User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
71 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Nedir abi bu km düşürme !!!!

V.İ.P
    Misafir

Arrow Nedir abi bu km düşürme !!!!

arkadaşlar geçenlerde bir tanıdığıma araç bakmaya gittik araçta civic ies yani gitmeden önce netten baktık km si aracın durumu hoşumuza gitti dedik biz o kadar yolu gelicez bak esnafız araçta birşey varsa gelmeyelim yok abi gelin siz araç muayyer tertemiz km si orjinal aracı görün servise bile götürmeye değmez.Bizde peki dedik öbür gün yola çıktık çıkmadan önce kendi aramızda konuştuk araçta birşeyler olabilir olsada merak ettik en azından almasak bile aklımızda kalmaz her neyse arkadasla uzun bekleyiş sonunda bulustuk biz civic le gelecegını dusunurken kendısı baska bır arkadasının aracıyla gelmıs arac nerde falan dedık dedı kı garajında ıyı guzel dedık.Taa ki aracı görene kadar abi aracı gördük yanımızda ustalar var usta uzaktan gördü araç devrik direklerde problem var arabanın resimlerdeki renginden alakası yok tamamen herseyle oynanmıs fotolarda her neyse km sini merak ettik servise götürdük dedilerki bu araç 78 binde degıl 158 binde olması lazım arac sahıbıne döndük dedi ben bilmiyorum aldıgım kişi düşürmüş falan filan uydurdu tüzü kızardı adamla servısten sonra bıraz taksıtık bagırdık falan o kadar yolu geldık gosterdıgın araca bak falan bize dediği şu araç bu siz bilirsiniz adamı dövmemek için zor tuttum kendimi dedim bu aracı şu saatten sonra nette satamassın herkese söylicem söyle satarız biz dedi bastık geldık.baktım ilanı kaldırmıs YANİ ARKADASLAR BÖYLE ADİLİĞE VE ŞEREFSİZLİĞİ YAPANLARA HARAM OLSUN ALDIKLARI PARALAR HERKESTE DİKKATLİ OLSUN ARAÇ ALIRKEN SAYGILAR....

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başka isimde ilan açılır adam da satar bu piyasa malesef böyle

V.İ.P
    Misafir
    görürsem ilanı zate yayınlıcam burda

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Normal artık bende sahibinden.com'a bi s70 bulmuştum nisanda 17.000'e satıldı 210.000km'de

Şimdi hala ilanı var aynı plaka aynı araba 105.000km'de

Nasıl ustaymış o ya ilk görüşte 158.000km devrik fln demiş, keşke fotoğrafları gösterseydiniz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satılsın dıye ustune kendılerını bıle .....
    ,ıyı barı son anda anlamıssınız

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler 30 liraya bakıyor bence bu iyi bişi ama şuraları buraları degişik diyip arabanın pertten çıkması daha beter...bence km düşülsün ama eli ayagı düzgün olsun

özcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzer bir olay,bizde konyaya gitmiştik aynen anlattığın gibi buluştuk aracı gördük gösterdik bakıttık telefonda konuşurken değişen tek parçası vardı usta bakınca bayağı bi parçası değişmiş sonra klasik kıvırma hikayeleri insanoğlu bu iyiside var kötüsüde tamamen vicdanına kalmış yani.

V.İ.P
    Misafir
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Normal artık bende sahibinden.com'a bi s70 bulmuştum nisanda 17.000'e satıldı 210.000km'de

Şimdi hala ilanı var aynı plaka aynı araba 105.000km'de

Nasıl ustaymış o ya ilk görüşte 158.000km devrik fln demiş, keşke fotoğrafları gösterseydiniz?
    25 senelık kaporta ustası dostum bakınca dıreklerden anladı yani ama km yi servis söyledi benım ustam degıl

V.İ.P
    Misafir
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler 30 liraya bakıyor bence bu iyi bişi ama şuraları buraları degişik diyip arabanın pertten çıkması daha beter...bence km düşülsün ama eli ayagı düzgün olsun
    aynen usta yani en azından aracın duzgun olsun be adam !

Oconner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ustam bizde galericiyiz neyin ne olacagı belli değil insanlar çok değişti bu devirde arac almak çok zor bide galericileri kötülerler satıcıları görun siz adam araba satıyor internetten arıyoruz diyo 2 parça boya var orjinal araba gidiyoruz taa rizeden izmire aracın 3 parça değişmiş tavan boyalı adam diyo ben böyle aldım bı bu deği daha neler var neler gene internetten bakıyoruz araba bulduk connect hayırı vurduk ertesi sabah ucakla orda babam bakıyor arabaya resimdeki araba değil adam diyo o resimdeki dayımın oglunun bende aynısı var onun fotoları vardı onu koyduk bissuru hikaye sahterkar dolmuş ortalık dikkatli olmaz lazım.....
    53 RİZE KADER GÜLMEDİ BİZE

V.İ.P
    Misafir
    Alıntı oconner__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ustam bizde galericiyiz neyin ne olacagı belli değil insanlar çok değişti bu devirde arac almak çok zor bide galericileri kötülerler satıcıları görun siz adam araba satıyor internetten arıyoruz diyo 2 parça boya var orjinal araba gidiyoruz taa rizeden izmire aracın 3 parça değişmiş tavan boyalı adam diyo ben böyle aldım bı bu deği daha neler var neler gene internetten bakıyoruz araba bulduk connect hayırı vurduk ertesi sabah ucakla orda babam bakıyor arabaya resimdeki araba değil adam diyo o resimdeki dayımın oglunun bende aynısı var onun fotoları vardı onu koyduk bissuru hikaye sahterkar dolmuş ortalık dikkatli olmaz lazım.....
    yaw pıyasa cok degıstı üç kağıda döndü herşey

speed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kilo domat alırken bütün kasayı mıncıklayan bir zihniyet ...ne hikmetse araba almaya gelince kesinlikle domat almaya gösterdiği özeni göstermiyor...böyle olunca millet elindeki çürük domatları ucuzluk maskesinin altında yamıyor gitsin.....konuşulacak o kadar şey varki....bazen hayret diyorum başkada bir şey diyemiyorum ((((((((......

aslında eline kağıt kalem alıp bir kaç fiyat sorsa yediği kazığın boyutu çıkacak ortaya...ama ne hikmetse herkez yaşayarak öğrenmeyi tercih ediyor.....4 lastik bir akü bir teyp 1000 lira tutuyor ...ama araba almaksa konu kimse bunu görmek istemiyor

en güzel alışveriş eğer yapılacak hiç bir masrafı olmayan ''lastikleri yeni aküsü teybi debriyajı yeni...bakımı yeni yapılmış ve kayıtları muntazam olan bir arabayı piyasa fiyatına alıyorsanız gerçekleşiyor.....500 lira ucuz diye masraf bekleyen araba size muhtemelen çok daha pahalıya patlıyor....ve malesef asla diğeri gibide olamıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde başıma geldi adama dedim bak bursadan geliyorum otobüs beni tutuyor hastalanıyorum eğer dediginiz gibi temizse geleyim neyse gittik araba hep çarpık hemde yapılmamış paslanmış adamlara kızgınlıkla ana avrat düz gittim içerde 3 kişi
    çok güzel yuttular lafları

suratlarına tükür yarabbi şükür diyorlar
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

Ludacris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi fantaziye kapılmıcaksın netten bakmak almak asıp kesmek... Piyasanın altına bi araç varsa zaten alma 100taneden 5i sadece gerçek anlamda sıkıştığı için satıyordur(net piyasasından bahsediyorum, zaten millet altındakini altın eğerli eşşek sanıyor)
    adam e60 m5e biniyor ama 1liranın hesabını yapıyor ay sonu görecez bakalım nolcak...
    "MALI GÖRECEN ABI ELE GELECEK"
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ludacrıs ne ıcıosun sen? alman mısın,bmw fabrıkası senın mı? ama senın spec bıraz farklı.. ben stı alırım keyfımın kahyası mısın?)
    ....05412424032

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden bambaska dunyaz zaten, hıc satılmayan eskı ılanlı aracı ararsın almak ıcın adam havalanır fıyatı yukseltır, takasa razı olur ayarlarsın kendını cayar nelerde neler. Gercek satıcı ve gercek alıcı zaten konusmasından ve halınden bellı oluyor. SAhibinden sitesi Turkiye icin buyuk kazanc ama 2. el piyasasının abuk sabuk degerlere gitmesinde pay sahibi. Birisi 10 liralık arabasına yazıyor 12 oburu bunu goruyor benımkı daha temız yaz 15 18 derken sacma sapan bir piyasa cıkıyor karsına.

sinan-s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle bi sürü araba var piyasada
    2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
    2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
    ]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
    1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
    2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)

focus musty35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirdede var böle kendını akıllı sananlar ama bosuna yanı kımse salak deıl artık

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla salak cok piyasada gayet servise goturmeden ustasina baktirmadan hic tanimadigi adamdan araba alan cok oluyor...

vtecmaniaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üzerinde elini gezdirip boyalı yeri anlayan uştalara hayranım böyle bi uştaya götür 30 TL ver tüm dertlerden kurtul bu işler aşlında çok başit işler biraz şabırlı olmak lazım..eşeği şağlam kazığa bağlamak lazım...5 araba göştertşen uştana 150TL gider ama için rahat olur en şağlam olanı şeçerşin
    ştreş yapmaya gerek yok bence...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)