User Tag List

Sayfa 16/18 İlkİlk ... 61415161718 SonSon
332 sonuçtan 286 ile 304 arası

Konu: Ufak sermaye ile yapılacak işler ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gaziosmanpaşa da da var bikac tane iyi yer.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Midye kültürü olan bi yerde , rakibinde olmadığı bi sokak cadde işlek yerde midyede çok iyi para kazandırıyor. Tanesini 15-20 kuruş arasında alıp büyüklüğüne göre 50 krş veya 1 tlye satabiliyorsun. minumum 30 kuruş kar ediyorsun bi midyede . 250 Midyeyi 2 saatte bitiren arkadaşım var. Cebine 75 tl gibi bi para kalıyor 250 tane sattığında. Akşam saat 19.00dan sonra çıkıyor. Düşünen olursa diye yazayım dedim.
    Bunun komik bi hikayesi var bende. Burada çok midyeci olmadığı dönemde bizim midyecinin midyeleri beğenmiyordum. İzmirde okuyan kardeşimi ziyaret ettim küçükparkta poşet poşet kaliteli midye yedim. Dönünce mecbur bizimkine talimdik. Sohbet ederken neden izmirden almıyorsun falan dedim. Nasıl olur olurmu gibi derken. Her gece izmirden çanakkale üzerinden gelen otobüsten iste o sana yollar sabah burdan alırsın dedim. Olurmu adam bulurmuyuz dedi. Kardeşimi aradım, izmirde yediğiniz yere sorduk yollarmısın diye tamam dedi. 1-2 kere denedi. Baktı kar da iyi, iş de azaldı. Dalgıçlık yapan babası da boşa çıktı ona tezgah açtılar. Midyeyi dolduran anne boşa çıktı. Şimdi 3 kişi 2 tezgah değişe değişe bol zaman kalarak yaşıyorlar.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açık parfüm,50 ml parfumu 30 tl kadar satan var,esans maliyeti alkol şişesi vs normalde 50 ml 7 8 tl denk gelıyor max

100 erkek 90 bayan 4 er şişeden 760 küsür şişe,maliyet 6 8 bin tl arası , dukkan iyi bı yerdeyse iş yapar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o midyecinin çok dua etmesi ömür boyu ücretsiz midye vermesi lazım size
    izmir midyesi candır.

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açık parfüm,50 ml parfumu 30 tl kadar satan var,esans maliyeti alkol şişesi vs normalde 50 ml 7 8 tl denk gelıyor max

100 erkek 90 bayan 4 er şişeden 760 küsür şişe,maliyet 6 8 bin tl arası , dukkan iyi bı yerdeyse iş yapar.
    Abi parfüm işini araştırmış toptancılarla konuşmuş biri olarak söylüyorum, şişesi 3 liraya olanda var 5 liraya olanda 8liraya olanda(8tl lik çok iyi kokular güzel ama kar marjı düşük). Bu parfümlerde en iyi para getiren 5 liralık olanlarmış, kızılay atatürk bulvarında 10 liradan veriyorlar parfümleri peynir ekmek gibi gidiyor. Sabah 10 akşam 7 full çekiyor dükkan ama lokasyon çok önemli kar marjı yüksek bir iş. Tabi öyle bir dükkanın kirası da aylık minimum 5 6k Ankarada. İstanbulda böyle bir dükkan herhalde 9-10k yı bulur 15 20m3 bi dükkan belki 1 2k daha fazla da olabilir.

KALENDAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pazarlara çıkabilirsiniz günlük sıcak para kazanılan bilinir

rdmmm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Açık parfüm işinden kendiniz üretim yapmıyorsanız yüksek karlar beklemeyin. Esanslar dolar üzerinden satıldığı için masrafınız sürekli aynı olmaz ve parfümden parfüme esansın fiyatı değişir. Givenchy nin x kokusunun litresi 80 dolarken y kokusu 50 dolar olabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi parfüm işini araştırmış toptancılarla konuşmuş biri olarak söylüyorum, şişesi 3 liraya olanda var 5 liraya olanda 8liraya olanda(8tl lik çok iyi kokular güzel ama kar marjı düşük). Bu parfümlerde en iyi para getiren 5 liralık olanlarmış, kızılay atatürk bulvarında 10 liradan veriyorlar parfümleri peynir ekmek gibi gidiyor. Sabah 10 akşam 7 full çekiyor dükkan ama lokasyon çok önemli kar marjı yüksek bir iş. Tabi öyle bir dükkanın kirası da aylık minimum 5 6k Ankarada. İstanbulda böyle bir dükkan herhalde 9-10k yı bulur 15 20m3 bi dükkan belki 1 2k daha fazla da olabilir.
    sirkecide esans depoları var , 50 gr en son 10 tl idi $ durumuna göre değişiyor tabi ama bu işte kendin yapıcaksın dolumu atölyede...

o 8 tl şişesi dediğin esansın maliyeti baya düşüyor ozaman.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sirkecide esans depoları var , 50 gr en son 10 tl idi $ durumuna göre değişiyor tabi ama bu işte kendin yapıcaksın dolumu atölyede...

o 8 tl şişesi dediğin esansın maliyeti baya düşüyor ozaman.
    Büyük yatırım istemez mi abi o zaman?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarda yazdım maliyet asagı yukarı 700 şişede 5 6 bin civarı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 gr esanstan 200 250 ml arası parfum cıkıyor,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    50 gr esanstan 200 250 ml arası parfum cıkıyor,
    Pardon abi ben yanlış anlamışım gayet uygun rakam yapılabilir ama dükkanın yeri önemli

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok mu yeni fikirler
    ALLAH VAR GAM YOK..

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok mu yeni fikirler
    Benim aklıma en çok yatan HD iskenderin alt markası PİDEM in konseptini semt meydanlarına yaymak.

1 mikser, 1 hamur açma, 1 dolab, 1 mermer tezgah, 1 Konveyörlü Fırın, ekonomik masa sandalye takımı, hoş ama abartı ve masraf olmayan tasarım.

Lahmacun Normal - Acılı (3TL)

Kır Pidesi (peynirli kıymalı vs) (3TL)

Pide (Kaşarlı, kuşbaşılı vs ) (6-8TL)

Pizza (En bilinen, En tercih edilen) (8-13-18TL)

İçecek için Sütaş Ayran - Gazlılardan Coca Cola grubu,

Paket Servisi için whatsapp hattı falan olan ama kasadaki adamın iş takibinde olmayan bi sipariş hattı. Paket servis için hesap kitap ayrı tutulacak

Normal pideci gibi değil. Önce sipariş sonra ürün.

En önemli konu ürünlerin standartlaşması ve damak tadı. Bence bu işe ilk girecek adam önce PİDEM e iş başvurusu yapsın. 3 ay orada çalışsın. Gerekirse maaşsız çalışsın. Ben çok güzel kar görüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pardon abi ben yanlış anlamışım gayet uygun rakam yapılabilir ama dükkanın yeri önemli
    emin olmamakla birlikte parfüm kolonya gibi doğrudan cilde temas ürünleri testleri için laboratuvar vs şart benim bilidiğim ve cezası yüksek bir miktar

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ikuybu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hardisk kiralama diye bir olay varmış hiç inanmadım kesin tokatçılar ama şu an tanıdığım para kazananlar var,muhtemelen büyük vurgun zamanını bekliyor şirket.

şinasinin zinciri gibi birşey herkes tutup getirdiğinden komisyon alıyor falan filan..

bilgisi olan var mı ?

SADECE BİLGİSAYARIN ACIK OLDUĞU İCİN PARA KAZAN – Ben bilgisayarımı hergun sadece 10 saat acık tutuyorum ve para kazanıyorum,sende bilgisayarını acık tut bir bilgisayar ile aylık 1,750 Turk Lirası,iki bilgisayarın ile aylık 3,500,uc bilgisayarın ile aylık 5,250 Turk Lirası kazan.
    çok riskli iş. uzaktan erişim ile illegal paylaşımlar yaparlarsa, illegal prn videolarını vb yüklerlerse, hack siber soygun vb için kullanırlarsa.
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

kiraccemal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar ben IT olarak özel bir şirkette çalışıyorum. Fakat aklımda ticaret ile ilgili bir girişim fikri var. İstanbul'un çevre illerinde uygun fiyata (50k-60k) içerisi masraflı daireler mevcut bu daireleri satın alarak içerisindeki eksikleri yaptırıp düzgünce dekore ettirerek (15k) üzerine 10k koyarak satmak olabilir. 2 ayda satılsa bile sonuçta aylık 5k gelir elde edilebilir. Bu benim kaba taslak düşüncem tabi siz ne dersiniz bilemem.
    Trafik sigortası, kasko, dask, sağlık sigortası ve tüm sigortacılık işlemlerinizde hizmetinizdeyiz. Dm atarak iletişime geçebilirsiniz.

arsenikli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kiraccemal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben IT olarak özel bir şirkette çalışıyorum. Fakat aklımda ticaret ile ilgili bir girişim fikri var. İstanbul'un çevre illerinde uygun fiyata (50k-60k) içerisi masraflı daireler mevcut bu daireleri satın alarak içerisindeki eksikleri yaptırıp düzgünce dekore ettirerek (15k) üzerine 10k koyarak satmak olabilir. 2 ayda satılsa bile sonuçta aylık 5k gelir elde edilebilir. Bu benim kaba taslak düşüncem tabi siz ne dersiniz bilemem.
    Mükemmel fikir bunu ilerde bende yapmayı düşünüyorum
    Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....

SinanTT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kiraccemal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aldığınız daireleri 5 içinde satarsanız ekstra vergi ödemek zorunda kalıyorsunuz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)