İlk defa bugün izleme fırsatım oldu.Gayet başarılı bir dizi :)
Printable View
İlk defa bugün izleme fırsatım oldu.Gayet başarılı bir dizi :)
cok ıyıdı bozmaya calıssalarda bozamalar bu dızıyı ... sozler yeterlı kalıyo cogu zaman
dayı çok fena ya oyunculugu ses tonu olsun, sağlam parada bırakmıs zengınlıgın nerdne geldıgı bellı oldu.. ılerde beklıyen tehlıke aralarında fazla takılınca ıntıkam hıslerının azalması olabılır..
fragmanında kendını desifre ediyodu sanki Allahtan olmadı ole bisi gerci bukadr cabuk desifre olsa dizinin butun guzelligi giderdi korkarak izledim o sahne gelicek diye ama olmadı ole bisi.
ömerin aileside ayrı bi çeşit,şerefsiz cengiz ömerin sözlüsüyle evlendi :D çok saçma
Sigara üstüne sigara...bu nedir böle ya...
Yine gözümü kırpmadan izledim, mükemmeldi :)
Gene güzel bir bölümdü sinir oluyorum bitince 1 hafta bekle işin yoksa..
Benim anlamadığım Ömerin ailesi bilmiyormu Cengizin Eyşan ile evlendiğinide
Yok oğlumuzdur bilmemnedir diyor gizliyormu yoksa biliyorlarmı acaba ?
güzel bir bölümdü..
Anne kör zaten babada ömeri affetmemiş hala zaten belli ediyor katil diyor hırsız vs belkide ömerin eyşanı haketmediğini bile düşünüyordur aile biliyordur sanırım :)
spoiler'leri pm ile verin kardesim :D
internete dustu son bolum de, su an indiriyorum reklamsiz izlemesi daha iyi oluyo 1.5 saatte bitiyor :D
bölümde en çok koyan yer '' abisi veya kardeşi olan daha iyi anlar ki benim abim var ''
ömer in kardeşi diyor ki : ben abim ölmeden önce kavga etmezdim o hemen yetişirdi diyor..
sonra bi sahne de kardeşini 2-3 kişi dövüyor Ezel hiçbişey yapamayıp geri dönüyor gözleri dolu şekilde acayip etkilendim..
Annesinin Cengizi görmek istememesinin sebebi zaten ilk bölümlerden belliydi..
Annesi Cengizi sevmiyordu kör olduğu için daha iyi hissediyor muhabbetine hatırlarsanız daha olaylar ceyran etmeden Ömer askerden döndükten sonra hepberaber Ömerlerin evde Eyşan ve Cengizde varken yemek yedikleri sırada Cengiz mutfaktan çıkıp Eyşana bakıyordu ve annesi hissedip kötü kötü Cengize bakıyordu.. Bu nasıl bi cümle oldu ya ? :hahaha:
izlesen dert izlemesen dert :)
Hesap görmek , hesap vermekten zordur yeğen:icon_tup:
valla kurtlarla aynı gun aynı saat olsa bunu izlerim ciddi ciddi...