Merhaba..
Durumu mu izah ediyim ilk önce. 2009/ağustos ta Kütahya'da ithalat ihracat bölümünü bitirdim. 2 yıllıktı. Anadolu üniv. 3 sınıfa dikey geçiş yaptım. Açıktan 3. ve 4. sınıfı okucam. Eylül ayından beride wallstreet ingilizce kursuna gidiyorum. Askerlikten önce ve bi iş bulmadan önce ne yaparsam, geliştirirsem kendimi o kadar iyi olucak.
Okulda ***** kopyalar, hocalarla sohpetler filan bi şekilde bitirdim okulu. Buaralar tek meşguliyetim ingilizce kursu. Yorktrade firması okula seminere filan gelmişti. Ordan aklımda kaldı. Araştırdım. Kimileri iyi kimileri para tuzağı diyor. Okulda teoriyi öğrendik ama staj zamanları hariç uygulamam olmadı. Kendimi geliştirmem adına, ileride iş bulma sürecinde katkısı olması açısından siz ne dersiniz?
Eger kayıt yaptırısam bütün düzenim değişicek. 3 aylığına istanbula gelicem. Beşiktaşta kuzenimde kalıcam. wallstreet in şişli şubesiyle yorktradenin şubesi yanyanaymış. Benim için iyi olucak günüm yollarda geçmicek. Sabah yorktrade, öğleden sonra ingilizce kursu.
Bu zaman zarfında da iş bakarım istanbulda. Gümrük müşavirliklerinde filan. Siz ne dersiniz? Yorktrade bütün düzenimi değiştirip geldiğime yarıcak bi kurs mu? Etrafınızda giden oldumu bu kursa?