Biraz evel telefona sapık dadandı.Ve harbiden işi inada bindirdim.Ama karakol falan gitmeden halletmek istiyorum Bu gizli numarayı nasıl öğreniriz lütfen yardımcı olun.
Biraz evel telefona sapık dadandı.Ve harbiden işi inada bindirdim.Ama karakol falan gitmeden halletmek istiyorum Bu gizli numarayı nasıl öğreniriz lütfen yardımcı olun.
müşteri hizmetlerini arayıp sorduğunuzda söylerler herhalde..tam emin değilim ama..eger olmuyorsa mecburen karakol savcılık falan filan![]()
kapatmakta istemiyorum telefonu 24 saat açık olmak zorunda.Karakola git ifade falan zor iş o yuzden bi müşteri hizmetlerini arayayım
gızlı bır hayranın olabılırama bence kapat gızlı numaraya
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Müşteri hizmetleri söyler nasıl kapatılacağını, ayrıca konuştunmu numarayı öğrenmek için müşteri hizmetleriyle?
The Taxi Driver
GizliNumaradanAramaKısıtlama servisini kullanmak çok kolay. *253# tuşlayıp YES ’e bastığınızda gelen gizli numara aramaları daha telefonunuz çalmadan saf dışı bırakılacak.
Servisi iptal etmek için #253# tuşlayıp YES ’e basmanız yeterli.
GizliNumaradanAramaKısıtlama servisi, eski tip sabit telefon santrallerinden (analog santrallerden) ve yurtdışından numara bilgisi gönderilmeden oluşturulan çağrıları engellememektedir
numarayı we sahibini örenmek için sawcılığa kdr uzar yolun uğraşma bnce direk gizli numaralara kapa hattını
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
arda hiç ugraşma sadece gir savcıya kagıt wer başka bişeyle ugraşmıyon sora tlf sana gelyor kım oldugunu soluyorlar savcılık tarafından arayan kişiyide evinden alıyorlar şıkayetçiysen ceza veriyorlar
hattını gizliye kpatmak içinde müsteri hizmetleri yada avea nın sitesinde online işlemlerde rahatlıkla yaparbilirsin
+ hatla ilgili bicok seyide yapabilirsiniz![]()
bende bunu arıyodum teşekkürler.. hattımı değiştirip herkesi silip nomuda kimseye vermediğim halde 1aydır falan benide birisi rahatsız ediyo.. anlamadım ilk tesadüf oldu sanırım sonrada bırakmadı..
hiç anlamam bu telefon sapıklığını, ne anlar insanlar.. çok işi gücü olmayan saçmasapan insanların işi.. onlarada yazık ne diyeyim çok boşlar demekki..
sende şimdilik özel numaralara kapa rahat et bence.. bulsan nolcak sanki, bulmaya değcek biri bile değildir böyle bişiyle uğraşıyosa.. ya da aç cvp verme dinleme bile, yazsın ona konuşsun kendi kendine bi süre sonra pes ediyolar![]()
aradım aveayı malesef böyle öğrenilmiyormuş.Savcılığa gidecen diyor.Yarın gidicem bulucam o numrayı akşam akşam deli etti.Bide arayan bole şey hımm yazmaya dilimde varmıyor abi ablaevet abi abla
Peki birşey sorucam biri benim ile ilgili facebook falan açıyor kapatıyor falan..eski msn falan onun elinde bir şekilde açıyor kapatıyor birşeyler le uğraşıyor..ip adresi değişken birşey biliyorsunuz..
savcılığa versem öğrenirmiyim ? ne kadar sürer ? değermi ?
facebook a mail atsam verirmi ip sini ?
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)