çok yakın bir arkadaşım araba çok dolu araba çok rahat diye 8-9 liraya birtane sciorpio aldı kartaldan arabayla birebir ben ilgilendim yarattıgı sorunlarla...
arabanın kovalayanı çok var feyk bi ilan aç 8 lira yaz günde en az 10 kişi arar.. yanlız araba şöför seçen cinsden bir arac herkesin harcı değil bu aracı alıp binmek adam gibi bakmak üstüne basarak söliyorum. arakdaşım aldı ilk depoyu fulleyip yalovaya kadar gitmişti sonrasında motoru hararetten patates olmustu

neyse bitane tanıdık diye tamirciye getirdik adamlar arabayı yürütene kadar ağlamakdan gözleri kör oldu desem yeridir. Motorun alt tarafı komple 5 binlira civarına alındı yeniden toplandı. her usta bu araçla uraşamazmıs sonrasında bunuda anladık. peşine ilana koyduk satalım diye van'dan edirne'ye kadar yaklasık 500 kişiyle muhattap oldum sonrasında üsküdarda bi amcamız baktı arabaya

arabayı beğendi fakat biraz ölücülük yaptı satmadık ona. sonrasında eve geçerken kaputu sanırım tam kapatamamıs şekilde yola çıktım .. köprüyü geçtim fena rüzgar vardı kaput kalktı allahtan kopup arka aractakileri doğramadı. cam falan patladı.. panjur kırılıp kaput kendinden geçti...
sonra 2.kaputu aldıgımz kişi vermisti onu taktırdık panjur kırlımıustı sadece Panjura 600 tl istediler bıundan 2 sene önce taktıramadık haliyle... ve iş iyice sarpa sarınca 5000 liraya sattık arabaya yaklasık 15 liradan fazla masraf ettik sadece 3 kere bindik bi kere yalova bir kere tarabya bir kerede üsküdar yapabildik
elektrik tesisatındaki sorunu yazmıs arkadaslar hepsi birebir doğru...
tavsiyem ucuza alıcaksanz bu arabadan uzak durmanızdır.
ama rahatlık konfor tam anlamıyla 3 kere binmemize rağmen mükemmel ötesindeydi
Temizi bulunp (iyipara istiyorlar) güzelce binilir ama altını çiziyorum temizi...
yoksa başına fena düşman alırsın.