User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
33 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Civic 1.4 is nasıl?

AcT_Fool
    Misafir

Civic 1.4 is nasıl?

Civic 1.4 is'lerin artıları eksileri nelerdir?Görünüş itibariyle 1.6 vti'yi andırıyor ama performans olarak tabiki düşük..Sizce hangi fiyat aralıklarında civic 1.4 is alınabilir ?
    Mesela şöyle bir civic 1.4 is ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...33981524/detay

AcT_Fool
    Misafir
    Sallayan yok

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az bi sabret yaw

1.4 is güzel arabadır yakıt tasarrufu yonunden. gidişi de japon araçları dışında bir çok atmosferik 1.6 ile aşağı yukarı aynı değerdedir.

güvenlik paketi olanlarda airbag ve abs bulunur

sunrooflu ve manuel olanların sayısı çok azdır. ama bulursan da temiz ise çok iyi arabadır.

fiyat olarak da bence 12 13 civarında olmalılar. ama vti piyasası yüksekken 1.4 lere yönelenler olduğu için onların da fiyatları 15 16 ları görüyor bazen.
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

AcT_Fool
    Misafir
    LPG sökümünde araca verecegi zararlar var mıdır?Çünkü böyle bir araç için lpg gereksiz

AcT_Fool
    Misafir
    Alıntı cery Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    az bi sabret yaw

1.4 is güzel arabadır yakıt tasarrufu yonunden. gidişi de japon araçları dışında bir çok atmosferik 1.6 ile aşağı yukarı aynı değerdedir.

güvenlik paketi olanlarda airbag ve abs bulunur

sunrooflu ve manuel olanların sayısı çok azdır. ama bulursan da temiz ise çok iyi arabadır.

fiyat olarak da bence 12 13 civarında olmalılar. ama vti piyasası yüksekken 1.4 lere yönelenler olduğu için onların da fiyatları 15 16 ları görüyor bazen.

Valla hayırlısı benim çok hoşuma gidiyor bunlar

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 is kullanıcısı olarak sunları belırtmek ısterım hb kasa kadar guzel bı kasa yoktur sanırım..1.4 ıs parcaları yanı modofıye parcaları cok uygun ve pıyasada bulunabılıcek parcalar yakıt olarak araba yuklu bınıldıgı zaman yakıyor benzın ama uzun yolda uzmez az yakar lpg taktırırsan daha ıyı olur..kronık sorunları camların zamanla yavas yavas ınıp kalkması bukadar bask bı sorunu yok bu aracların

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bos olanlarin fiyatlarina dolu olanlar satilsa alabilirdim,abs-klima-sunroof-airbag bulunanlar ozellikle ucuk fiyatlar istiyorlar,,,eger illede jdm yapacam ben diye kasmiyorsan farkli modellere bakabilirsin fiyat-performans orani bence cok iyi olan bir arac degil,en azindan beni tatmin etmedi..kullananlar memnundur super kacar efsane durur vs. bunlar kisiye gore degisen faktorler bende 3 ay 1.4is aradim butun yaz
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende çok baktım ama bulamadım dolu güzel uygun bir is kesinlikle çok iyi bir tercih ama bulmak mesele
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

gmalzays - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki tane 1.4'e sahip oldum Biri sedan biri Hb idi.Sedanını alma derim.Cünkü 1.6ies piyasasıyla neredeyse aynı 1-2 milyar fark koyarsın 1.6 sına binersin.Hb kasasına hastayım dersin al bin gönlün rahat olsun.Yakıt konusunda lpg liydi ikiside ve şehir içi 17-18 krş şehir dışı 14-15 krş yakıyordu lpg 1.80 bazından.Benzinde ise uzun yolda 220 krş yaktım şehir içi denemedim.Kronik sorunları kapı mandallarının kapı açılırken cat cut ses yapması cukurlara girince arkanın gezmesi o düzeliyor ve o salıncagı tutan vida var o gevseme yapıyor yapsanda bir süre sonra yine geziyor ama yinede idare eder ..Sevmediğim yönleri aynların rezistanslı olmaması.. arka tarafta ses yalıtımının kötü olması.Sevdiğim yönleri tipi ve 1.4 olmasına ragmen gidişi.Bence alınabilir bi araç.
    Tadılması gerek

Lpg yi takarken manifolda ufak bi delik acıyolar sökersen lpgi ya yeni bi emme manifoldu alacaksın yada orayı bi şekilde kapatacaksın..

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz çok isteniyor sanki,ya da ben yorum yapmayım bilmiyorum

caglarcb
    Misafir
    Fiyat fazla.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    biz şu arabayı 13e zor sattık baya bekledik büyük kazası olmamasına rağmen 3 parça boya vardı bi parça da lokal 3,5.. şiimdi istenen fiyatlara bakıp bakıp pişman oluyoruz :S

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lu-civic/detay

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben kendi kırmızı 1.4is ful paket i 16 ya sattım eger saglam temizse eder o para o araba ıcın 15e alınabilir
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

caglarcb
    Misafir
    Alıntı RsErdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben kendi kırmızı 1.4is ful paket i 16 ya sattım eger saglam temizse eder o para o araba ıcın 15e alınabilir
    Tertemiz(!) + Manuel + Güvenlik paketli + Düşük km (120k kadar) + sunrooflu ise eder o paralar, bence. Ha değilse iyi kıstırmışsınız.

@AcT_Fool

13000 TL - 13500 TL teklif max 14000 TL mantıklı görünüyor usta. Fazlası etmez kesinlikle.

CARBONDIZAYN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben satıyorum kendi arabam diye demiyorum ama bu kadar orjinal ve düzgünü az.. 8)
    İMZA KURALLARINI OKUDUM ...

OmeR-FE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ALPER-VNS 65 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz şu arabayı 13e zor sattık baya bekledik büyük kazası olmamasına rağmen 3 parça boya vardı bi parça da lokal 3,5.. şiimdi istenen fiyatlara bakıp bakıp pişman oluyoruz :S

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lu-civic/detay
    Manuel vites olsaymış o fiyatlardan dahada yukarı satarmışsınız bana göre.
    En azından ben bile niyetlenebilirmişim o zaman.
    Araba çok etkileyici duruyor maşallah.
    Merdo'm Seni Unutmayacağız...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kusra bakmasın ama her vtec jantı her spoon ayna takanda dunya para ısıyor arabasına

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gmalzays Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İki tane 1.4'e sahip oldum Biri sedan biri Hb idi.Sedanını alma derim.Cünkü 1.6ies piyasasıyla neredeyse aynı 1-2 milyar fark koyarsın 1.6 sına binersin.Hb kasasına hastayım dersin al bin gönlün rahat olsun.Yakıt konusunda lpg liydi ikiside ve şehir içi 17-18 krş şehir dışı 14-15 krş yakıyordu lpg 1.80 bazından.Benzinde ise uzun yolda 220 krş yaktım şehir içi denemedim.Kronik sorunları kapı mandallarının kapı açılırken cat cut ses yapması cukurlara girince arkanın gezmesi o düzeliyor ve o salıncagı tutan vida var o gevseme yapıyor yapsanda bir süre sonra yine geziyor ama yinede idare eder ..Sevmediğim yönleri aynların rezistanslı olmaması.. arka tarafta ses yalıtımının kötü olması.Sevdiğim yönleri tipi ve 1.4 olmasına ragmen gidişi.Bence alınabilir bi araç.
    Tadılması gerek

Lpg yi takarken manifolda ufak bi delik acıyolar sökersen lpgi ya yeni bi emme manifoldu alacaksın yada orayı bi şekilde kapatacaksın..
    3 senedır 1.4 bende kapı sesı dısında hıc sorun yasamadım arkadan nerden ses gelıyor bende hıc öyle bı sorun yok valla arabam okadar sessızkı motor calısıyrmu bellı degıl keske burda olsan bındırırdım bı bakardın ban gore en negatıv yonu camlar buyuk tek kapı oldugu ıcın zor kapanıyor

RsErdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 senedır 1.4 bende kapı sesı dısında hıc sorun yasamadım arkadan nerden ses gelıyor bende hıc öyle bı sorun yok valla arabam okadar sessızkı motor calısıyrmu bellı degıl keske burda olsan bındırırdım bı bakardın ban gore en negatıv yonu camlar buyuk tek kapı oldugu ıcın zor kapanıyor
    arkadan ses gliyor fln ddigi bence ses müzik yönünden demiş olabilir.
    ben ses sistemi takmıştım. saglıklı bi ses alınmıyor aracta arka hopörlörlern altı falan boş cok cızırtı cıkıyor arabada saglam bi izalasyon şart bu araclara
    Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
    Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)