Millet Harf aralığı yok hala ney göre belirlencek bu iş..
Printable View
Millet Harf aralığı yok hala ney göre belirlencek bu iş..
dün aöf burosuna gittim kimliğimi aldım. kimliksiz sınava almayacaklarms kimliğini almayan varsa hatırlatıyım
bitanede dingil vardı şakasına arkadaşının sınav yerini mersin seçmiş ağlamaklı soru soruyordu abi değişemezmiyiz nolur diye :) bu saatten sonra imkansızı istiyordu arkadaşı inş onu mersine birlikde götürür dedim :)
Harf aralığı nedir ya?
Vizede harf aralığı olmazki, finalden sonra ortalamalar ve çan eğrisi belirlenir en son harf aralıkları ortaya çıkar.
Vizeden sonra ortalamalar belli oluyordu ve bu ortalamalar finale kadar duruyordu.Ancak şimdi ortalamalar verilmedi.Açıkcası ben hangisinden ne derece geçtim,neye daha çok çalışacağımı bilmiyorum :D
bende öyle hatırlıyorum sanki vizenin ortalaması açıklanıyordu finaller olana kadar duruyordu gibi kalmış aklımda.
Aslında hesap basit, finaller sonrası puan olarak 40'ı yakalarsan hemen hemen her dersten geçersin :)
Doğru ortalamalar açıklanıyordu ama yalnızca sayı olarak gözüküyordu harf aralığı oluşmuyordu, bu kez ortalamaları da yazmadılar.
ya şunu 35 üstü almamız lazım dc cd dd gelmesi için diğerleri yüksek olursa ortalamayla bişeyler yapıcaz arık :D
Şu konuyu gördükçe cinlerim tepeme geliyor. :ofk:
korku başka bir şey yok. işletme 4 . sınıfım ama borum *** bi vizeden sonra korkuyorum işte :D
o işi geçen sene kredili sistmein ilk yılı olduğundan açıklamışlar artık açıklanmayacakmış aöf bürosu o şekilde bilgi vermişti.
Geçen sene sınıftaki bir kızı almadılar sınava bandrol yüzünden kıl bir hoca denk gelirse sıkıntı olabilir. bence işini şansa atma kendin gidemiyorsanda nüfus cüzdanınla birlikte birine ver büro yapıyor o şekilde olunca.
ben şifremi kaybettim ya ne yapacağım..