User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
59 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 206 + (Plus) Hakkında..

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 quiksilver sahibiydim, sağ kapıdan gelen hiç kesilmeyen sesim, iç mekandan gelen plastik sesleri, sakız kutusu sıkıştırarak kestiğim vitesin bulunduğu konsol sesi, garip yol tutuşu (ağarlık transferiyle harikalar yaratılıodu ) ısrarla kopan motor kulakları, yanan arıza ışıklarım, 35.000 km sonra duman atan motorum vs ile lanetsiz mükemmel bir araç
    valla ilginç
    ben 5.5 sene 80.000 km kadar 206 quik kullandım 3-5 kişi tanıyorum uzun süre kullanan
    tıkırtılar harici ki 206 da her modelde kroniktir
    tek bir problem yaşamadım ilk defa bu kadar çokta duydum
    hele hele motorla ilgili problem kesinlikle senin şansızlığın diyebilirim..

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı şehirde bir arkadaşımda yaşadı 206 daki problemleri, hatta isyan durumunda önünü kestim dedim böle böle oluyo mu sende de diye öyle tanıştık sattım sonra zaten

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bu kadar kotu bi marka bu peugeot da nasıl bu kadar çok satıyo hala ısrarla....insanlar gerizekalımı bu markayı alıyolar tamam kronik arızaları vs si olan bi araba da bu seslerin bu problemlerin hepsını ben her arabada gordum....yaklaşık 250 tane arabamız olmuştur bugune kadar eskilerden bu yana ben ufakken 126 bis le başladık o gunden bugune 250 tane ayrı ayrı en az 150 cesit farklı marka otomobıle bındım...fakat inan ki bu dedıklerın hepsınde var...aha şu anda bmw var gel bi gör takırtıları plastik seslerini...bundan once crv vardı bide ondakılerı duysaydın...durduk yere yanan motor arıza ısıgı dedın aklıma crv geldi bak....yani şu an hiç birini hatırlamıorm ama eminim ki butnu arabalarımız da en az bu pug lar kadar arıza verıyodu..106 ya binmemişsin maxibost iyiki binmedin en arızalısı o zaten ama 120 hp olupta o kadar yuruyen bı araç daha gosterılebılırmı tabiki gösterilemez...avantajlarının yanında dezavantajlarıda var ama kesinlikle alınıp bınılebılecek bir marka kanımca
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi bu kadar kotu bi marka bu peugeot da nasıl bu kadar çok satıyo hala ısrarla....insanlar gerizekalımı bu markayı alıyolar tamam kronik arızaları vs si olan bi araba da bu seslerin bu problemlerin hepsını ben her arabada gordum....yaklaşık 250 tane arabamız olmuştur bugune kadar eskilerden bu yana ben ufakken 126 bis le başladık o gunden bugune 250 tane ayrı ayrı en az 150 cesit farklı marka otomobıle bındım...fakat inan ki bu dedıklerın hepsınde var...aha şu anda bmw var gel bi gör takırtıları plastik seslerini...bundan once crv vardı bide ondakılerı duysaydın...durduk yere yanan motor arıza ısıgı dedın aklıma crv geldi bak....yani şu an hiç birini hatırlamıorm ama eminim ki butnu arabalarımız da en az bu pug lar kadar arıza verıyodu..106 ya binmemişsin maxibost iyiki binmedin en arızalısı o zaten ama 120 hp olupta o kadar yuruyen bı araç daha gosterılebılırmı tabiki gösterilemez...avantajlarının yanında dezavantajlarıda var ama kesinlikle alınıp bınılebılecek bir marka kanımca

hemen hondaya saymışsın çaktırmadan

bende peugeot haricinde hiçbir arabadan o derece ses gelmedi o kadar beni servise git gel yapmak zorunda bırakmadı neden satılıyor fiyatına göre verdiği donanım yüksek. Ben bu saatten sonra almam ama bu yazdıklarım başına gelip tahammul edecek insanlar vardır. Kimisi için bu yazdığım problemler gayet normaldir benim için değil. Bilmem kaç model nissan sunny nin 626 nın içinde o kadar ses yoktu. Şuan vito var onda bile o kadar ses yok ki sesi geçtim bu kadar servise başka bir markayla uğramadık. Bu arada madem değindin hondaya hiç honda sahibi olmadım ama etrafımdaki insanların memnuniyeti peugeot sahiplerinden daha fazla. Şirkete alınan 307 lerden bahsetmedim bile

Verdiğiniz paraya alabileceğiniz max donanımı alırsınız peugeot da bu kadar basit herkesin kişisel seçimi kimisi lanetler kimisi bağrına basar bu kadar basit. Makyajlı 406 gerçekten alınıp binilecek bir araç hele 2.0 HDi alınıcak oh mis gez babam gez o arabaya söylenecek hiç laf yok ama ne yazık ki diğer modelleri bana göre tırt

tekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peugeot yaramaz citroen alcan

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3.5 senedir 206 hdi kullanıyorum.benim üzerine yaptığım eklentiler dışında arabamın ektra bir masraf çıkardığını görmedim.coilover var aracımda o yüzden rot başı,rot kolu gibi ekstra masraflarım çıkıyor.onun dışında kullandığım süre içinde beni hiç yolda bırakmadı arıza yapmadı.basık olduğu için içerde ses normal bir arabadan fazla ama bu kalitesiz,konforsuz sağlam değil anlamınada gelmiyor fiyatına göre çok güzel araçlar bana göre.çok abartılan yorumlar okudum peugeot fabrikanın kepenklerini kapatsın o zaman bu kadar kötü bir markaysa.

kayaakin
    Misafir
    Bomba konu açmışım? yazdıklarıma cevap olarak alabilecegim yorum cok az..yinede tesekkürler

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla biraz daha para ekleyip 207 almak daha cazip

sonuçta 98 model bi araba alıyorsun sadece 2009 çıkışlı

kayaakin
    Misafir
    biraz daha eklenip alınamıyor örn : 207 nin en basit dizeli liste fiyatı 34.300 den başlıyor...
    26.000 tl ye araç söyleyin dizel 2010 model sıfır

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu ile alakası yok ama bende bişeyler yazmak istedim

2005 temmuz çıkışlı 307 HDI 1.6 HDI 110hp aracım var şu anda 87bin kmde. 75bin kmdir yazılımlı kullanıyorum. 17" + 50mm lik yaylar ile yaptım bu kmyi. 1kere cam motorlarım arıza yaptı 1 kerede anahtarın sustalısı bozuldu, ücretsiz garanti halletti saolsunlar. Şu anda arkalardan garip garip sesler geliyo onu da geçenlerde çözdüm stepne üstünde duran krikonun konduğu plastikten geliyormuş. Yani şu anda sorunsuzum diyebilirim

Soruna gelince 206+ arkadaşların dediği gibi 206ya yapılan ufak bir makyajdan ibaret. Kız arkadaşım çok beyenmişti görünce değişiklik her zaman iyidir. Alabiliyorsan sıfır 207 al yok bütçem buna yetiyor diyorsan hiç düşünme bence

kayaakin
    Misafir
    Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu ile alakası yok ama bende bişeyler yazmak istedim

2005 temmuz çıkışlı 307 HDI 1.6 HDI 110hp aracım var şu anda 87bin kmde. 75bin kmdir yazılımlı kullanıyorum. 17" + 50mm lik yaylar ile yaptım bu kmyi. 1kere cam motorlarım arıza yaptı 1 kerede anahtarın sustalısı bozuldu, ücretsiz garanti halletti saolsunlar. Şu anda arkalardan garip garip sesler geliyo onu da geçenlerde çözdüm stepne üstünde duran krikonun konduğu plastikten geliyormuş. Yani şu anda sorunsuzum diyebilirim

Soruna gelince 206+ arkadaşların dediği gibi 206ya yapılan ufak bir makyajdan ibaret. Kız arkadaşım çok beyenmişti görünce değişiklik her zaman iyidir. Alabiliyorsan sıfır 207 al yok bütçem buna yetiyor diyorsan hiç düşünme bence
    tesekkürler yorumların için
    70hp 1.4 hdı yazılımla ne gibi rakamlar verir? blow off saglıklı uygulanabilirmi?
    4x108 nası bi jant tavsiye edersin??

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kayaakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tesekkürler yorumların için
    70hp 1.4 hdı yazılımla ne gibi rakamlar verir? blow off saglıklı uygulanabilirmi?
    4x108 nası bi jant tavsiye edersin??
    206 ya yada plus a farketmez 206 rc jantı takmak en mantıklısı 17", tam kestiremiyorum 206+ da nasıl durur ama superturismolarda güzel duruyor. eğer 17 fazla dersen biraz yanak payı bırakmak için 16" makyajlı kasa gti ların yada cc lerin sık kollu jantlarını deneyebilirsin.

1.4 hdi sadece yazılımla 90 hp üzerine rahatlıkla çıkabiliyor. blow of konusunda taktıranları gördüm ama sorun yaşayanlarıda. işi bilen birisi bunları çözer.

kayaakin
    Misafir
    Alıntı TheAce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    206 ya yada plus a farketmez 206 rc jantı takmak en mantıklısı 17", tam kestiremiyorum 206+ da nasıl durur ama superturismolarda güzel duruyor. eğer 17 fazla dersen biraz yanak payı bırakmak için 16" makyajlı kasa gti ların yada cc lerin sık kollu jantlarını deneyebilirsin.

1.4 hdi sadece yazılımla 90 hp üzerine rahatlıkla çıkabiliyor. blow of konusunda taktıranları gördüm ama sorun yaşayanlarıda. işi bilen birisi bunları çözer.
    ne gibi problem yaşanıyor blow'da??
    Motegi ff7 tarzı iç siyah dış krom jant tipi düşünüyorum ama?? araç siyah olacak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eskisinden de kötüyse kalite ne kadar kötü olabilir ki

Şaka bi yana bence de çok. O paralara bence çok temiz polo dizel felan daha güzel olur. Hatta o fiyata 3kapı grande punto 1.4 tjet (turbo 120hp) bile varken tamamen hata olur.

http://www.sahibinden.com/2008_grand...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/grande_pun...XQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/20_000_km_...XQQdisplayitem
    bencede punto her klasmanda 206+dan üstün gerek yok o araca o kadar para vermeye

kayaakin
    Misafir
    Alıntı TURBONUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede punto her klasmanda 206+dan üstün gerek yok o araca o kadar para vermeye
    sıfır arac alımından bahsediyoruz... 26.000 liraya sıfır dizel araç varmı gösterebilecegin?

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kayaakin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne gibi problem yaşanıyor blow'da??
    Motegi ff7 tarzı iç siyah dış krom jant tipi düşünüyorum ama?? araç siyah olacak
    bağlarken problem yaşayıp dynoda hp düşüren araçlar vardı.

çift renkli jantlar pek hoşuma gitmiyor ama zevk meselesi tabi, dediğim gibi rc jantı bulabilirsen herhalde en çok o yakışacaktır. bugüne kadar çok 206 gördüm ama en güzelleri rc jantlı olanlardı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    clio 1.5 dci hb tabi fiyat 206+ dan birazdaha fazla ama hb yeni cliolar hem göze hoş geliyor hem de 1.5dci baya az yakan bi motor

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence alınabilir bir arac kasa tipi olarak zaten güzel bir tasarımı var.
    motorda uygun ekonomik bir motor. çiple birazdaha canlandırırsın.
    206ların konsolu pek hosuma gitmiyordu bunda onuda halletmişler cok sık bi konsolu var.
    aracı alırsın rc jantlarını yayını takarsın mis gibi gezersin yakıtıda uzmez seni
    otohaberde testi vardı bu hafta al bi oku derim..
    www.vava.cars

kayaakin
    Misafir
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence alınabilir bir arac kasa tipi olarak zaten güzel bir tasarımı var.
    motorda uygun ekonomik bir motor. çiple birazdaha canlandırırsın.
    206ların konsolu pek hosuma gitmiyordu bunda onuda halletmişler cok sık bi konsolu var.
    aracı alırsın rc jantlarını yayını takarsın mis gibi gezersin yakıtıda uzmez seni
    otohaberde testi vardı bu hafta al bi oku derim..
    öylemi, okuyacagım cok tesekkürler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)