arkadaşlar geçenlerde bir tanıdığıma araç bakmaya gittik araçta civic ies yani gitmeden önce netten baktık km si aracın durumu hoşumuza gitti dedik biz o kadar yolu gelicez bak esnafız araçta birşey varsa gelmeyelim yok abi gelin siz araç muayyer tertemiz km si orjinal aracı görün servise bile götürmeye değmez.Bizde peki dedik öbür gün yola çıktık çıkmadan önce kendi aramızda konuştuk araçta birşeyler olabilir olsada merak ettik en azından almasak bile aklımızda kalmaz her neyse arkadasla uzun bekleyiş sonunda bulustuk biz civic le gelecegını dusunurken kendısı baska bır arkadasının aracıyla gelmıs arac nerde falan dedık dedı kı garajında ıyı guzel dedık.Taa ki aracı görene kadar abi aracı gördük yanımızda ustalar var usta uzaktan gördü araç devrik direklerde problem var arabanın resimlerdeki renginden alakası yok tamamen herseyle oynanmıs fotolarda her neyse km sini merak ettik servise götürdük dedilerki bu araç 78 binde degıl 158 binde olması lazım arac sahıbıne döndük dedi ben bilmiyorum aldıgım kişi düşürmüş falan filan uydurdu tüzü kızardı adamla servısten sonra bıraz taksıtık bagırdık falan o kadar yolu geldık gosterdıgın araca bak falan bize dediği şu araç bu siz bilirsiniz adamı dövmemek için zor tuttum kendimi dedim bu aracı şu saatten sonra nette satamassın herkese söylicem söyle satarız biz dedi bastık geldık.baktım ilanı kaldırmıs YANİ ARKADASLAR BÖYLE ADİLİĞE VE ŞEREFSİZLİĞİ YAPANLARA HARAM OLSUN ALDIKLARI PARALAR HERKESTE DİKKATLİ OLSUN ARAÇ ALIRKEN SAYGILAR....