arkadaslar sahibinden sitesinden seiko saat almayı düşünüyorum bunun replika olduğu nasıl anlasılır satıcı get satısı yapıyo orjınal urun dıyor değiştirme imkanıda sunuyor ne dersiniz fiyat cok makul olunca kılandım bıraz
arkadaslar sahibinden sitesinden seiko saat almayı düşünüyorum bunun replika olduğu nasıl anlasılır satıcı get satısı yapıyo orjınal urun dıyor değiştirme imkanıda sunuyor ne dersiniz fiyat cok makul olunca kılandım bıraz
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
çakal çok orda dikkat etmek lazım![]()
ondan soruyom dostum işte get satısı olunca bıraz daha rahat oluyo işlemler
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...30852626/detay
baska 1-2 satıcı daha vardı acık artırmada bu aynı model saatden satmaya calısan bugun yok sanırım sattılar
kaliteli replika o ürün![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
benim arkadaşım da a kalite replikalar satıyodu. orjinalineliyle yan yana koyduğunuz da o kadar kaliteli yapmışlar ki neredeyse orjinali sahte gibi duruyordu. sahibinde.com da da çakal adam çok, dikkat et![]()
saat konusunda değil ama, ürünün uygun olması sadece replika olduğunu göstermez.
yurtdışından çakma kredi kartı mevzuları ile getirip burda ucuza satılan ürün çok
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
kaliteli replika oldugunu nasıl anlıyoruz gözle anlaşılır bişey mi bu
Velaturaları en ucuz bulabileceğin fiyat 1.200 1300 tl civarındadır.Yeni replikalar içindeki makinesi dışında tamamen aynı olarak üretiliyor,seikoyu seiko yapan içindeki makinesi kasası değil.Bu replikalarında makineleri çok kötü sayılmaz.
Şöyle de bi ihtimal olabilir;Refurbished* ürün olabilir..
Bu refurbished ürünler fabrika hatası sonucunda kullanıcıların geri iadesi olarak firmaların ellerine geçen ve fabrikalarında tekrar sıfırlanarak açık arttırmayla satılan ürünler..
Ama çok büyük ihtimalle replika.Eğerki replikaysa 350 TL'ye 1 tane almak yerine ebay.co.uk'den aynı kalitelerde 2 3 tane saat alınabilinir.
http://cgi.ebay.com/Seiko-Mens-Velat...item415277a324
http://cgi.ebay.com/New-Seiko-Velatu...item1c156d34c5
http://cgi.ebay.com/Seiko-Velatura-K...item19bf44efc0
dostum o zaman satıcıın bu kadar kendınden emın orjınal yazmasına ne dersin sonucda saatcı sanırım anlar replıkayı gosterecem orjinal deyılse geri iade edecegimi biliyor
site arada var dıye dedım sahibinden get satısı giddigidiyor gıbı deyıl cunku selamlar
istersen dene ama büyük ihtimalle orjinal olmayacaktır ürün.Şunuda söylüyüm orjinal kadar uzun ömürlü olmasada oldukça uzun ömürlü olacaktır.Çünkü replika artık bi sektör oldu ve gerçekten çok kaliteli ürünler yapıyorlar.
Saatlerin lük değeri diye bi muhabbeti var,makinesinin kalitesini belli eden bi test.şöyle oluyor;Bi makineye bağlıyorlar saatin makinesini atıyorum 100 yılda kaç saniye sapma olacak ona bakıyorlar.Seiko makineleri çok az sapma gösterir ama replikalarda da bu süre çok artmaz.Yani replikada olsa memnun kalmayacağını düşünmüyorum.Ama dediğim gibi orjinal olma ihtimalini çok düşük tut.Orada satış yapan arkadaş büyük ihtimalle sen farkını anlayamayacağın için böyle bir yöntemle satıyor.Ama ebay'den falan daha ucuza aynı kalitelerde ürünler bulman mümkün.
anladım dostum teşekkür ederim prensip olarakda replıka yerine aynı paraya swatch almayı tercih ederim sonucda kandırılmaya gerek yok selamlar
soyle bişeyde var mesala dubai veya katar gibi ülkelerde fiyatların daha uygun oldugun soyluyorlar hatta bi arkadasım bana aldı fatura falan vs evrakları vardı baktık adam seiko satıyo gercekten fıyatda buranın yarısı gıbı bu tür ürünler geliyo olabilrmi tr ye
en kaliteli replikalar nerden alinir peki?
Experience is what you get when you don't get what you want.
en kalitelisimidir bilemiyorum fakat uzun süredir tek bir yerden alıyorum saatlerimi daha tık diyen olmadı. çalıştığım iş yerinde bir bayan arkadaşa rolex almıştık pil değişimi için gittiği saatçi çok kıymetli bir saat ben bunu açmam demiş.istediğin model marka varsa fiyat ve hazırda var mı öğrenebilirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)