124 kasa mercedes kullanan varmı?kronik sorunları varmı düz yada otomatiğimi makbul? bilgileriniz bekliyorum
124 kasa mercedes kullanan varmı?kronik sorunları varmı düz yada otomatiğimi makbul? bilgileriniz bekliyorum
98-99 e200 ler ile aynı motor var diye hatırlıyorum
bence otomatiği ve mumkunse elektikli koltuklu paketi tercih edilmeli
seneler once arkadaşımda 90 200e olaarak vardı elektrikli koltuklu vs çok keyifli ve konforlu bir araçtı
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
otomatik al.merclerin kavramabiraz garip gelir diyolar.hem otm şanzıman sorun çıkara bişey değil.bende düşünüyorum bu ara.
donanım paketi diye bişey yok gibi arabada.herşey opsiyonelmiş zamanında galiba.klima var elektrikli koltuk var havayastığı var elektrikli cam yok meselabazılarının donanımları şaka gibi.
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
bulabildiğin en dolusunu al mercedesin en sorunsuz arabasıdır genelde mercedes ustaları biner ztn 2 3 sene eweline kdr hepsinde wrdı nerdeyse çoğu model yükseltti
w124 kasalar en az sorun çıkaran parçada hiç sıkıntı çekmicein yegane araçların başında gelir mercedes kullanıcaksan bakımlarda muhakkak orjinal parça al 0 ını bulamazsan çıkmasını al ekmeğini yersin ilerde sorunsuzluk olarak döner sna
eyer benzin düşündürmüyosa sni 126 kasa 300 lerde düşünülebilir biraz para harcarsan 4 5 sene 0 masrafla binersin (tecrübeyle sabittir) lpg ye de asla hyr demez sorun çıkarmaz ii ustan warsa
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
O aracları olduremezsin ırgat gibi araba başka bişide demem. Yapmadıgımız işkence kalmamıştı W123 ve W124 mercedese saygı duymamı saglayan modellerdi.
Ben 89-95 arası 8 adet araç kullandım haladaha ilanlara göz atarım arada tertemiz bulursam almak isterim bence bugüne kadar yapılmış en güzel araçlardan biridir ve mercedesin en iyi arabasıdır yenileri gibi plastikten oluşan dandik arabalara benzemez anlatılmaz yaşanır 500 arıyorum bulursam kaçırmam.
yorumlarınız için teşekkürler http://www.sahibinden.com/full_full_...XQQdisplayitem bu araca bakcaz haftasonu
94 model e200 düz vites 9 sene kullandık. En ufak bi problem çıkarmadı. Hayran olduğum bi arabadır. Kullanımı vs. çok keyiflidir.
otomatikleri daha makbul diolar bende düz istiyorum
w124 eski kullanıcısı olarak mercedesin şahinidir diyebilirm her parçasını bulursun fazla elektronik değildir yani kolay ve zevkli bir arabadır, kesinlikle otomatik ve dolusunu al kmden fazla korkma 93 16v hatta makyajlı 94 tercih et yolladığın araba gibi...
yiğenim 94 modelini aldı full+full otomatk.128bnde. aldığında lavoti sıralı sistem gaz vardı.lpg chargeri flanda vargaz veya benzin sehir içinde hc farketmiyor.fkat top speedde benzinin farkı hissedilio.yuruyen olarak mercedesin babası grcekten
otomatk braz ağır kalıo manuele göre.manuel fazla kullanmadm fkat otomatk serilk bakımından eksi yön olablr
![]()
Alışkanlık yapar.85-90 bazen 91-92 modellere kadar 102 motor bulunur.Bu motorlar K-Jetronic sistemdir.Benzin'de hiç bir sıkıntı yaratmaz.Mekanik enjeksiyonlu bir motordur.Parçaları ucuzdur.Ama LPG ile arası pek iyi değildir.Eğer LPG ile kullanmayı düşünüyorsanız 102 motorlu bir versiyon değil kesinlikle 111 motorlu bir araç tercih etmelisiniz.111 motorlar elektronik enjeksiyonlu motorlar olup kronik olarak PMS beyinleri arıza çıkarmaktadır.Biraz kara borsa gibi bi parçadır bu ama her zaman altından kalkılmıştır.Her türlü sıfır parçası ve yine her türlü çıkma parçası ganimet gibi bulunmakta.Otomatik vitesliler 2.elde daha rağbet görmekte.Manuel'ler ise o kadar rağbet görmemektedirler.Ben o hidrolik kavrama hissinden dolayı hiç bir zaman ısınamadım.
Hatırlamışken 0.28cv gibi muazzam bir sürtünme katsayısına sahiptir.
R-Turbo
bende bu kasanın hayranıyım, ara ara bakarım. dayımda vardı 95 e200 düz vites. uzun süreler içinde yolculuk yaptım, 1kaç seferde sürdüm. debriyaj alışkanlık gerektiriyor ama çokta kötü değil. dayım 200küsür bine kadar kullandı. çok dayanıklıdır. bir arkadaşta bahsetmiş. otomatik hariç bulabildiğin kadar full olanı almaya çalış. otomatik vitesli olanı hem yavaş hem çok yakıyor. düz olanda tapa gaz kullanınca çok yakıyor. ibrede birçok kez 230 240 lı rakamları gördük ki katalog 205km yazıyor. aşırı bir kadran hatası olduğunu zannetmiyorum. aşırı oturaklı bir araba. bende tavsiye ederim. eklemeden edemeyeceğim arka koltuğu benim belimi ağrıtmıştı uzun yolda. o demir sanroof beni bitiriyor. sanroofsuz alma derim
aynı fiyata c200 de düşünebilirsin 97, oda diğer dayımda var. ama c200 ile e200 136 beygirliklerin şanzımanları farklı, c200 daha yavaş maalesef 210km de kalıyor
edit : aklıma geldikçe yazarım. e200 yalıtımı aşırı iyi. motor sesi neredeyse gelmiyor. hatta 180le giderken sanroofu kapatınca muazzam içerde basınç oluyor, kulaklarımız tıkanıyordu
geçtiğimiz senelerde adanada piyasa fiyatına orj 60.000km de e200 satılmıştı, içim cız etmişti
AmcaPolo
http://www.sahibinden.com/temiz_ve_b...XQQdisplayitem
Bu benim aracım satmasaydım belki düşünürdüm.![]()
Biz de bi 300E'ye baktık geçen 85 model ısıtmalı ve elektrikli koltuk sunroof klima airbag cruise control vs. baya iyiydi donanımı.
Uygun fiyatlı 300e varmı tanıdık bildik![]()
Aradığın aracın olmazsa olmazları
1-Kesinlikle otomatik vites (yoksa mercedes kullanmak okadar keyifli olmuyor)
2-Deri döşeme
3-Sunroof
4-8 tuş klima
5-Elektirikli hafızalı koltuk
6-Elektirikli arka perde ve kafalık düşürme
7-Kapı altı aydınlatmaları
8-El gazı
Bu araçların en fulleri 91-93 yıllarıdır özellikle 92 modellerinde bulursun boş mercedes zevksizdir keyif alamazsın.En dolusuda hep genç kalan manken gibidir zevkine doyamazsın.
dostum ama yazdıkların 200e, arkadaş e200 arıyor. aslında şöyle bir durum var 91 sonrası 200e_16v 136 beygirdir.diğerleri 115hp olması lazım.ama ben çok görmedim donanım olarak daha iyi olabilir. hem fiyatı modelden ötürü iyi olabilir.
ama makyajlı e200serisi bende daha hoş ve güzel duruyor. diğerleri zevk meselesi
AmcaPolo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)