bir arkadaşım civic si aldı bu apexi turbo timer diye birşey bulmuş ben anlamam ne olduğunu size sormak istedim ne işe yarar bu meret bi faydası varmı
![]()
bir arkadaşım civic si aldı bu apexi turbo timer diye birşey bulmuş ben anlamam ne olduğunu size sormak istedim ne işe yarar bu meret bi faydası varmı
![]()
araba stop etmeden once 30 sanıye falan calısmasını saglar sonra kendı kendıne stop eder
10 sn den 10 dk ya kadar istediğin süreye 10 sn aaraıklarla ayarlaya bilirsin.Şuan 106'tımda kullanıyorum.Turbo araba hariç işe yaramaz diyenlere inanmaNiye diyeceksin bak üstünde ne yazıyor resimde bile."FOR N/A & TURBO" eşşek kadar yazmış üstüne üreten adam demekki sadece turbo için değil amacına yönelik kullanan herkez kullanır atmosferik dahil. Arkadaşın bilmiyorsa ne işe yaradığını zaten ona yardımı olmaz emin ol
Bende her zaman 10 sn kullanıyorum gazladığım zamanlar kafama göre 40 50 sn arasında ayarlayıp iniyorum arabadan.Kontağa falan gerek yok.Anahtarı kontaktan çekin kapayı kapayıp gidin sizin ayarladığınız saniyede kendiliğinde stop edecektir.Tek dikkat etmeniz gereken şey alışana kadar arabayı viteste stop etmeye çalışmayınYararı ise arabanın yağlamasını arabanın içinde beklememenize yarar başkada bir yararı yok.
![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
aracımızın motorları ilk çalıştığında motor yagsız oldugu için aşınmaya yol açar .aynı sekilde stop ederkende anahtarı çekip motoru kapattıgımızda sıcak motor direk durur.
turbo timer aracınızın saglıklı calısıp stop etmesıne yarayan bi alettir.
amacı sıcak arabayı bıraz daha sogutup yaglamasını yapıp daha ferah soguma saglatmadır.
turbo araçlar buna mutlaka ihtiyaç duyar atmosferik araçlarda arabasına gözü gibi bakanlar ihtiyaç duyar..
Turbo timer yukarda bazi arkadaslarin dedigi gibi sofor tarafindan belirtilmis bir sure icin arabanin kontagi kapali oldugu halde rolantinde calismasini saglar.
Turbo Timer in asil amaci, Turbo vede Centrifugal Supercharger arabalarda, arabayi surdukten sonra Turbo nun saglikli bir sekilde sogumasini saglamaktir. Bu surece soguma suresi denilir.
Cogu zaman arabayi kullandiktan hemen sonra kapatirsaniz, turbo cok sicak kalir.
Araba rolantinde calisirken egzost vede intake traktlarinda ki daha soguk gazlar tarafinda sogumasi saglanir. Bu soguma suresincede turbo ya giren yagda motor calistigi icin hep yenilenir, buda sogumasina katkida bulunur.
Bunun disinda eger arabayi direk kaparsaniz, turbo haznesinde yag, sicak turbo nun icinde kaldigi icin bu yag yanar, vede bunun sonucunda turbonuzun prematur eskimesine yol acar.
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar peki turbodizel araçlar için güzel bir uygulama olmazmı bu alet hep derler ya td araçları hemen stop etmeyin gibilerinden...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)