Arkadaşlar çifthatlı samsung kullanıyorum , hatlarımdan biri avea öğretmen , diğeri türksel standart kampüsselli kontörlü hat.Aynı avea hattımdan kızarkadaşımda da var ve avea öğretmenden öğretmene aylık 20 civarı bi fiyata sınırsız görüşebiliyosunuz.(1 000 000 dakika vss değil , direk sınırsız)Türkselle de 10 000 sms olayına girip türksellilerle ücretsiz , diğer hatlarla mesaj bedeli olmak kaydıyla mesajlaşıyorum.Ama avea öğretmen le normal bi avea yı , veya diğer hatları aradığım zaman astronomik rakamlar yerşeltiriyo faturaya , emin olmamakla beraber mesaj da 750 bn lira gibi bişey olması lazım.Kontör almayıp avea ya yüklendiğim son ay 157 lira fatura geldi.Şimdi piyasaya güzel telefonlarda geldi ve çifthattan kurtulmak istiyorum.
Aylık 45 50 yi geçmeyecek , en azından kız arkadaşımın hattıyla hiçbi dakika sınırı olmadan görüşebileceğim(onun hattıda seçimimiz doğrultusunda değişecek) , mesaj için belli bi ücretle yine 300- 500 vss mesaj veren ve diğer hatlarla görüşmede fazla yüklenmeyen bi kamoanya varmı şuan?