catering işi yap bence turizm firmaları otobus firmaları vs bağla hem kolay iş hem fena para var
catering işi yap bence turizm firmaları otobus firmaları vs bağla hem kolay iş hem fena para var
alıorsun iki tane golden çiftleştir sat çiftleştir satbende dün gece düşünüordum ek iş misali ne olur ufak bi mekan ile safkan bi kaç çift köpek aliim hatta evsiz kalacaklardan fln da olur geçmişi temiz hem sahip çıkarım hem çiftleştirip satarım gül gibi de bakılmış olurlar ugraşırım diyen için ufak sermayeli getiri olur
hayvanlari ciftlestirip para kazanmayi dusunen bi zihniyete karsiyim,onun yerine baska seyler al-sat barinaklara mama yardiminda bulun!git sokakta yem koy duzenli hergun ,sokak hayvanlarini besle,bir kap su koy.Bu nasil bi zihniyettir yaa,ohh ben 1erkek bi disi kopek alim ciftlestirim ciftlestiriyim satiyim ..yok yaaa![]()
- K -
________
Dr.Ecu
damacana su sat saka veya dalga amacli deil bende bu isi yapiodum cebimden para eksik olmuyodu zengin yasatyodu yani anlicagn
GERMAN CAR, TURKISH DRIVER.
ihaleye girip ilköğretim okulu kantini işletmeside alınabilir.Eskiden birlikte çalıştığım bir abim 7 bin TL ye okul kantini ihalesini aldı ve 5 ay sonra devren satılık bir tekel bayi açtı.Tekel bayiyi 14 bin TL ye içindeki mallarla birlikte aldılar suan sadece tekel bayinin günlük cirosu hafta içi 1000-1500 TL arası hafta sonları 2000-2500 arası kazanç cok güzel ancak sosyal hayat sıfır bile değil -1 ...
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
++Vallaha şuan izmirde en iyi parayı getiren iş budur heralde bide işi güzel yaptınmı hakkını verdinmi çok iyi para kazana bilirsinsermayisi azzz şuan 'cglrgncl' nickli arkadaşımla beraber bu işin içindeyiz binevi Allaha şükür çok iyi gidiyo işlerimiz bu paraya yapılabilicek en iyi iş bu gözüküyo benim gözümde
![]()
İsteki olsun ..
Kopek ciftligi ayri,bu durumu yazan arkadas aylar once bir hayvanina(kopekti galiba,yada kedi) bakamiyo evde yalniz birakiyo diye konu acmisti,sevgi dolu baksa bi oglum bi kizim olsun mantigiyla ilerleyip ,zamani geldi dogursun kizimda annelik duygusunu tatsa diyip yazsa eyvallah.Herkes kopek bakimini kolay saniyo ama yok oyle bir dunya..1hayvana bakamayan kisi nasil olurda gidip 2kopek alcak bakicak+birde dogurtcak ohoo hooo..YAzik gunah.Kopek ciftligi acmak baska,2tane kopek aliyim dogurtayim baska..![]()
- K -
________
Dr.Ecu
En yakın konu olarak bunu buldum yeni konu açıpta kirlilik etmiyim dedim. Arkadaşlar Forex hk. bilgisi olan ya da forexle ilgilenen arkadaşlar var mı aranızda?
Uzun süredir bende bir iş kurmanın peşindeyim fakat aynı zaman zarfında forexi araştırıyorum. Tavsiyeleriniz, uyarılarınız, dikkat edilmesi gerekenler ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim. 7/24 bilgisayar başındayım zaten, araştırmaysa araştırma yapılır edilir. Ama neleri göz önünde bulundurmak gerekir. Şimdilik bu kadar sorayımda cevap verildikçe ya da yorum yapıldıkça yazarım.
Teşekkürler + Saygılar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)