı hızdan yada prestijden ibaret olsun kimse aynı paraya birbirine yakın kondisyonlarda iki araç varken ben azıyla yetinmeyi seviniyorum tarz meselesi demez kendinizi kandırmayın.
    Öteki ihtimal için zaten M3 al diyen yok 40.000 TL ye.
    Sen de haklısın. Söylediğin bazı noktalara kesinlikle katılıyorum. Boşver biz yorumlarımızı yaptık. Karar arkadaşa kalmış Bundan sonrası hayırlısı

ufukpolat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    325 ci cabrio düşünürsen ben aracımı satmayı düşünüyorum her şeyini severek yaptım fakat sanırım pek binmek nasip olmayacak başka projelerimden dolayı satmayı düşünüyorum.

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nokta koyulmuş bence ++++
    Dr.Ecu

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence en mantiklisi 3.30d az yakan cok kacan tabirinin hakkini en iyi veren araba.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)