User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: antalya mersin rota secimi

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

antalya mersin rota secimi

bu hafta soyle biraz gezelim dedik. arkadaslarla mersinden antalyaya gecmemiz gerekecek acaba sahil yolu nasil bilgisi olan var mi nasil bir guzergah secmeliyiz
    alternatif yollara acigiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu hafta soyle biraz gezelim dedik. arkadaslarla mersinden antalyaya gecmemiz gerekecek acaba sahil yolu nasil bilgisi olan var mi nasil bir guzergah secmeliyiz
    çok dağ tepe var çok kaza oluyor denizin dibinden gidiliyor zaten uçurum aşşagısı 1 yıl once yol yapım calısması vardı son ne oldu bılmıyorum.

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahil yolu öldürüyor adamı çok yoruyor.bayağıda uzun sürüyor mesafeye bakmayın yavaş gidiliyor zaten virajlardan dolayı.fakat bol vaktiniz varsa geze geze gidecekseniz manzarası güzeldir.yada aracınız güzel yol tutuyorsa zevkli bir yolculuk olur.onun dışında konya tafaına doğru biyerden gidiliyordu birde orayı araştırın derim

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu an yolu yaptılar.birtek silifke çıkışında 15-20 dk bozukluk var oda öyle uçurum felan değil.sonrasında yollar gayet düzgün.iniş çıkışlı yollarda araba kullanmaktan haz alıyorsanız.sabah erkenden çıkın derim yola.hem muhteşem manzarayı görüyorsunuz heleki taşucundan sonraki manzaralar muhteşem.hatta yolunuz üzerinde soğuksu adı verilen biryer var.tuzlu su ile tatlı suyun karıştığı orada durup suya girebilir.çeşmeden suda doldurabilirsiniz.buz gibi tatlı su akıyor.işyerinde çalışan arkadaşlar haftada en az 2-3 kere gittikleri için biliyorum bukadar detayını.bende geçen hafta silifkeye gittim adanadan.bi sıkıntı yoktu.seçim sizin.konya üzeri o yol hiç bitmez ya:d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mixercempl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu an yolu yaptılar.birtek silifke çıkışında 15-20 dk bozukluk var oda öyle uçurum felan değil.sonrasında yollar gayet düzgün.iniş çıkışlı yollarda araba kullanmaktan haz alıyorsanız.sabah erkenden çıkın derim yola.hem muhteşem manzarayı görüyorsunuz heleki taşucundan sonraki manzaralar muhteşem.hatta yolunuz üzerinde soğuksu adı verilen biryer var.tuzlu su ile tatlı suyun karıştığı orada durup suya girebilir.çeşmeden suda doldurabilirsiniz.buz gibi tatlı su akıyor.işyerinde çalışan arkadaşlar haftada en az 2-3 kere gittikleri için biliyorum bukadar detayını.bende geçen hafta silifkeye gittim adanadan.bi sıkıntı yoktu.seçim sizin.konya üzeri o yol hiç bitmez ya:d
    yol duzgun ise o tarafdan gitmek mantıklı 200 km oynuo konyadan gitmekle

ali_utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mixercempl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer yol yapıldıysa dediğiniz gibi daha mantıklı.ben en son 1,5 yıl önce gittim.yanlız hatırladığım benzin istasyonu pek yoktu heralde bazı bölgelerde

baseone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gideceginiz araç ne?

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 yıldır mersin antalya yapıyorum otobusle & araçla tek bir cümle kurucam.

aklınız varsa konya üzerinden gelin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı baseone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gideceginiz araç ne?
    volvo s40 2.0t

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sürekli gidiyorum o yolu açıkcası aracın yere yakınsa hiç girme derim o yola... mersin taşucu boğsaka kadar yol bölünmüş çift şeritli ve gayet rahatdır.... onun dışında boğsaktan yeşilovacığa kadar yollar virajlı sürekli ama yer yer yol genişletme çalışmaları var ama asfaltı düzgün. yeşilovacıktan çıkışta büyükeceliye kadar yol gidiş geliş uçurumlu ve tehlikeli ama çok zevkli bir yoldur. büyükeceli sipahili arası leştir dağları delmekle hayatında görmediğin kadar leştir orası keşke girmeseydim bile diyebilirisn o an resmen kayaların üstünde gidiyorsun kırık dökük heryer aman ince yanaklı lastiklerle gitme patlamasınlar. sipahiliden çıkışta karatepeye kadar yine gidişli gelişli yol ama düzgün yol. karatepeden aydıncığa kadarda yol yine double oluyor ve bölünmüş çok zevkli bir yoldur bir virajı var geniş dönen 180 le döndüm bir kere o virajı tafsiye ederim

Aydıncıktan-Bozyazıya kadar yol normal daha çok ormanın içinden gidiliyor gidişli gelişli rahat bir yol. ama sollamalarda dikkat et çok daralıyor yollar orda aynı zamanda orda orman büyük bir bölümü yandığı için insan kendini cehenneme gidiyormuş hissi veriyor virajlar yani uçuruma bakma hiç

Bozyazı-Anamur arası bölünmüş yoldur ama dikkat et mıcırlı çok keskin hızlı girmeye kalma sakın

anamurdan sonra yollar daha leş çalışma fazla yok ama virajları daha sertdir anamur gazipaşa arası dikkat et :9 gazipaşadan sonra yol dümdüz zaten bişi olmaz...

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahil yolu kısadır ama tehlikelidir.yağmurlu havada cıkmıstık antalyadan sel götürüodu dağ yolunda sakin hava vardı vırajlar cok yoruo ama kısa mesafe olarak.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    94 den beri her sene giderim çok keyifli yoldur sakin gider ve arada durup yol üstü mekanlarda sıkma börek yiyerek gelirseniz çokda zevkli geçer 4wd hızlı bir arabayla denemek istediğim nadide parkurlardandır)

devilboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne olursa olsun virajlar derim hem manzara süper hem sürekli gözün yolda durup keyif yapacağın yerlerde çok konya dümdüz yol insanın uykusu geliyor zaten keyif için yola çıkacakmışsınız
    PROJECT 01

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ufak ufak ak sahilden yol tutmazsa tadına doyamazsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gündüz geçecekseniz, aceleniz yoksa, güzel fotoğraf makinanız varsa zevkli, gece gidecekseniz, aceleniz varsa, sabırsızsanız, çekilmez...

baseone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    volvo s40 2.0t
    Çekinme o zaman sahilden git. canın sıkılmaz,çok güzel manzaralı yerler var. yavaş yavaş,geze geze gidersin.

tunch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yolda calisma vardi en son kaputum mayin tarlasina donmustu gelirken,virajlar bi noktadan sonra cekilmiyor valla hic mersin limanda bi gemi bulup gemiyle yolla antalyaya arabayi kendinde ucakla gec en rahati o sekilde oluyor
    Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
    Daily Drive: Mini Countryman Diesel

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tunch Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolda calisma vardi en son kaputum mayin tarlasina donmustu gelirken,virajlar bi noktadan sonra cekilmiyor valla hic mersin limanda bi gemi bulup gemiyle yolla antalyaya arabayi kendinde ucakla gec en rahati o sekilde oluyor
    Sen gidemiyon die pok atma yola

Aşağı yolu tek geçerim, virajlıdır. dikkatin dağılmaz. araba sürdüğünü hissetmek istiyor isen aşağıdan git derim. silifke girişinde radar var dikkat anamur girişinde yada çıkışında 1 tane olur ve gazipaşaya kuruyorlar 1 adet sonrasında zaten yol düz. tercih sizin.
    Asalet; Boyda değil, Soydadır. İncelik; Belde değil dildedir. Doğruluk; Sözde değil özdedir. Güzellik; Yüzde değil, Yürektedir.!

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahil yolunda çalışmalar daha uzun süre devam eder gibi görünüyor zaten.bizzat silifkeliyim her yaz en az 2 kere antalyaya gittim geldim o yollarda.deponu fullle düş yollara kesinlikle eğlenceli yollar ağır ağır gidildiğinde.birinde acelemiz vardı kaptırdık her viraj acaba uçarmıyız diye düşünmemek elde değil.o yüzden ağır ağır tadını çıkarabileceğiniz bi yol..dedikleri gibi silifke girişinde radar oluyor.ama sen atakentten çıktıktan sonra 85 i geçme çünkü jandarma ve polis arka arkaya kuruyolar çoğu zaman..keyifli yolculuklar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)