User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
27 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: cam filmi cezası hakkında

coskan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

cam filmi cezası hakkında

Dıger konuda da yazmıstım aracıma 15 gun once ceza kesıldı 7 gun sure verıldı yazıodu bende ıkıncı ceza da aracın baglanacagını sanaraktan bısı yapmadım fakat bgun ogrendgım kadaryla arac otomatıkmen trafıkten men edılmıs bgun cam fılmlerını sokturdum muayene ıcın ek-1 ıle gıdıp cam fılmı tespıtı yaptırmam gerektıgı soylendı fakat tuv aradıgımda komple muayene harcı yatırıp muayeneye gırmen gerekıo dendı ona da tamam dedım ama bu sefer ek33mu ek 40mı bısı ıstedı polısın verdıgı polıs oyle bı belge vermedı dedım gıdıp tutturman gerekır falan denıo bı bılgınız varmı bu konuda yardımcı olacak varsa cok sevınırım sımdden tesekkurler arkadaslar

Aytepe53
    Misafir
    aracından filimleri sök ek1 doldurttur muayneye git
    muayne tekrarı olan kısımdan numara al harç falan yatırmadan tekrar muayne yaparlar sadece film yoktur diye yazarlar ayrıca normalde filmli araçlar tüv den geçer ama hafif kusur olarak rapora geçer ve polis çevirmelerinde direk tespite gönderirler
    anlayacağınız gibi bazı kişiler polise laf geçirebiliyor onlara film serbest.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aytepe53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muayne tekrarı olan kısımdan numara al harç falan yatırmadan tekrar muayne yaparlar sadece film yoktur diye yazarlar ayrıca normalde filmli araçlar tüv den geçer ama hafif kusur olarak rapora geçer ve polis çevirmelerinde direk tespite gönderirler
    bugun bu dedıklerınızı yapmak ıcın tuv u aradım fakat dırek genel muayeneye grmesı gerektıgnı bırde polısın verdıgı ek33 dedıgı sarı bı kagıtla gıtmemı soyledı kı bende o kagıt falan yok problem orda gıt polısı bul kagıdı yazdır yoksa muayeneye alamam dıo garıp bı sekılde

Aytepe53
    Misafir
    dostum biz gebzedeyiz satığım araba halen benim üzerimde ver dediğiniz gibi tuzla sahilde polis aaracı 7 gün sonraya men etti ve biz bu 7 gün sonundan itibaren 1 ay içinde gitmez isek muayneye komple muayne olması gerek. ama 1 ay içinde gidersek sadece ek bir ücret ödmeden muayne tekrarı yaparak olur dediler biz direk tüv e gittik bence sen de git direk görüş aracın muaynesi yeni ise yani tüv ise gerek yok diye biliyorum ben

onurars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk çevirmede sarı kagıt vermiyolar,sarı kagıtta aracın direk baglanması oluyor.cam filmi kanunda 31/b de yani birincisinde uyarı 2.de trafikten men yazar bunların hiçbirine gerek yok filmleri söküceksiniz bölge trafiğe gidip filmleri söktüm bakın diyceksiniz onlar bilgisayardan olayı halledicek.

Aytepe53
    Misafir
    Alıntı onurars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk çevirmede sarı kagıt vermiyolar,sarı kagıtta aracın direk baglanması oluyor.cam filmi kanunda 31/b de yani birincisinde uyarı 2.de trafikten men yazar bunların hiçbirine gerek yok filmleri söküceksiniz bölge trafiğe gidip filmleri söktüm bakın diyceksiniz onlar bilgisayardan olayı halledicek.
    o eskidendi. artık o işe tüv bakıyor mesajlarda anlattım.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 1 hafta önce yollattım aracı cam filmlerim çizik geldi muayneden o şekilde geçirmişler..
    Livestrong

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hıc bı sey yapma ya polıs gorunce kac hıc durma yada polıse evrak verme anlat durumu en zevklı ve guzelı kacmak ama
    C R M performance

Aytepe53
    Misafir
    herşey bitti vatandaşın camlarına taktılar kafayı neymiş camda orjinal halka içerisinde (e) yanında da V varsa bırakıyorlar orjinal renkli cam oluyormuş cam filminde bence 3 numaraya kadar serbest olması lazım simsiyah olan filme bende karşıyım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracım dızel kat ıptalı var fakat ses de cok bısı yok acaba muayenede problem olurmu

Aytepe53
    Misafir
    Alıntı coskan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracım dızel kat ıptalı var fakat ses de cok bısı yok acaba muayenede problem olurmu
    katalizatörğn duruyorsa taktır
    geçemezsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kat duruyo gıtmeden taktırayım yardımlar ıcın tesekkurler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o eskidendi. artık o işe tüv bakıyor mesajlarda anlattım.
    1 hafta önce ben yaptırdım o nasıl olucak?

Aytepe53
    Misafir
    Alıntı onurars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 hafta önce ben yaptırdım o nasıl olucak?
    arkadaşım 3 gün önce olay başımıza geldi emniyet bize boş ek1 verdi bunu doldurtup tüv e gitceksin dediler
    gitik
    önceden trafikten araca gelip bakıyorlardı içeri gidip ekrandan aracı trafiğe açıyoprlardı

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar bi süre önce benide polis çevirdi filmden çok dil döktüm ancak 61 tl ceza yazdı sanırım başka bişeyden yazdı cam filminin cezası nedir fiyat olarak?

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    banada aynısı oldu filmden ceza kesti 7 gün süre verildi diye daha sonra bir daha ceza yedim ve makbuza 7 gün süre verilmişti yazıp men çıkarttı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım 3 gün önce olay başımıza geldi emniyet bize boş ek1 verdi bunu doldurtup tüv e gitceksin dediler
    gitik
    önceden trafikten araca gelip bakıyorlardı içeri gidip ekrandan aracı trafiğe açıyoprlardı
    bilemem aracımda ilk kez film cezası yedim,trafikten men sarı kağıt 7 gün müddet falan hiçbişe demedi polis sadece 3.trafik denetleme şubeye filmleri söküp gidiceksin orda bakıp bilgisayardan düşerler dediler bende aynen öyle yaptım tamam dedi yolladı adam başıma geleni söylüyorum.

elastico - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hıc bı sey yapma ya polıs gorunce kac hıc durma yada polıse evrak verme anlat durumu en zevklı ve guzelı kacmak ama

arabada çok eksik varsa mecburen yapılacak en mantıklı şey,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sımdı zeytınburnu subeden gelıyorum arkadaslar memur arkadasla arabaya baktıktan sonra ruhsatta muayene yazan yerın fotokopısını verdım ben halledıcem dedı hatta ozellıkle sordum men olayını napcak dıye ben sımdı bu kagıtla dusucem dedı halletmıs oldum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)