kılavuza gerek var mı abi şu yazıya bak okuyamıyorum bile:)
Printable View
abi bana diyorsan stage2 debriyaj setim geldi onun montajı yapılacak :D
omp corsica offsetli direksiyonum geldi takıldı.
emme manifoldu ve gaz kelebeğini port polish yaptırıcam inşallah onlar sökülecek pzt.
sonrasında hafif volan'a giricem inşallah.
daha bişey yapmadık yani abi:D
Her türlü parça siparişlerimde ilgi ve alakasını esirgemeyen Radar Honda ŞEref UStaya teşekkürler.
benım için iki sey önemli ustanın iyi olması ve sevecen sohbet edilebiir olmasıdır. bir konuyu yada motorda bir sorunu tatlı dille benım anlıyabilecegım sekilde anlatmasıdır. ben böyle ustayı buldun mu başka yere gitmem asla bu konuda da;
İstanbulda RADAR HONDA seref ve mehmet abi
Antalyada PİYAN GARAJ ümit piyan ve mustafa genç
parça konularında da kendim temın etmeye yada techten konu acıp sagolsun birinden alırız
ama sunu söylıyeyım tüm garajlar iyi diye bişey yok herkes herkese iyi davranmıyor magdur olanlarda var onlarıda biliyorum.....
Ankarada benim Typer'lar,RS ler ve Beyaz s2k,Megane RS ile ankaradaki nerdeyse tüm Clio Rs ler ve Calibra,astra gsi,coupe turbo gibi Opellerin işlerini itina ile yapan Serkan Usta'yı gönül rahatlığı ile öneririm ...
Ankarada Tork garaj:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Crm Performans
106 konusunda tek geçiyorum. İlgileri alakaları olsun, yönlendirmeleri olsun süper
Ankara Tork Garaj,her yönleri ile örnek insanlar.
bildigin yerden sasmiycaksin aslinda kim ne olursa olsun...her insan bi kere mokoko yapilir ikincisini yemezler o an icin kazanir ama neleri kaybettiginin farkinda degildir...
havada ucan kus kartal bilirim...
parcayı kendımde iyi bilirim herkesede en kalıtesini öneriririm zaten bu işi yapcaksa kalıte öneririirm 2 kalıte yapalım derse uzak dururumm
ustada fedai usta bilirim onu tanırım...sekıllerini zaten göruyosunuz...
c.tesi nam da yaylarimi taktirayim dedim aman allah dusman basina bir daha ayagimi basmam sanki agir vasitaya is yapiyor torsiyonlariminda agzina etti yapacagi isin icine sicsinlar bahane hemen hazir daha evvel hic sokulmemis tamirciye gidin is yaptircaklar aklinizda olsun sakir usta is yapmiyor ortalikta geziniyor elemanlar var ne kadar usta olduklarindan supheliyim.
radar honda şeref usta ve mehmet
peak garaj serdar usta
güzel iş çıkartıyorlar :)
honda aldım alalı bostancı ikiler honda servisine gidiyorum çok memnunum murat abi çok yardımcı oluyor tavsiye ederim
topkapı savaşmotors savaş usta bilen bilir...
MEKANİK
Savaş ERGÜL - SAVAŞ MOTORSPORT
Savaş Osman PAŞAOĞLU - PAŞAOĞLU SERVİS
Kaporta : ÜÇEL OTO Avcılar ınanılmaz başarılılar... senelerdir butun arabalarımı onlar yapar...
elektrik, oto eğlence, sokme takma kaplama : Emre ATEŞ florya EWESTA
BUNLAR DISINDA HICBIYERDEN MEMNUN KALMADIM ( UZUN VADEDE ) yanı kısa vadede belkı goz boyamıslardır ama kokusu cıkmıstır sonra...
JDM WORKS diyorum başka söze gerek yok .