Bence kısa ve öz bölümler olacak ilerleyen zamanda.
Şu an çocuğun ağzına bal sürme gibi geliyo hepimize![]()
Bence kısa ve öz bölümler olacak ilerleyen zamanda.
Şu an çocuğun ağzına bal sürme gibi geliyo hepimize![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
çok kısa ya , tamam 2 saat olmasında 40dkda çok az gerçekten hikayeye yetmiyor çok kırpmışlar eskiden daha iyi işleniyodu umarım 5. sezonda buna bi çare bulunur
bence alışırsınız. 2 saatlik diziler gibi 1 saati efkarla dramayla geçmeyecek. ilerledikçe düzelir gibi geliyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
ilk dönemler ercü memduh gibi karakterler yoktu, cinayetler ve behzat ın kızının kasetiyle ilgili ilerleyişleri işleniyordu, dizinin bitimine yakın savcının ölümü, şulenin hapse girişi derken ercüyle behzat ın bi bağlantısı kalmamıştı bence.
2 bölümde işlenen konu ercünün çözemediği bi olayın behzatı çözüceğini düşünmesi ve onu tekrar cinayete başlatıcak olaylar dizisi hazırlaması.
dizi sürekli ercünün behzat'a sataşması, behzatın karşılık vermesi döngüsüyle sürecekse eski tad yalan olur.
40 dk olmuyor çok çok yetersiz ve yeni gelen elemanlar çoluk çocuk nerde ayı Harun ve akbaba bunlar ne dedirtti
Bu hayaletin konuşması bi garip olmuş ya, şive mi yapmaya çalışıyor hal tavır mı öyle anlamadım ama değişik olmuş eski tadı vermedi karakter.
Yine görüyorum ki kıskanma favorilerini paylaş sayfasında milyonluk arabalar paylaşanlar burda link soruyorlar
20 tl la alın izleyin ...
...
Güzel ilerliyor..
Bak dalgana dalgan buyusun sorf yaparsın , ' memduh '
Kufurler biraz abartıya dogru gıdıyor sanki..
küfürler biraz fazla gibi ya, etmek için ediyorlar sanki. bir de hayalet karakterinin eski haline oturması lazım.
yine nasıl bittiğini anlamadığım güzel bir bölüm izledim. Söylendiği gibi küfürler fazla abartı ama Memduh başkana da yakışıyor. Umursamaz tavırları ise cabası. 3. bölümde işlenen konu içler acısıydı. Yaşlı şerefsizin taciz vukuatı, yobaz mahallelinin dul kadınlara bakış açısı vs gibi bir çok konuya değinildi. Bakalım daha neler göreceğiz.
Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.
Amirimin sanrıları bana oldum olası Max Payne oyununu anımsatıyor. Yazar belki esinlenmiştir diye düşünüyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)