SA varsa gerçekten iki kere düşünün..
Printable View
SA varsa gerçekten iki kere düşünün..
ben vestel aldım eve getirdiler bıraktılar.servisi felanda aramadım servis kendisi geldi kurulumu yaptı gitti.bize bizden başkasından fayda yok demekki :D
Yaklaşık 1.5 sene önce b.paşa carrefour teknosa dan samsung lcd tv aldık 2 tane. Eve getirdiler, servis geldi ve tv lerden birisinin teşhir ürünü olduğunu söyledi eksik parça vs varmış. Gidip mağazayı başlarına yıktım en son mağaza müdür geldi sorunu çözdük aldık yeni bir tv eve geldik. Telefonla filan olmuyor bu işler gidip diş göstereceksin.
..nelere bak teşhir ürünü getiriyor..iyi yapmışsın :)
Benim arkadaş golddan 42" lg aldı.Yanında hdmi to dvi kablosunu bedava istedi aldı :)
Kurulumada eve geldiler bedava tabi
iade etseydin keşke ;)
hemen geri verin bencede. Teknosayı sevmezdim dahada sevmemeye başladım.
ben teknosadan alış veriş yaparım ordanada 2 tane tv aldım hiç bi sorun çıkmadı servis geldi kurulumu yaptı sadece bahşiş verdim o kadar belki bu uygulama yeni gelmiştir.bilemem ama geri verme hakkın varsa kullan en azından içinde kalmaz onlara bi ders vermiş olursun
götürür iade ederdim.birde çalışan görevli hakkında şikayet formu doldururdum.dik koysun üzerine otursun o TV nin şerefsiz adi herifler.3kuruş pirim yapıp kotayı yükseltecem die millete yalan söylüyor çakall.
Valla büyük konuşmak istemem ama hayatta teknosadan bişe almam.
olayın toshiba ile ne alakası var...satıcı danışman yalan söylemiş...
teknosa hakkında tek bişi yazıyım :) eski firmamda bunlar için özel lcd askı aparatı üretecektik.7,5 lira fiyat verdim.pahalı bulup başka firmaya ürettiler.sonra o firmanın ürettiği aparatı 132 liradan sattılar.yorum bile yapılacak bir firma diil teknosa.
2008 ağustos 24 te evlendim 5 gün sonra 2070 tl ye aldığım televizyon bozuldu 3 kere anca açılıp izlenmemiştir tekosayı aradım srvis gelcek dedi ne servisi dedim sıfırnı istiyorum hiç sallamadılar arada geçen konuşmalar kimse ilgilenmiyo sinir krizleri cabası eğer 30 iş günü içinde bozulursa fabrikasyon hata sayılıyormuş arçelikte açlışan amca oğlum söyledi ist. samsuna dilekçe yazdım 1 kere görüştüm hemen teknosadan yeninisini alabilirsiniz dediler ama teknosa satana kadar abi sonra hiç ilgilenmiyolar.
1-Navigon navigasyon aleti aldım ; 81 il full haritası var dedi satış elemanı ama Bartın (gideceğim yer) haritası yoktu. Şok oldum. Yarın iade edeceğim. Lanet olsun ( %15 kesiti ile iade alacakmış )
2- LG lcd televizyon aldım. Servise ücretsiz bağlatabilirsiniz dediler. Servisten sadece özel asma aparat istedim, onunla montaj yapın ücretini vereyim dedim. 1000 tl ye aldığım televizyonu , tavan askı aparatı ile montajına 200 tl ücret istediler. Küfür ede ede ayrıldım LG servisinden. Gittim vestel servisine 50 tl ye askı aparatı dahil bağlattım.
3- İki tane samsung cep telefonu aldım ,ikisinin de ekran filmi bozuldu. Garantiden yaptıramadım. Kullanıcı hatası dediler. Bir tanesi annemin telefonuydu ve üzerinde çizik yoktu, kesinlikle yere bile düşürmedi.
4-
5-
..... diye gider bu lsite.
Satarken çok iyi laf yapıyorlar ama oraya kadar. Ondan sonra ben bir ilgisini görmedim.
Artık tercih etmeyin , ürün almayın bu firmadan.
eve gelip kurulum yapan servisler bu zamana kadar hep servis ücreti almışlardır.
Satış temsilcilerine satış yapmadan para kazandırmazsan adamlarda satış olsunda nasıl olursa olsun mantığı ile çalışırlar böyle.
yazık valla.
teknosadan civata almam mediamarkt veya elektro world:)
bende toshiba lcd aldım bimeks den adamlar randevu verdiler geldiler kurdular kullanımından bahsettiler çekip gittiler bence bu teknosa nın terbiyesizliği hiç düşünme ver geri
1.5 sene önce Canon 400D slr makine almıştım. Evde biraz kurcaladım ve kapatırken Sensör temizleme xımbırtısıyla ilgili error kodu verdi. Aradım hemen aldığım teknosayı, Getirin servise götürelim dediler. Bende "daha 15dakika önce aldım nasıl ya yenisini istiyorum deyince" mırın kırın yaptılar. Atladım arabaya gittim. Yanlarında canon'u aradım. Anlattım Error 99 muydu neydi böyle bişey hata veriyor dedim. Fabrikasyon hata var dediler. Hemencik mağaza yetkilisine verdim telefonu ve birebir değişmesi gerekiyor teyidini aldıktan sonra hemen yenisini aldım ve koşarak uzaklaştım. Ve artık mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum. BestBuy ve Mediamarkt varken gerek yok teknosaya ;)