turbo bir 106 gti mi yoksa atmosferik noslu bir 106 mı ?teknik bilgi ve desteklerinizi bekliorum...
turbo bir 106 gti mi yoksa atmosferik noslu bir 106 mı ?teknik bilgi ve desteklerinizi bekliorum...
imkandan ziyade yürümesi önemli....sıkıntılı olurmu turo istiorum fakat.sitanbul trafiği *****..ne yapılabilir.hararet sıkıntı yaparmı?
sitede genelde hondacı var...fransız kaldım konuya.....japon araçların parçaları çok çeşitli.fakat 106 blok olarak sağlam ve hafif bir araç.....iddalı biraraç olacağini düşünüorum japonlara karşi...
td04 veya td05,s16g veya gt28de olabilir.
vems
forged kol piston
307,c4 ust kapak
dpenginerring manifold
rover turbo emme
egzantrikte olabilir
+ sparco koltuk ici komple bos doseme, koltuk vs.
![]()
iki şekildede amiyane tabirle gırtlak dolu bi gti malesef günlük binilemez.........
kendimden biliyorum 30 kiloluk debriyajla 3 ay bindim sol bacağımın çapı genişledionun haricinde motorla ilgili hiç sıkıntı yaşamadım ama büyük turbo taktığınız zaman alt devirleri çok ölü oluyo
mesela araç sollıcaksın 80km ile gidiyosun 4. vites bi vites küçültiyim biraz gaza basıyım dedin tatatatatatatatatttttatatatattttatata kesicidesin millet sana bakıyo içerdekinler rahatsız oluyo vs.
bence kararında yapmak daha güzel mesela 250 - 300 hp lik bi setup yada çok agresif olmayan bi cam la zevkli bi araç olabilir ama onun haricinde iki şekildede en üst seviyeye oynamak istersen ikinci bi araç almanı tavsiye ederim
kesinlikle turbo'dan yanayım,tadından yenmez o kesin,dp enginerring'nin çok güzel örnekleri var bu konuda(nette birçok videosu mevcut 911 turbolarla nasıl dalga geciyor bir izle)ama günlük kullanma konusunda sıkıntı olacagına bende katılıyorum.....
dereceli eksantrik yazılım falan bana geçiçi gelio ..iyi bi beyinle turbo önüz açık düye düşünüyorum..
zor işler bunlar öyle günlük gezilcek arabalar olmaz...
alın colombo barianilerinizi yapın filtrenizi egzozunuzu yazılımınızı zaten çok çok yeter bi 106 olacaktır kendileri
atmosferik 106 gti'dan yanayım çünkü turbonun sonu gelmez günlük kullanımıda epeyce bi zahmetli olur sana önereceğim speclerle makul fiyatlarla 170hp civarı güç alabilir , günlük kullanımdada sıkıntı çekeceğini hiç sanmıyorum çok sıkı araçlarlada yürürsün.Herşeyin ayarında olması iyidir fazlası zarardır kanımca kolay gelsin.
Kentcams Pt52 egzantirik, yada 280*280 colombo barriani egzantirik,
wiseco piston 11.2
13/59 kısa şanzıman yada 14/60 kısa şanzıman,
Yay Şapka,
Portpolish Kapak,
Supersprint Egsoz,
51mm ara boru,
Filtre kiti,
Peugeot Sport Chip Yazılım,
Bronz baskı balata,
Hafif Volan
aşırıya kaçmadan günlük hafifletilmiş bi 106 nosla çok eğlenceli olur bence![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)