logitech x530 5+1 aldım ancak 2 tane kolon ve subwoofer dışında diğer kolonları çalışmıyor sebebi nedir acaba bütün renkleride yerine bağldım ancak olmuyor bi türlü
logitech x530 5+1 aldım ancak 2 tane kolon ve subwoofer dışında diğer kolonları çalışmıyor sebebi nedir acaba bütün renkleride yerine bağldım ancak olmuyor bi türlü
Müzik calarken mi denedin?
Benim bildigim 5.1 kolonlar müzik calarken o sekilde calar, bende de öyle.
Film falan izlerken tüm kolonlar calısıyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
x540 var bende aynı bendede 2 kolon çalışıyo ama kumandada matrix die bi tuş var onu kapattığımda hepsi çalışıyo
ses kartının kendı programı flan varsa b de ordan bende bende 5+1 creative kullanyorum ılk bagladıgımda senınkısı gıbı b sorunla karsılastım ama sonradan bahsettıgım yerden duzelttım,muzık calarken orta sag sol dan sureklı ses gelıyor ama arka hoparlorlerden cok dıpten b ses gelıyor,fılm esnasında 5+1 desteklı ıse eger net ses alıyorsun
bende de philps in bir modeli var ama ne ayar ne de ses kartından başka bir değişiklik gerektirmiyor...sadece kumandanın bir tuşundan 2+1 veya 5+1 olarak değiştirelebiliyor...kumanda da bir tuş olmalı muhakkak...bak istersen...
peki kurulum şeması,kullanım klavuzu gibi birşeyde mi yok???
klavuza baktırm ancak ordada bi değişik bilgi bulunmuyor zaten yabancı dille yazılmış türkçede anlatmamışlar ne olup olmadığını
Bende Creative M-5300 kullanıyorum . Bi limite kadar tüm kolonlar çalışmıyo 2 si çalışıyo ses arttırınca hepsi çalışmaya başlıyo
sadece 5+1 kayıtlı dosyalarda 5+1 ses alırsınız mp3ler stereo kayıtlı olduklarından normalde 2+1 ses alırsınız,fakat codec ve ses kartı yazılımınızdan yapacağınız ayarlamalar ile mp3lerde de tüm hoparlörlerden ses alabilirsiniz.ses kartınızın yazılımından 5+1 output seçeneğini seçerseniz her ses 5 kolondan da gelir.
edit:
hoparlör doldurma seçeneğini işaretleyip bi denermisiniz
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
winampta
Options>Prefrences>Output>Direct Sound Output
Oradan configure olacak Allow Hardware Accelarationu seçeceksin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)