ihahahah :D:D: çok iyi yaaa
Printable View
ihahahah :D:D: çok iyi yaaa
bende sabah izledim televizyonda gülmekten öldüm dükkan sahibi atma abi diyo adam ben odicem dio:D:D
çok iyi yaa :D izle izle öldümm :D
ahmet abi iyi stres atmış :D
hahahah iyiymiş
ya ne güldüm birde işin en kötü yanı sessiz sessiz gülmek ama dayanamıyorum anlatamam, yorumlar bitirdi zaten beni ahmet abinin tipi of of of :hehe::hehe::hehe:
ben hep işki alıyom işkileri heb bandrolmü oluyü D::D:D off ahmet abi rakıları nası patlattı ama helal abime parasını da vericek :D
elemanlar kacınca diğer şişeleride araba atmış eleman bağırıyor " ödetecem sana o arabanın parasını"
ahmet abi iyi savunmuş tekeli ama yarın öbürgün kendi dükkanını nasıl savunacak bakalım, tüm türkiyede duydu, kundaklar bu şerefsizler kendilerine yediremeyip
polisi arıyorum açmıyo telefonu diyo :D:D:D
adi dükkanda bişey kalmadı yaa atmaaa, tamam ben vercem parasını ben vercem :D:D
kırmızılıya emaneti takmıslar;)
İşte 3 tane zibidi , kafaları çekip olay çıkartınca böyle oluyor Ahmet abi ye helal olsun ama..
Kendinizi o büfecinin yerine koyun yada bir yakınınız olsaydı . O çocuklar bıçağı şah damara vursaydı o kafayla ??
hepimiz videoyu izleyip gülüyoruz ama ortada ciddi bir durum var.. ahmet abi olmasaydı o piçler çocuğu dövüp hatta bıçaklayıp dükkanı gasp edebilirlerdi... bu tarz adamları direk öldürüp temiz bir dünya yaratmak çok güzel olurdu.. hayvana acırım bunların ölmesine acımam.. ;)
mantıklı bakarsak aynen dediğiniz gibi olayın ciddi boyutu okadar vahimki, öldürsen sen suçlu oluyosun, öldürmesen öldürülebiliyosun.
aynı şekilde geçenlerde bir haber okudum. bir hırsız balkonda uyuyan ikiz bebeklerden birini çalmak için eve giriyor, bebeklerin ağlaması üzerine anne kalkıyor adamı çocuğunu çalarken görüyor o bağırıncada baba uyanıyor bir bakıyor adam !! mutfaktan aldığı bıçakla hırsızı bıçaklıyor ve hırsızda kaçmak istiyor balkondan atlayıp ölüyor.
Sonuç hırsız balkondan atlamadan önce ölümcül yara aldığı için baba suçlu 10 yıl hapsi isteniyor, tutuksuz yargılanıyor. Bumudur adalet ??
Her dükkana bi ahmet abi lazım allah yarattı demiyo:)ELİNE SAĞLIK..
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._6232539_n.jpg
ahauahuhahahahahahahhahaha
ahaahhahahahahahaahhahaha hakan bu ne lan :D