User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
30 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Ford Scorpio sorgusu?

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ford Scorpio sorgusu?

arkadaşlar bu tarz araçlara hep merakım olmuştur. ailevi sebeplerden dolayı 4 kapılı bir araç almam lazım. sizce bu araç veya volvo s40 için çok mu riske girmiş olurum. sürekli araç kullanan biri değilim o yüzden 2000 cc lik bir motor konusunda sıkıntım yok.

Ford / Scorpio / 2.0 Ghia / SON FIRSAT!!!! İHTİYAÇTAN SATILIK sahibinden.com'da

Şahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu tarz araçlara hep merakım olmuştur. ailevi sebeplerden dolayı 4 kapılı bir araç almam lazım. sizce bu araç veya volvo s40 için çok mu riske girmiş olurum. sürekli araç kullanan biri değilim o yüzden 2000 cc lik bir motor konusunda sıkıntım yok.

Ford / Scorpio / 2.0 Ghia / SON FIRSAT!!!! İHTİYAÇTAN SATILIK sahibinden.com'da
    yaklaşık 6 ay 2.3'üne bindim..bence uzak durmalısın..birinci sebebi, motor içi elektrik tesisatı..kuruyor dökülüyor, ve şase yapıyor..değiştirmenin bedeli yaklaşık 450-500 tl..yaptırmanın bedeli ise 200 civarı ve 2 iş günü ayrıca randıman vermiyor..arabadan az olduğundan dolayı, parçaları hakkaten çok zor bulunuyor ve inanılmaz pahalı..örnek vermek gerekirse, 4 disk 4 balata 500 tl, 2 adet bobin 800 civarı..ben uzak durun derim..
    Zihin fukara olursa, fikir ukala olur..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayatımda gördüğüm ferrari sayısı scorpiodan daha fazladır.
    bağdat caddesine yakın oturmuyorum bakın ona göre.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Şahan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 6 ay 2.3'üne bindim..bence uzak durmalısın..birinci sebebi, motor içi elektrik tesisatı..kuruyor dökülüyor, ve şase yapıyor..değiştirmenin bedeli yaklaşık 450-500 tl..yaptırmanın bedeli ise 200 civarı ve 2 iş günü ayrıca randıman vermiyor..arabadan az olduğundan dolayı, parçaları hakkaten çok zor bulunuyor ve inanılmaz pahalı..örnek vermek gerekirse, 4 disk 4 balata 500 tl, 2 adet bobin 800 civarı..ben uzak durun derim..
    fiyatına göre donanımları beni çekiyor zaten ben de tahmin edebiliyorum parça sıkıntısı ve fiyatlarını. satarken de sıkıntı çekileceği belli ama kaşıntım çok büyük sanırım. bilgi için tşk.

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende servise gittigimde bundan gormustum,usta bile illallah demis,cok sIk elektrik arizasi cikariyormus, 2 ay serviste bekledi.zaten 2.eli sifir. kesinlikle s40 daha mantikli bir secim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raikko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayatımda gördüğüm ferrari sayısı scorpiodan daha fazladır.
    bağdat caddesine yakın oturmuyorum bakın ona göre.
    evet ist da pek yok ben de görmüyorum. eski patronumda vardı ordan beri çok seviyorum bu aracı. bundan hariç bir de citroen XM leri de çok beyeniyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende servise gittigimde bundan gormustum,usta bile illallah demis,cok sIk elektrik arizasi cikariyormus, 2 ay serviste bekledi.zaten 2.eli sifir. kesinlikle s40 daha mantikli bir secim
    bu güne kadar araba seçimi konusunda hep cins kararlar verdim ve amaca uygun seçimler yapmadım. hani bir kaç kişi çıkıp güzel dese belki cesaret edeceğim ama görülen köy klavuz istemiyor.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98-99 yıllarında scorpio alacak gıbı olduk fakat almadık. o gunden berı bu araba hep ılgımı cekmıstır.

tr de fazla olmaması ve degısık tıs tasarımından dolayıdır belkıde ilgimi cekmesı ama donanım-gorunus-fıyat olarak guzel araç.

bole bı araba alırmıyım? almam. hele kronık sorunları varsa hıc almam ama guzel bır araç.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arabalar inanamayacağınız kadar rahattır. Elektrik problemi olduğu doğru ancak o problemlerin çoğu kendini usta sanan dingillerden kaynaklanan şeyler.
    Bence eğer iş keyif almaksa alınır. Ama ömrü hayatında sanayi denince aklına gazoz fabrikası gelen bir adamsa alınmaz. 15 yaşındaki aletten bahsediyorsunuz sonuçta..

Fren balatalarının pahalı olmasının nedeni orjinallerinin ATE olması.

2.3 olsa tavsiye etmezdim. Bunuda çok tavsiye etmem ama Şahinlerin 8-10 bin lira ettiği ülkede bu aletler hakettikleri paralara gitmiyorlar bence.
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Arabadaki mevcut donanımları nomal bir araca yaptırmaya kalksanız, ilandaki satış fiyatı kadar para harcarsınız. Bence güzel ve aile için oldukça donanımlı bir araç. Satarken acelem olmayacak vs denilirse alınır binilir.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

maxpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakkaten şahin doğan parası, donanımına göre bedava ayrıca bende tipini çok beğenirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabadaki mevcut donanımları nomal bir araca yaptırmaya kalksanız, ilandaki satış fiyatı kadar para harcarsınız. Bence güzel ve aile için oldukça donanımlı bir araç. Satarken acelem olmayacak vs denilirse alınır binilir.
    kesinlikle donanımı çok fazla. satarken de artık şans işi olur biraz.

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özellikler ve komfor olarak cok guzel bir aractir ama parcasi sıkıntısı olan bir aractır. ankarada genelde parca ertesi gune geliyor. istanbulda bu kadar sorun yasamazsiniz. satarken de biraz zorlar son karar size kalmis
    bizde 92 yılında eski kasasi vardi arka koltuklar elektrikliydi sirti yatıyodu

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok yakın bir arkadaşım araba çok dolu araba çok rahat diye 8-9 liraya birtane sciorpio aldı kartaldan arabayla birebir ben ilgilendim yarattıgı sorunlarla...

arabanın kovalayanı çok var feyk bi ilan aç 8 lira yaz günde en az 10 kişi arar.. yanlız araba şöför seçen cinsden bir arac herkesin harcı değil bu aracı alıp binmek adam gibi bakmak üstüne basarak söliyorum. arakdaşım aldı ilk depoyu fulleyip yalovaya kadar gitmişti sonrasında motoru hararetten patates olmustu neyse bitane tanıdık diye tamirciye getirdik adamlar arabayı yürütene kadar ağlamakdan gözleri kör oldu desem yeridir. Motorun alt tarafı komple 5 binlira civarına alındı yeniden toplandı. her usta bu araçla uraşamazmıs sonrasında bunuda anladık. peşine ilana koyduk satalım diye van'dan edirne'ye kadar yaklasık 500 kişiyle muhattap oldum sonrasında üsküdarda bi amcamız baktı arabaya arabayı beğendi fakat biraz ölücülük yaptı satmadık ona. sonrasında eve geçerken kaputu sanırım tam kapatamamıs şekilde yola çıktım .. köprüyü geçtim fena rüzgar vardı kaput kalktı allahtan kopup arka aractakileri doğramadı. cam falan patladı.. panjur kırılıp kaput kendinden geçti...

sonra 2.kaputu aldıgımz kişi vermisti onu taktırdık panjur kırlımıustı sadece Panjura 600 tl istediler bıundan 2 sene önce taktıramadık haliyle... ve iş iyice sarpa sarınca 5000 liraya sattık arabaya yaklasık 15 liradan fazla masraf ettik sadece 3 kere bindik bi kere yalova bir kere tarabya bir kerede üsküdar yapabildik

elektrik tesisatındaki sorunu yazmıs arkadaslar hepsi birebir doğru...

tavsiyem ucuza alıcaksanz bu arabadan uzak durmanızdır.

ama rahatlık konfor tam anlamıyla 3 kere binmemize rağmen mükemmel ötesindeydi

Temizi bulunp (iyipara istiyorlar) güzelce binilir ama altını çiziyorum temizi...

yoksa başına fena düşman alırsın.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok yakın bir arkadaşım araba çok dolu araba çok rahat diye 8-9 liraya birtane sciorpio aldı kartaldan arabayla birebir ben ilgilendim yarattıgı sorunlarla...

arabanın kovalayanı çok var feyk bi ilan aç 8 lira yaz günde en az 10 kişi arar.. yanlız araba şöför seçen cinsden bir arac herkesin harcı değil bu aracı alıp binmek adam gibi bakmak üstüne basarak söliyorum. arakdaşım aldı ilk depoyu fulleyip yalovaya kadar gitmişti sonrasında motoru hararetten patates olmustu neyse bitane tanıdık diye tamirciye getirdik adamlar arabayı yürütene kadar ağlamakdan gözleri kör oldu desem yeridir. Motorun alt tarafı komple 5 binlira civarına alındı yeniden toplandı. her usta bu araçla uraşamazmıs sonrasında bunuda anladık. peşine ilana koyduk satalım diye van'dan edirne'ye kadar yaklasık 500 kişiyle muhattap oldum sonrasında üsküdarda bi amcamız baktı arabaya arabayı beğendi fakat biraz ölücülük yaptı satmadık ona. sonrasında eve geçerken kaputu sanırım tam kapatamamıs şekilde yola çıktım .. köprüyü geçtim fena rüzgar vardı kaput kalktı allahtan kopup arka aractakileri doğramadı. cam falan patladı.. panjur kırılıp kaput kendinden geçti...

sonra 2.kaputu aldıgımz kişi vermisti onu taktırdık panjur kırlımıustı sadece Panjura 600 tl istediler bıundan 2 sene önce taktıramadık haliyle... ve iş iyice sarpa sarınca 5000 liraya sattık arabaya yaklasık 15 liradan fazla masraf ettik sadece 3 kere bindik bi kere yalova bir kere tarabya bir kerede üsküdar yapabildik

elektrik tesisatındaki sorunu yazmıs arkadaslar hepsi birebir doğru...

tavsiyem ucuza alıcaksanz bu arabadan uzak durmanızdır.

ama rahatlık konfor tam anlamıyla 3 kere binmemize rağmen mükemmel ötesindeydi

Temizi bulunp (iyipara istiyorlar) güzelce binilir ama altını çiziyorum temizi...

yoksa başına fena düşman alırsın.

arkadaşım ne yaptın sen resmen korku romanı gibi okudum. valla çok fena bir deneyim olmuş sizin için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım ne yaptın sen resmen korku romanı gibi okudum. valla çok fena bir deneyim olmuş sizin için.
    ben bunların hepsinin olacağını arkadasıma sölemiştim ama o dinlemedi siz dinleyin girmeyin bu aracın ucuzuna

bizdekinin plakası hnr54 dü ve bu araclardan türkiyeye getirilen sanırım 100e yakın bir araç sayısı var 30 tanesi falan hurdaya ayrılmıs durumdaymıs ve ucuz ilanların cogunu arayanlar araclarına yedek parça yapmak için arıyorlar..

ve hemen hemen hepsi iyi şirketlerde müdürlere makam araçlıgı yapms araclar bi çoğunun plakası eğer şehir falan değişme yapmadıysa hep 3 harflidir.

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakın bulasmayın cok cenabet bi araba herseyı dert parcası yok sureklı arıza verıyo servıslerde cozemıyor ıllah ettirecek bi cinsden yani sanayıdeyım her ford servısınde yatan bı scorpıo görmem mumkun

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bunların hepsinin olacağını arkadasıma sölemiştim ama o dinlemedi siz dinleyin girmeyin bu aracın ucuzuna

bizdekinin plakası hnr54 dü ve bu araclardan türkiyeye getirilen sanırım 100e yakın bir araç sayısı var 30 tanesi falan hurdaya ayrılmıs durumdaymıs ve ucuz ilanların cogunu arayanlar araclarına yedek parça yapmak için arıyorlar..

ve hemen hemen hepsi iyi şirketlerde müdürlere makam araçlıgı yapms araclar bi çoğunun plakası eğer şehir falan değişme yapmadıysa hep 3 harflidir.
    serkan bırak ucuzunu en temızı fabrıkasyon cıkısı 0 km bıle olsa girmeyın derım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakın bulasmayın cok cenabet bi araba herseyı dert parcası yok sureklı arıza verıyo servıslerde cozemıyor ıllah ettirecek bi cinsden yani sanayıdeyım her ford servısınde yatan bı scorpıo görmem mumkun
    tunc benim atladıgımı yazmıssın ciddende öyleydi

araba normal yolda giderken stp ediyordu lan neyi var diye uraşırken sigorta falan kontrol ediyorz kaputu açıyorzki akünün kablosu çıkmıs

bi ara hararet göstergesi araba soğukken 100lere geliyo araba çalısıyo 30a iniyo 90a çıkıyo ve çözemediler

ve şahin doğan alacağına bunu al diyen arkadaşımada şunu söliyorm

ben arakdaaşa doğan slx alalım dedim o dediki hakaretmi ediyosn sen bana

sonra ben aldım şahini dedimki bak bine biliyorm en azından araba tamirhanede yatmıyo ve ne cıkacagını düşünmüyorum
    doğan, şahin daha iyidir o konuda için rahat olsun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)