User Tag List

6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Windows Aero*kafayı yemek üzereyim :(

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Windows Aero*kafayı yemek üzereyim :(

Arkadaşlar selam

Bu Vista bana kafayı yedirecek sanırım bugun.
    Düne kadar hiçbir problemi olmayan Windows Vistalı PCmi açtıgımda bugun baktım ki tema "Windows basic" olmuş... Özellikler,Pencere rengi ve görünümü bölümünden tekrar Aero'ya çevirmek için girdim,ancak o da ne? Aero listede yoktu..

%systemroot%/Resources/Themes bölümünden baktıgım kadarıyla burda da aero yok,ancak diğer temalar duruyor. Sanırım bir şekilde aero teması silinmiş
    Sizce ne yapmam gerekiyor? Temaları tekrar yükleyebileceğim bir yer var mı? veya içinizden birisi %systemroot%/Resources/Themes deki Aero klasörünü veya Aero.theme dosyasını bana mail olarak yollayabilir mi?

Şekil 1 A daki gibi Aero malesef seçenekler arasında yok.

PCye reset attım,Sistem Geri alma yaptım,yüklediğim son programları sildim,Yönetimsel araçlardan Tema servisini devre dışı bırakıp tekrar açtım ancak banamısın demedi.

MertS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    downlaod sitelerinden *.thm indir abi.. yani yeni bi tema dahi mi ekleyemiosun ?
    Mert Songül ART
    Try to use your imagination

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın zamanlarda eger sistem gerı yukleme yapmıstıysanız oluyor.Benımde başıma geldı bu olay..Tekrar eskı duzen ıcın wındows cd sını yada temanın yamasını yuklemenız lazım duzelıyor

::ZaFeR:: - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aero arayüzünü çalıştıracağız.
    1. Başlat küresinden “All Programs(Tüm Programlar) >> Accesories(Donatılar)” yolunu takip edip, “Command Prompt(Komut İstemi)” girdisine sağ tuşla tıklayın ve açılan menüde “Run as Administrator(Yönetici Olarak Çalıştır)” seçin.

2. Komut satırında “regedit” yazarak, kayıt defteri düzenleyicisini çağırın.

3. Buradan “HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows/ DWM” girdisine ilerleyin.

4. Composition anahtarını çift tıklayıp 1 değerini girin.

5. Composition Policy anahtarını çift tıklayıp 2 değerini girin.

6. Kayıt defterinden çıkın ve komut satırında “net stop uxsms” komutunu çalıştırın.

7. “net start uxsms” komutuyla servisi tekrar çalıştırın.
    Bunları yaptıktan sonra PCyi tekrar başlat tekrar eski haline dönmesi lazım...Benim başıma da aynı olay gelmişti...

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilgisayarını geri almayı denedin mi ?

Eğer güncelleştirme yapıyorsan eğer bilgisayar en son güncellendiği tarihte sistem geri yüklemesi oluşturuyor..

Geri dönüş yapıp deneyebilirsin..

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar için,PC ile ilgili forumlar arasında en çok ismi duyulmuş bir forumda sordum hala cevap gelmedi ...

Sorunu çözebildim...PC malesef Güç tasarrufu modundaymış..Önce yüksek performans moduna aldım...Sorun devam etti,görüntü ayarlarından 16-bit olmuş olan seçeneği 32 bit yaptım,ve arakdaşın dediği Regedit uygulamasını uyguladım..Düzeldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)