Arkadaslar mrb.
Kardeşim bir sureliğine İngiltereye gitti fırsat bu fırsat diyip coupe 20v turbo motoru arastırmaya basladık. cok uygun fiyalara 2.el motorlar mevcut. ancak bunu nasıl getirebiliriz bu konuda bilgisi tecrubesi olanlar yardım lutfen
Arkadaslar mrb.
Kardeşim bir sureliğine İngiltereye gitti fırsat bu fırsat diyip coupe 20v turbo motoru arastırmaya basladık. cok uygun fiyalara 2.el motorlar mevcut. ancak bunu nasıl getirebiliriz bu konuda bilgisi tecrubesi olanlar yardım lutfen
soyle bir durum var 350-500 pound arasında 2.el motorlar mevcut. zaten blok falan hgt ile aynı oldugundan motorun durumunu cok onemsemiyorum. üzerindeki malzemeler ( manifoltur enjektortur beyindir falan filan) için getirmeyi istiyorum. ruhsata işletme gibi bir durum yok yani. parçalayıp blok haric sıkıntı olmuyormus sanırım ama orda oyle bir sansımız yok ondna dolayı motoru oncelik olarak komple getirmemiz lazım.
mesela 350pound fatura kestirsek vergisi falan ne kadar tutar?
kaan madem blok lagzim degil o zmn parcalara ayirip getirin beyin enjektor vs vs.. blok yollamak o kdr kolay degil klay olsa ben r32 motoru bulmustum 500 pound a
blok işi zor iş ama blok lazım değilse söktür makinayı blok hariç koydurt buyuk bir valize getirt.Masrafın sadece çanta uçakta taşıma ağırlığını geçer ise o olur ...
ki ikinci el motor sokma işi öle kolay bi iş değil ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
25 kg hakkınız var bu kg ı geçmedikçe parçaları getirebilirsiniz ambalajlı halde.. geçmeyin dedim çünkü geçtikçe extra 1 kg için yaklaşık 10£ verirsiniz
İngilterede havaalanlarına girişte X ray mevcut değil uçağa binerken x ray e giriyorsunuz yani
işin özeti sadece TR ye girşite memurun aklına eserse ülkeye girişte çantanıza bakar kime bakacağı belli olmaz açarsada açıklamanız yeterli olurmu bilmem
kolay gelsin..
ankarada burak var b16b ek9 type-r motoru getirtmişti ingiltereden, ama epey bi gümrük ödedi. konuyu kendisi görünce detaylı olarak yazar...
Astarı yüzünü gecicek işler yapmayın arkadaşlar değmez gerçekten
ingiltereden cıvata bile getirsen en fazla verigiyi veriosun berbat bir şey
ben bu kadar pahalı mal gönderen başka bir ülke daha bilmiyorum
başka ülkeden bulmaya çalış mesela italyadan
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Paraya bakıyor. 2.el parça gelmiyor falan demeyin, geliyor ama parasıyla.
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
Fiat coupe parcasi bakiyorsan italyadan bak. Cok daha kolay getirtirsin. Yukarida zaten yazmislar. Sana tam olarak ne lazim oldugunu yazarsan yardimci olmaya calisirim.
blok harıc parcalar gıder blok gıtmesı zahmetlı olur .
kıbrıstan sr20det getırıcektık hersey hazırdı gumruk memuru son anda gol attı ısler yattı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)