Bazılarınızın bildiği gibi Çiçekçi Dükanım var dün gece gelen bi müşterim çok ilginç bi doğum günü süprizi arıyor hediye değil sadece hediyeyi vrme şeklini arıyo fikirleri bekliyoruz.
Bazılarınızın bildiği gibi Çiçekçi Dükanım var dün gece gelen bi müşterim çok ilginç bi doğum günü süprizi arıyor hediye değil sadece hediyeyi vrme şeklini arıyo fikirleri bekliyoruz.
low is low
öncelikle vericeği kişi erkek mi bayanmı vereceği kişiye ne yakınlıkda sevgilisimi eşi mi yoksa arkadaşı akrabasımı bunlarda belirtilirse yaratıcı şeyLer çıkar hepimizde sebeplenirizbu arada nerede senin tükan
![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Son zamanlarda internette dikkatimi buket cicek seklındeki veya arajman seklindeki kurabıyeler.
hem cıcek hem kurabıye direk yemelık![]()
KA Style
Kime vericeğni bilmiyorum ama ben bi arkadaşımasalatalığa prezervatif geçirdikten sonra hediye paketi yapıp yollamışdım
![]()
kafasınıı yorsun bıraz guzel bır sey bulur
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
bayan sevgiliye ise gül yaprakları arabanın sağ güneşliğinin arasına gözükmeden sıkıştırılır. daha sonra "aaa hayatım yüzünde birşey mi var" diyip güneşliğin bayan tarafından açılması sağlanır.kucağa düşen gül yaprakları ile aşkın doruklarına çıkılırardına 1-2 güzel söz tamam
gerçi bu numara benim için eskidi ama yinede yazayim dedim
ön başlandıç için idealdir![]()
AmcaPolo
ne hedıye verırse versın mutlaka zamanla unutulur ama dogun gununu kutlamayı unutursa asla unutulmaz![]()
niye bu kadar kasılıyorki kadınlar ne yapıyor bizim doğum günümüz için bu kadar uğraşıyorlarmı acaba bırak ne yapsan yaranamazsın...
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
www.beyazfirin.com ürünleri tercih edilir mümkün mertebe elle tutulur gözle görülür ve tüketimi uzun süreye dayanılan nesneler tercih sebebidir 23 kasım yaklaşmaktadır. bilgilerinize
ya yapmayın arkadaşlar kalas diilizz tmm kalas olanlar olabilir ama bu genelleme yapılması gerektiği anlamına gelmiyo... yok yani genelleme yapıyosunuz ama bu kalkıp doğum günlerinde kılı kırk yarıp vaktimizi emeğimizi paramızı döken bize terbiyesizlik oluyo sölim.. ben gayetde çewremdeki değer werdiğim insanlara ister sewglim olsn ister kardeşliğim olsun diplerini düşürmesini bildim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)