arkadaşlar yarın bursadan son hafta sonu için 4arkadaş izmir çeşme'ye mi Aydın kuş adasınamı gidelim karar veremedik..tavsiyeniz ne olur bu izmir aydın arası.
arkadaşlar yarın bursadan son hafta sonu için 4arkadaş izmir çeşme'ye mi Aydın kuş adasınamı gidelim karar veremedik..tavsiyeniz ne olur bu izmir aydın arası.
bence çeşme... gerçi beklentinizde önemli. çeşmede fazla turist olmaz genel olarak izmirli ve istanbullu olur kuşadasına göre daha lüks ve daha kalabalıktır...
kuşadasına giderseniz kişi başı 20 tlden oda+kahvaltı arkadaşımın oteli var oraya yönlendiririm sizi isterseniz havuzuda var...
özel mesajla sahibinin telefon numarasını ve faceten linkini veriyorum odalarını falan görmen için... aile işletiyor zaten oteli...
çeşmede de yine ucuz yollu kalcak yer isterseniz ve odadan pek bir şey beklemiyorsanız dalyanda güven pansiyon var... oda fiyatı 50 tl klima var... odalarda 2 tane tek kişilik yatak ve klima var... sadece yatmadan yatmaya gidecekseniz mantıklı bir yer... bi de leventin yerine bakabilirsiniz yine dalyanda orası da güzel diyolar...
yeni adadan geldım cesmenın heryerıne gıttım ama ada bı baska tabı amac ne o onemlı sekıl yapmak mı tatıl yapmakmı ada da gezıcek gıdıcek yer cok ama cesme sadece mekan ve bırkac plaj o kdr
kafa rahat ortamı sıkıcı olmayan..yer hangisi ise oraya.ilk gidelim diyoruz tek pazar var.
+pazartesi salı.
Pazartesi akşamı 3 arkadaş yola çıktık arabamızla.Önce çeşmeye uğradık.Hayatımdaki en büyük hayal kırıklığı oldu diyebilirim.Orda 1 gece kaldıktan sonra çıktık Didime geldik.Didim harika şu an bile dışarda binlerce kişi var ortam süper,yalnız turistlerin bir çoğu ingiliz rus çok yok45 liraya kahvaltı akşam yemeği 4 kişilik oda havuz vs didimin merkezinde gelirseniz görüşelim telefon numaramı atabilirim..
5 senedir aydındayım ne didim ne adada bir olay yok
onun bilincinde ol
en yakın marmaris marmarise kaç bence
bknz ben![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
denizden çıktığında tuzlu suyla duş almak istemiyorsan adam gibi denize girmek için 20km gitmek istemiyorsan kuşadasını seçme.
Kaç yıldır çeşmeye gitmiyodum.Bu sene ılıcaya gittim çok bozulmuş ya millet kaldırımlarda mangal yapıyo 20 tane apache dizilmiş geleni geçeni kesiyo.Şu sokak hayvanlarını toplayıp barınaklarda bakıyolar yada uyutuyolar ya sözüm meclisten dısarı apache ler içinde böyle birşey olsa keşke adamlar inanılmaz derecede ürüyolar bu gidişle dünyayı ele geçirebilirler![]()
Kesinlikle çeşme.
Dün kuşadasından geldim... Eger kafa dinleyeceksen huzurlu bi ortam arıyorsan tek kelimeyle süper.. Çeşmeye hiç gitmedim ama ortamı az çok tahmin edebiliyorum, hareket arıyorsanda çeşme olabilir
Tango-1 never dies.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)