E5 de seyreden her araba süratli sonuçta..
Esas dangozluk E5 çevre yoluna durak koyan belediye de!!!
bostancı istikameti karfur durağı, normal böyle bi olay yaşanması tam baglantı yolların birleştiği biyerde, otobusler minibüsler bi anda duruyor arabaların tam hızlanma yerinde böyle bi olayıon yaşanması kaçanılmazdı.. buna benzer bi otobus duragıda bi sonraki ptt hastanesi durağı orası tam intihar noktası cep filanda yok direk e5 kenarında duruyorsun. bide bu metro ve metrobus ayagına otobusler için cepleri kapattılar emniyet şeridinden biniliyor.
Allah rahmet eylensin..
Çok kötü yaw o durakda ben dahil bi çok kişi beklemişizdir
Allah Rahmet Eylesin![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
uff yaa dıcek bırsey bulamıyrum yazık olmus
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
gercekden cok kotu olmus yakınlarından gecdm fenaydı yahu gökininde dedıgı gıbı yol kenarında durak olursa boyle olur.mınıbus kafayı bı cıkarıyor e-5 tek serıt adamın umrunda deglkı herkesı 1.5tl goruyo zaten
yine orada bir durak oldugu belli üst geçit var
Allah rahmet eylesin
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
cocugun gozleri onunde annesi arabanın altında sıkısmıs diğer 2 adamın durumundan haberi bile yok belki
bazen cok sıkıntım var ne olcak boyle diyorum ama beterin beteri var allah sabır versin ben o cocugun yerinde olsam kafayı sıyırırdım heralde:S
Hayatta bir insanın başına gelebilecek belkide en kötü durumlardan birisi..
Allah kimsenin başına böyle birşey vermesin resmen yüreğim yandı o çocuğun camdan annesine baktığını görünce.. Oda istemezdi bu durumlara düşmek oranın asfaltı rezil durumda hiç tutmuyor. Bizim evden 1 önceki durak bende sabah 12 gibi ordan geçiyordum 2 saatte gelebildim eve çok ambulans geçip gidiyordu üstüne radyoda söyleyince 3 ölü 2 ağır yaralı diye çok üzüldüm..
Allah o çocuğa sabır versin vijdanını rahatlatması için kuvvet versin
Ölenlerin yakınlarınada sabır versin acılarını hafifletsin kaç tane aileye ateş düştü çok üzücü
Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olur inşallah
unless you ride the beast
you wouldn't understand
e5 üstünde cepsiz durak olduğu sürece dha çok böle sıkıntılar görürüz. saçmalık. Allah rahmet eylesin..
cokk kotuu bı durumm tam onumuzde oldu sabah maltepe ye dogru seyrederken cok uzuldumallah rahmet eylesın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)