bende bioxcin kullanıyorum nerdeyse ilk kutu biticek nerdeyse sanki sac dökülmesınde azalma oldu ızlenımlerım oleartık psıkolojık mı bılmıyorum
ama yılan yagı ıyı dıyorlar onuda kullancam
![]()
bende bioxcin kullanıyorum nerdeyse ilk kutu biticek nerdeyse sanki sac dökülmesınde azalma oldu ızlenımlerım oleartık psıkolojık mı bılmıyorum
ama yılan yagı ıyı dıyorlar onuda kullancam
![]()
benzini shellden akılı kelden alıcaksın die bir laf varhiç uğraşma kendini sev
![]()
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
Diğerlerine göre biraz daha pahalıdır ama Kerastese iyidir. Türkiye'de görmedim ama Rogaine marka şampuanlarda var bu konuda yaygın olarak kullanılan.
Ancak bu işin kesin çözümü yok (en azından şimdilik) Bu ürünler dökülmeyi yavaşlatır ve saçları güçlendirir. Ama dökülmeyi durdurmaz. Sadece sana belki bir kaç sene daha kazandırır. Bu konuda fazla yapacak bir şey yok.![]()
bende saclar dokuluyor diye bioxcin ve bioomen kullandım 1 ay gıbı surelerde fakat bir yararını göremedim.
milletin yarıyor dedıgı şu;serumu uygulerken dokulen saclarınız elinize geliyor ve sabah uyanıp yastıgınıza baktıgınızda dokulen sac goremıyorsunuz dıyorsunuzki aaa saclarımın dokulmesi kesiliyor. yok öle bişi.ama sac tellerini diriltiyor bir nebze.
Arkadaşlar bana kalırsa dökülme denilen olay harici yöntemlerle halledilecek bir sorun değil.
Önerdiğim ilaçla ilgili yorumlar artık karar sizin
http://sozluk.sourtimes.org/?t=propecia
saç ekimide gittikçe gelişiyor geçengün tv de izledim bir muhabirin saçlarını yapmişlar orjinal gibi duruyorbizdemi yaptırsak
pahalı yaw bide kafayı uzaylı gibi şişiriyorlar ama hücreleri çoğaltıp ekim yapabilirlerse o zaman yaptırırım ama öbür türlü copy - paste
benimde dokuluyordu bir donem doktor sınır stresten dedi
1 aydır deniz kum güneş derken baktımda kendine gelmeye başlamış
ama bioxin gibi ilaçlarla biraz güçlendirsem iyi olur diye düşünuyorum![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
dokukuyorr yakinda kelimumursamiyorum
ama mevsime gore cok fark ediyor bu dokulme
74 model sehpa...
''hakkında ; saçlar yukarı pipi aşağı şeklinde kehanetler bulunan ilaç''
yarın bioxcin serum + şampuan alıp ve saçları kısa kestirip uygulamaya başlıyorum![]()
ben de kelim ya, yeter çektiklerim.
ne bulduysam sürdüm kafama bi b.ka yaramadı.
Built to fall....
bende de var aynı sıkıntı![]()
bioxin bioblass vs sadece dökülmeyi yavaşlatıyor, ben ektirmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı![]()
Grow up! this is just a car
Valla erkek dayıya çekermiş diye bi laf vardır.Dayı varsa ve kelse ümidi baba tarafına bağlamak lazım.Baba tarafındada kel çok ise ırsiyet diyip geçiştirmek lazım.Dayı yoksa anne tarafına genel bi göz attığımızda yine kellik mevcut olabilir.Aman kafa yormamak lazım bizim bi abimiz vardı işyerinde herifin kafada saç kalmamıştı stresten saçım dökülüyo diyip dururdu sonra 2 sene aynaya bakmadı herif bide baktık ki yavaş yavaş çoğaldı.Garip işler ama dediğim gibi kafana şapkadan başka bişey takmayacaksın boşver gitsin.
Allah'a şükür kellik gibi bi sorunum yok ama olursa bu topici ilerde hatırlayacağım.
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)