125. JANDARMA ER EGİTİM ALAYI KARABÜK / SAFRANBOLU
Buraya düştüm arkadaslar yapan varmı burada askerlik kismetse 13 Eylül teslim olucam
125. JANDARMA ER EGİTİM ALAYI KARABÜK / SAFRANBOLU
Buraya düştüm arkadaslar yapan varmı burada askerlik kismetse 13 Eylül teslim olucam
vay bizim memleket çok güzel bi yerdir. en son gittiğimde alay komutanı ile tanışmıştık şansa bi kafede.
Hayırlı teskereler şimdiden..
Ben orda acemliğimi yaptım 1.tabur'a düşmeye çalış 2.taburda çok rütbeli geziyor alay iştimaya filan çok yakınsın sıkar adamı 1.tabur daha iidir eğitimin oldugu yerede yakın acemi .iken yokusunda çok tırmalamak zorunda kalmassın havası mis bol dağ manzaralı.herkes şehrin içine iner izinde sağa dönersin imkanını bulursan sen kimsenın gitmediği sola dön orda şimdi ismini hatırlayamıycagım bir yer war tam sola virajı dönerken kalıyor orda şelalenin üstünü bir kahvaltı yap kendini sıfırlarsın.Orda kalmak çok istiyceksin ama malesef orda kalmak zor ve %99 doğu gözüküyor.Allah yardımcın olsun.Hee birde imkanın varsa 11 eylülde git DK larla samimi ol farkını anlıycaksın![]()
hayırlı tezkereler..Askerliğin süresince askerlik düşcekmiş muhabbetlerine pek takma derim tavsiyem budur..
hadi hayırlı teskereler güze ya, ben 2. tabur 5.bölükte acemi birliğimi yaptım gerçi 28 gün sonra ben şöför olarak ayrıldım ama mesleki olarak ayrılmayanların haricindekileri sıkı bi eğitimle özel asayiş timi olarak yetiştiriyorlar sonra 18 20 kişilik aynı timle doğuya gidiyorsun, güzel bi yer hayırlısı olmuştur umarım, allah yardımcın olsun kardeşim.
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Ben 2005 22 kasımda acemeliğe oraya gittim Alay Kurmay Albay Komutanı Halil Camgöz tanıdıkdı rahat bir acemilik geçirdim.meslekci ol kesinlikle yoksa yüzde 90 doğu ya tim olarak gidiyorsun.benim ordan dağıtımım Ankara oldu.
Dk larla iyi geçin koğuşcularla filan..Kışın bayağı soğuktur intikali kar üzerinde yapma ihtimalin var.eğitim yeri için 1.5 km lik bir yokuş çıkıyorsun ama çok dik değil
komutanların sözünü iyi dinleyin ,konuşmayın bol bol istikamet verirler neyseki çayır çimen kendini attınmı pek parçalanmıyor bi yerin :P,bizim marş fatihin istanbulu fethettiğin yaştasındı özelmiş bu sende umarım bu bölüğe düşersin
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Hahahaha ben ordayken goreve geldiydi.kac sene olmus vay be
Gecen sene yada ondan onceki sene sanirim kizi ile karsilastim biyerde emekli olmus halil camgozne adamdi be
Gidebiliyosan dk git normal gidiyosanda tim elemanlarinla iyi anlas onlari iyi tani cunku orda timler bir arada dagitim goruyorlar askerligini timinle ve badinle geciriceksin demek buda eyer abzurt bi zamanda dk gidersen batiya dusme sansin daha fazla .
Kolay gelsin
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
aynen bende orda yaptım acamılıgımı 2. tabura dusmeye calıs ama sakın 6. boluge dusmeben 6. bölükteydim bildiğin sürüngen bölüktü adımız 1 ay boyunca kerkentele misali yerlerdeydik bitek yataga yatmak için kalkıyorduk...sımdıden hayırlı olsun sofor ve meslekcı olmaz ısın genellıkle tım halınde doguya gonderır...hayırlı teskereler...
bana arkadaşlarım ağrı patnos'a düşmüşsün dediklerinde orası neresi diyip haritada yerini zar zor bulmuştum, ardından tunceli ovacık'a gönüllü gitmiştim, askerlik anıları bitmez, yaşamak lazım, hayatımın en kötü günleriydi ama yeri geldiği zaman gururla yaşadıklarımı anlatıyorum, benden sonra pek askerde şöyle zorluk çektik diye kimse konuşamıyorkaderden korkma, herşey olacağına varır, hayırlı teskereler şimdiden ...
Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)