Kaputa karar verdık ama en onemlı kısmı unuttum
Carbon kaputu ruhsata işletme şansımız var mıdır, varsa yaklasık malıyetı nedır nasıl işletebirilim? veya işletmezsem durdurulup ceza yememe ihtimalim var mıdır?
Şimdiden teşekkürler..![]()
Kaputa karar verdık ama en onemlı kısmı unuttum
Carbon kaputu ruhsata işletme şansımız var mıdır, varsa yaklasık malıyetı nedır nasıl işletebirilim? veya işletmezsem durdurulup ceza yememe ihtimalim var mıdır?
Şimdiden teşekkürler..![]()
Siyah Beyaz Diye İşlet Gez100 150 Tl Civarında Bir Maliyeti Var Benim Bildiğim
Çevirmede Bakarlar....Kıl Birini Denk Gelirsen Üzücü Olur
benım araba kırmızı-sıyah ama önceden işlendiği için sıkıntı yoktu şimdi herşeyi değiştiriyorlar tüve danışmanız lazım bence![]()
kardeşim çift renk olarak işletiyorsun sorun kalmıyor ben tüv den öle geçirdim arabayı her yer alayına karbondu hemde![]()
ARZUM DESIGN TUNING STORE
dostum maaliyeti şu faturasıyla gidiyosun muayeneye ek1 de alıyon yanına sonra ek1 e yazıyorlar araçta karbon vardır dıye sonra gıdıyon verıyon onları emnıyete ruhsata ıslıyorlar. 1 ek1 + yeni muayene +ruhsat bu
rica ederim , şimdiden hayırlı olsun diyelim![]()
kanka orjinal karbon mu takıosun yoksa kaplatıomusun ?
+ cevap verilmiş zaten çift renk olarak işletebiliyorsun zor bir iş değil (arfy)
Kanka orj karbon takıcaktım ama sımdılık kısa bır surelıgıne erteledım alacagım kaput hakkında pek olumlu yorum gelmedı hafif degıl falan dedıler.
Bıraz beklıcem 1 ay sonra bı arkadaş gelıcek ondada karbon kaput var benım kı baya hafıf falan demıstı aceleye getırmıyım araştırıp duzgun bısey bakıyım dıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)