User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
45 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Bmw e46 330ci hakkında yardım.

SHOCKİNG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Bmw e46 330ci hakkında yardım.

Öncelikle merahaba arkadaşlar ve abilerim daha önce arama konusuda açmıştım e46 320ci arıyorum diye geçen gün sahibinden.comda gezinirken 330ci m3csl paket buldum araç içi olsun dışı olsun çok güzel geldi gözüme ama birde şu var araç 2001 model yalnız direksiyonu 98-2000 yılları arasında çıkan e46 ların direksiyonundan ama araç 2001 yeni tip direksiyon'u olması gerekmez mi ? boya elbette vardır fakat ciddi bir kazası varmıdır ? motorda 151.000 km'de bu km'den sonra sorun çıkarır mı ? 330 ların kronik problemi varmıdır yakıt durumu 320 ile ne oranda fazladır 6 aylık vergisi ne kadardır ? vs...

Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer.
    Aracın linki ; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...promotion_chva

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Direksiyon 99 direksiyonu

Kasa 2001

İyiymiş

O motorların problemi belirli bir km den sonra yağ yakar, ekler devam edersin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet benimde kafamı o takıldı .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın önü m3 camurluklar fln degişmiş

by serçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o km den sonra devamlı ya yakar arkadaşın dediği gibi önüne geçmekte biraz zor olur aynını bende yaşadım bende de 3,30 ci vardı 2001 model sorunu halletmen için komple motor yaptırman lazım tek dikkat etmen gerek konu bu olsun bence ayrıca direksiyon kafama cok takıldı

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac kaza yapmısda kafayı degıstımısler dıreksıyonu aırbag ıcın degıstırmısler gıbı duruyor ama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by serçe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o km den sonra devamlı ya yakar arkadaşın dediği gibi önüne geçmekte biraz zor olur aynını bende yaşadım bende de 3,30 ci vardı 2001 model sorunu halletmen için komple motor yaptırman lazım tek dikkat etmen gerek konu bu olsun bence ayrıca direksiyon kafama cok takıldı
    O zaman bulaşılmaz diyorsunuz yani ?

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.30 lar daha doğrusu 5.30 falanda dahil buna .30 motorların hepsi belli km den sonra yağ yakar bmw de,yağı ekler devam edersin ama belli bir zaman sonra sıkmaya başlar geçekten. Ben her zaman .25 motordan yanayım,bulabilirsen 3.25 bak özellikle smg li olursa tadından yenmez.
    ilandaki araca gelirsek 2001 olupta bu direksiyondan olan hiç denk gelmedim ben,birde bunu çamurluklarını falan değiştirmişler m3 çamurluğu ile veya açtırmışlar,uzaktan yorum yapmak ne kadar doğru olmasada araç pek iç açıcı gelmiyor hem km açısından hem bahsettiğim direksiyon,çamurluk v.s olaylarından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3.30 lar daha doğrusu 5.30 falanda dahil buna .30 motorların hepsi belli km den sonra yağ yakar bmw de,yağı ekler devam edersin ama belli bir zaman sonra sıkmaya başlar geçekten. Ben her zaman .25 motordan yanayım,bulabilirsen 3.25 bak özellikle smg li olursa tadından yenmez.
    ilandaki araca gelirsek 2001 olupta bu direksiyondan olan hiç denk gelmedim ben,birde bunu çamurluklarını falan değiştirmişler m3 çamurluğu ile veya açtırmışlar,uzaktan yorum yapmak ne kadar doğru olmasada araç pek iç açıcı gelmiyor hem km açısından hem bahsettiğim direksiyon,çamurluk v.s olaylarından
    Yardımlarınız için teşekkür ederim. peki 320 ile 325 arasındaki yakıt farkı varmıdır varsa 325 ne yakar vergisi ne kadardır ?

lucky Jackal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SHOCKİNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yardımlarınız için teşekkür ederim. peki 320 ile 325 arasındaki yakıt farkı varmıdır varsa 325 ne yakar vergisi ne kadardır ?
    vergi dilimleri baktığınız arabanın model yılına ve motor hacmine göre değişir onu şuradan baktğın arabanın motor hacmine veya yılına göre kendin hesaplayacaksın
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/...ge=IVD_HSP_MTV
    yakıt olarak ise

3.25 ler 6-Silindir 141kW-192Hp dir,3.30 lar 6-Silindir 170kW-231Hp dir. şüphesiz 3.25 daha az yakar 3.30a göre ancak bu çokun azıdır yani ikiside yakıt olarak üzer,3.30 baya sağlam yakar,3.25 ona göre az yakar ama yine 12 litrenin altına düşemezsin şehir içinde.yakıt olarak ikiside bayıltır adamı onu net söyliyim yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    330'u kafamdan sildim diyebilirim. O zaman 320ci ve 325 ci aramaya devam diyorum.
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.

OnurS
    Misafir
    arabanın kafası komple değişmiş, ön çamurluklar,kaput, tampon ama aynı şekilde arka çamurluklarda şişirilmiş tampon ve bagaj değiştirilmiş.Şimdi direksiyon gerçekten sinir bozucu hani teyp eski tip kasetli olsa km fazla yazılmış diyicem ama oda yeni tip cdli olan.Eğer arabanın büyük kazası yoksa kuleler, şaseler iyiyse bence alınır, 3kollu mtec direksiyonda takılıp kullanılır ama çook iyi baktırmak gerek

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o ne direksiyon ya

ama araba baya bi elen geçmiş gibi.. Onurun dediklerine katılıyorum.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SHOCKİNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    330'u kafamdan sildim diyebilirim. O zaman 320ci ve 325 ci aramaya devam diyorum.
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Konu silinebilir. teşekkürler.
    325 ler güzel makina bende yeni verdim 325 imi 2001 model 148 bin km yağyakma vs problemi yoktu yakıtı 11 12 lt şehir içinde gidişide gayet tatminkardı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OnurS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın kafası komple değişmiş, ön çamurluklar,kaput, tampon ama aynı şekilde arka çamurluklarda şişirilmiş tampon ve bagaj değiştirilmiş.Şimdi direksiyon gerçekten sinir bozucu hani teyp eski tip kasetli olsa km fazla yazılmış diyicem ama oda yeni tip cdli olan.Eğer arabanın büyük kazası yoksa kuleler, şaseler iyiyse bence alınır, 3kollu mtec direksiyonda takılıp kullanılır ama çook iyi baktırmak gerek
    Şimdi düşündümde 40-42 lira verip bu kadar kurcalanmış bi araba almak ne derece mantıklı istediğim gibi olması için yine 1000-1500 lirada harcamam gerekicek ama araçta acayip çekici duruyo .

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Dou - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı lucky Jackal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25 lerde aynı familyadan, çap-strok değişmiş hali.

Performans beklentiniz yoksa, kesinlikle 3.18 lere bakın derim. BMW tarihinin en sağlam motorlarındandır

3.20 lerde bence gereksiz 2.2 vergisi vermektense 3.18 daha mantıklı derim.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bende bu m3 nıe bu kdr tuhaf duruo dıodum onunden gecerken yandakı kromları,arka camurlukları fılan sımdı resımden bakınca anladım..
    m3 olunmaz m3 doğulur
    ayrıca 3.25 3.20 den emın ol az yakıodur gereksiz yakıo 20..
    hemde daha zewkli 30 bunlar arasında en zewklisi fakat vergi diliminden avantajını kaybedıyor...
    m3 en mantıklısı falan filan dıe gider ama bu fümeden uzak dur,düz bişi al mtech yap wer yere gitsin caddede cok war şıkır şıkır gezen mtech makıneler...güzel duruyor çoğu..

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    325 den asagisini almayin. Zevksiz bence.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)