lig tv başlamış turkcell mobil tv de
ayda 19.90 TL ...
iphone da sadece wireless ile çalışan nettv programı var 28 adet türk kanalı 200 den fazla yabancı kanal var..
bu arada turkcell in ayda 20 saat sınırlaması çok saçma ve az bence..
Printable View
uye cok olunca alt yapi bu isler icin yetersiz kaliyor demekki :D ayfon su anda gozumde bir gol daha atti diger rakiplerine bak bu nettv oldugunu ogrenince :D
nettv uygulamasında bişey yok ya türk kanalından çok yabancı kanal var :)
yabanci kulturumuzu arttiririz bizde naaapalim :D :D :D
atv,24 TV, 6 News, Akilli TV, Belgesel TV, Cem TV, Cine5, Expo Channel, GTV, Haberturk, Hilal TV, Kanal 1, Kanal B, Mehtap TV, NTV, Olay TV, Powerturk TV, Show Turk, Show TV, TJK TV, Umut FM - Cizgi Film TV.
bunlar var bildiğim kadarıyla
yalnız bir çoğu 3gs modelinde çalışıyor.. 3g de değil..
bende lite vardı tam sürümünü alıcaktımda bulamıyorum sanırsam kaldırıldı nedendir bilmiyorum program yok şu an appstore da..
bana fazla bile :D arti puanimi ayfon hanesine yazdim bir kere daha heyyyoooo :D
siz izleyin tv ben görüntülü konuşacam :) :D
ben konusurken ayna karsina gecerim kendi kendime konusurum nolcek ? :) :) :)
Bugun bılgı almaya gıttım yetkılı bana 3G nın kalktıgını artık 8 ve 16 satısı yapılmayacagını 28 ınde 3gs 32gb gelcegını söledı.3G tamamen kalkmıs .
turkcell'e sorduysan stoklari erittiler zaten en son gecen hafta cok sinirli sayida 8gb vardi ellerinde onlarida ittirip gecmisler demekki. 3gs'de aslinda 9 agustosda satisda olacakti ama eldeki stok bitmeden surmediler piyasaya.
an be an takip ettigim 3Gs ayfon icin dangalakca bir politika ve fahis pesinat tutarlari aciklandi.
3g icin bitti dediler ama hala devam ettigini gorduk bugun itibari ile. kampanya sartlari ayni sekilde devam ediyor. pesinat tutarlarinda dusme var ama.
3gs icin ise bir iki kucuk ornek vermek gerekirse :
16gb modeli ve kucuk paket icin (150 dakika + 150 sms + 4 gb internet) 105 lira X 18 ay odemek ve pesinat icin 409 lira odemeniz gerekiyor.
32gb modeli ve kucuk paket icin (150 dakika + 150 sms + 4 gb internet) 105 lira X 18 ay odemek ve pesinat icin 669 lira odemeniz gerekiyor.
pesinatlari iii giydirmisler kisacasi. ayrica 3g'de 8 vve 16gb ayrimi gozetmeksizin pesinatlari ayni tutan Turkcell bu sefer kar etmenin inceliklerini ve avantajlarini sonuna kadar kullanip 3g yatirimlarini guclendirecege benziyor.
bende 2g telefonumu sattım 3gs almak için fakat şimdi düşünüyorumda değermi :) o paralara ?
onun yerine oturma odasına 106 ekran alırım daha uzun omurlu olur alakaya çay demle oludu sanırım ama :hahaha: benim düşüncem bu yonde cunku bu kampanyanın bır al benısı yok 700 ytl peşin vericem uzerinede 18 ay 105 ytl ?
18 * 105 = 1890 ytl
700 ytl peşin +
----------------------------------
2590 ytl ? Oha
ayda 50 ytl konuşsam 900 ytl yapar 18 ayda
2590 - 900 = 1690 ytl ye geliyor telefon :)
ceptelefonuna 1700 ytl yatıran adam sanırım 911 e bınıyordur :) bu mantıkla " benım mantıgımla kımse alınmasın"
turkcellin okuzluk etmeyip verdigi telefonları sigortalı vermesi lazım aslındada ne anlarlar
Ben de daha uygun bekliyordum acıkcası...
Kontratsız sadece cihaz satısı da yok su an ya da ben görmedim.
N97 1550ye almak su an icin daha cazip görünüyor.
714 euro kontratsız satıs fıyatı turkcellde iphone nun 3gs
mini veya süper mini patket alın tarifenizde değişmiyor gördüğüm kadarıyla peşinatta vermiyorsunuz sadece faturanızla ödüyorsunuz
Kontratsız da eklenmis evet ;)
Mini paketler biraz yüksek fiyatlara cıkıyor pesinat olmadıgı icin...