Yaw bunlar nasil hasta ruhlu insanlar boyle..Ne istiyorsun baskasinin sifresinden,mailinden...
facebook ta telefonla dogrulama yaptıysanız uyelıkte gerı alabılıyorsıun aksı takdırde sıkayet ettıgın zaman guvenlık nedenıyle hesabı kapıtıyorlar benımkını kapatmışlardı ben hack lendıgını bıldırdıgım zaman
msn ıcınde maıl atmıstım ben uzgunuz bu konuda yardımcı olamıyoruz demişlerdı
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
MSN teknik kısımdan BÜTÜN BİLGİLERİNİZİ değiştirmiş olsalar bile şifrenizi, SİZE İNANDIKLARINDA, istediğiniz bir mail adresine yollayabiliyorlar...
Çalınmadan önceki şifreniz, ne zaman çalındığı, hatta ondan önce kullandığınız şifreler varsa o şifreler, hesabı ne kadar zamandır kullandığınız, çalınmadan önceki OKUMUŞ OLDUĞUNUZ SON EMAIL veya posta kutusundaki son MAIL ler, bunların hepsini sayarsanız Hotmail Teknik Destek ekibine, size geri dönüş yapıyorlar.
Loading...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bundan sonra öyle yapıcaz. Ama şimdi telefon görüşmeleri ve benim adamla olan msn konusmalarım savcılıkta. Yarına insallah cözülcek
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
geçmiş olsn umarım iş işten geçmeden canınız dahada sıkılmadan çabuk çözülür...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
savcılık bütün şifreleri geri verdi. Hesapları geri aldık. Facebook artık ikimzde kullanmıycaz. Ordaki fotolar vs.. inanılmıycak şekilde kötü amaçlarda kullanılıyor arkadaslar lütfen dikkat edin gereksizse kullanmayın. Dava açtık adamdan şikayetci olduk. Belki 2 yıl sürücek ama dava sırasında mecburen karsıma cıkıcak işte o sırada ben adaletimi kendim sağlıycam 2 yıl benim için uzun bir süre!
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)