User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Acil DHL kargo'dan anlayan ?

SHOCKİNG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Acil DHL kargo'dan anlayan ?

Arkadaşlar paketimi 20*25 gündür teslim alamıyorum biri aracılığıyla gelicek fakat öğrendikki ptt kargo değil DHL kargoymuş bi takip numarası verdi gönderen kişi fakat DHL sitesinden bi türlü paketimin nerede olduğu öğrenemedim DHL kargoda http://www.dhl.com.tr/tr/express/tracking.html buradan anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? numarayı yazıyorum ancak konşimento numarası falan zart zurt diyor. anlayan birisi yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
    takip numaram ; 054803909761

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Talebiniz için herhangi bir sonuç bulunamadı DHL Lütfen yeniden deneyiniz

orhansah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DHL takip numarası 9 haneli olur.

DHL nin numarası 444 00 40

3 ü tuşlarsanız konşimento numaranızı verip durumunu öğrenirsiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler paketimizin durumunu öğrendik daha gümrükteymiş 23 eylül'de TR'ye giriş yapmış ne zaman teslim alıcağımız konusunda cuma günü tekrar arayın dediler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SHOCKİNG Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler paketimizin durumunu öğrendik daha gümrükteymiş 23 eylül'de TR'ye giriş yapmış ne zaman teslim alıcağımız konusunda cuma günü tekrar arayın dediler.
    o ne demekmiş yahu? gümrüğe takılmış mı takılmamış mı paket?? takılmadıysa hemen yollaması lazımdı adresinize DHL nin. takıldıysa da sizden vekaletname ve birtakım evraklar istemesi lazımdı??

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gümrükten onay bekliyor dediler. Cuma günü tekrar arayın dediler o kadar . Hiç bir evrak falanda istemediler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o işte bi yanlışlık var. paket geldiyse o kadar beklemesi anlamsız. paketler geldiği gibi memurlarca gümrüklü ya da gümrüksüz olduğu ayrıştırılıp ona göre işlem yapılır zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dhl'i arayarak üstteki takip numarasıyla türkiyedeki takip numarasını ediniceksiniz ve Ptt'ye yönlendiriliceksiniz..Paket gümrükteyse gidip 1-2 lira ardiye bedeli verip alabilrsin..Tabi 150 euro sınırını aşmadıysan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ArMy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dhl'i arayarak üstteki takip numarasıyla türkiyedeki takip numarasını ediniceksiniz ve Ptt'ye yönlendiriliceksiniz..Paket gümrükteyse gidip 1-2 lira ardiye bedeli verip alabilrsin..Tabi 150 euro sınırını aşmadıysan..
    Aynen dediğiniz gibi yaptık türkiyedeki takip numarasını aldık ptt'den 150 euro sınırını aşmadık parça şuan gümrükte dediler yarın gidip dediğiniz gibi kargoya verilmeden gümrükten alabilirmiyiz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen dediğiniz gibi yaptık türkiyedeki takip numarasını aldık ptt'den 150 euro sınırını aşmadık parça şuan gümrükte dediler yarın gidip dediğiniz gibi kargoya verilmeden gümrükten alabilirmiyiz ?
    Aynen alabilrsiniz gümrüğe kalmışsa..Bildiri geldimi diye sorarlar..Gelmediğini iletir alırsınız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw bende çinden sipariş verdim bir firmaya
    normalde 300 doları geçiyor fakat 50 dolar yazın dedim faturayı öyle yazdılar.
    ama tutupta 10 adet var bunda olmaz gümrük olacak derlermi?

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar paketimi 20*25 gündür teslim alamıyorum biri aracılığıyla gelicek fakat öğrendikki ptt kargo değil DHL kargoymuş bi takip numarası verdi gönderen kişi fakat DHL sitesinden bi türlü paketimin nerede olduğu öğrenemedim DHL kargoda http://www.dhl.com.tr/tr/express/tracking.html buradan anlayan varsa yardımcı olabilir mi ? numarayı yazıyorum ancak konşimento numarası falan zart zurt diyor. anlayan birisi yardımcı olabilirse çok memnun olurum.
    takip numaram ; 054803909761
    Arkadaşım senin DHL dediğin şöyle oluyor. Almanya devlet postası kapıdan al servisleri için DHL ile anlaşmış. Çok ama çok ucuz paraları koca paketleri uluslar arası gönderiyorlar. Şimdi senin bu paketin kara yolu ile gelmiş. Ayın 8 inde yola çıkmış 23 ünde Türkiye'ye giriş yapmış. Bu saatten sonra paketi Türkiye PTT'ye teslim ediyorlar. DHL Türkiye ile hiçbir işin yok. Bu tarz paketleri sorgulayacağın link aşağıda.

http://nolp.dhl.de/nextt-online-publ...up.jsp?lang=en

Buraya senin kodunu girince ekrana geliyor. 054803909761 Daha sonra çıkan ekranda CL kodunu görüyorsun. O kod ilede PTT'ye bakabilirsin.
    Onunda linki aşağıda.

http://www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd.php

Orayada bu kodu girince CL917350172DE Diğer taraftaki bilgileri görebiliyorsun. Gördüğün üzere paketin Topkapı'da bekliyor. Bence kimlik fotokopini alıp git derim.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

ERK_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim urun hala topkapida olduguna gore bence yarin hemen git topkapiya ve kendin teslim al.
    sana ihbarname gelip gelmedigini soracaklar, sende hayir diyip onlara "CL917350172DE" kodunu verirsin..

bu arada ben ingiltereden jant aldim 17" bir adet. gecen pazartesi kargoya verdi satici ve bu gun evime kadar geldi DHL ile.

anlayamadigim nokta su; bazi DHL gonderilerini turkiyede ptt dagitiyor, bazisida DHL ile kapima kadar geliyor. ama bu seferki cok hizliydi.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tecrübelerime göre her kargo firması ptt'ye takılmıyor, bazıları nasıl oluyorsa (100 euro üzerinde bile olsa) kapıya kadar geliyor, dhl olayı çok fena (diğerlerini unuttum, dikkat etmemiştim ta ki gümrük vergisi ödeyene kadar ), dhl de 100 euro üzerindeyse mal mutlaka ptt'ye takılıyor, orada %18 vergi ödüyorsunuz, 1-2 tl de ardiye parası (eğer size ulaşan çağrı kağıdıyla zamanında giderseniz) ...istanbuldaysanız topkapı ülker fabrikasınındaki yere gidiyorsunuz, görevli paketi açıyor, bu nedir diyor, sonra faturadaki rakama göre vergisi var mı yok mu anlaşılıyor, ben son iki alışverişimde alman firmaları faturayı düşük göstermeleri için ikna edememiştim ...
    Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DHL ile 4 yildir Ameriakdan TR'ye gondermedigim sey kalmadi 1 kez bile takilmadi..USPS ile ilk kez gecen ay gonderdim ama takildi..Geri iade edecegiz demisler kuzenime ama paket kayip su an..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim paketim 125 sterlin degerindeydi ve paket hic acilmadan kapima kadar geldi. DHL saolsun

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERK_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardesim urun hala topkapida olduguna gore bence yarin hemen git topkapiya ve kendin teslim al.
    sana ihbarname gelip gelmedigini soracaklar, sende hayir diyip onlara "CL917350172DE" kodunu verirsin..

bu arada ben ingiltereden jant aldim 17" bir adet. gecen pazartesi kargoya verdi satici ve bu gun evime kadar geldi DHL ile.

anlayamadigim nokta su; bazi DHL gonderilerini turkiyede ptt dagitiyor, bazisida DHL ile kapima kadar geliyor. ama bu seferki cok hizliydi.
    Ne kadar kargo ücreti ödediniz peki ?
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar kargo ücreti ödediniz peki ?
    65£ jant+ 60£ kargo.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)