Yillardir ortadoguda yasiyorum bi icemedim nargile, direk bas agrisi yapiyor ama tutun gondermekten biktim, en cok al fakher cappuccino istiyorlar kilokilo![]()
Yillardir ortadoguda yasiyorum bi icemedim nargile, direk bas agrisi yapiyor ama tutun gondermekten biktim, en cok al fakher cappuccino istiyorlar kilokilo![]()
Dün bi cafede demleme anason içtim, başlarda ağır ağır güzel geldi ama sonra normal al fakher anasondan daha kötü oldu. Demleme mevzusu yeni mi çıktı, yoksa ben mi yeni duydum![]()
Demleme nargile neymiş ya.
Belki nargileyi yapıp közü üstüne koyup 5 dk yellemişlerdir. O şekilde başlarda tadı çok daha güzel oluyor.
motorculara dubara cafe yı onerırım
hem şileye yol guzel, hem mekan guzel, hem de nargıleler nefis
sigara kullanmıyorum, birtek burada ıctıgım nargıle hıc yormuyor...
Anason yapmak biraz sanat ustalık işi. Damak tadı-zevki de giriyor işin içine.
Bazıları köprü koyar, bazıları lüle ısıtır, bazıları 5dk ısıtır bazıları köz üstünde arada üfleyerek canlı tutarak 10dk-15dk neredeyse pişirir. Bu biraz zevk meselesi ama tadı daha yoğun alırsınız. İlk duman yüzünüzde gülücüklere sebep olabilir kimi zaman.![]()
Honey melon seviyorsanız Argelini daha çok öneriliyor, bir de ***** premium tütün biraz pahalı ama çok kaliteli o aromasını denemedim ama.
Nakhla ile Al Fakher klasik seri arasında tütün tipleri farklı olsa da Nakhla da kaliteli bir tütün, Bahreyn, Rosanna vs gibi kesinlikle değil bence, kavun aroması bayıyor ama gerçi ben Al Fakher kavunu da hiç beğenmiyorum![]()
Argelini argelini melon honeydew kesinlikle tavsiye ederim.bal kavun aroması piyasada bulması zor.
Argelini iyi aromalarda starbuzz'dan çok daha iyi bence de.
Honey dew benim bildiğim bal kavunu aroması sadece, denemedim ama o yüzden net konuşamıyorum.
Haftasonu Beyazıtta tütün aldığım yerlere bakıcam Argelini icy grape için, kavun için de bakar bilgilendiririm sizi. ***** yeni olması vs de önemli.
Mal-um lafı neden sansürleniyor yahu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)