Ortalama notu cc dir, standart sapmasına göre birkaç puan altı ve üstüde cc'dir.10 puan altıda geçer yani ama not ortalaması düşük olur.Genel ortalamanız 2 değil diye aöf bir daha okutur o dersleri.
Printable View
şimdi 2 ci taksiti henüz ödemedik şubattaki sınava girebiliyormuyuz aceba
aynen vallaha ya tek denetim kaldı şimdi önümüzde 3 tane daha sınav var ben 30 almışım iso napacaz geçmek için nasıl olacak:rolleyes:
dün dershanedeki hoca 25 ve altı alan varsa o derse hıc efor sarfetmesın dıgerlerıne calıssın dedı. :D
dershaneyı bırakıyorum. 2.donem sadece yardımcı kıtapleyın alırım
izmirde işin ehli ingilizce kursu bilen varmı ?
ne yani benim 4 cü sınıftan tek dersim var denetim verirsem geçecem ve ilk sınav 30 ozaman genemi kalacaz 4 cü sınıfta neye göre hesaplanıyor nasıl oluyor bu iş
ortalamalar açıklanmış :)
4.sınıfa ayrı bir hesaplama yoktur herhalde! ama tek derssen zaten direkt gecme notu ve o dersın ortalamasına bakılır herhalde.
30 zaten kurtarılmaya musayıt.
0 - 32 arası FF kalır yazıyor ama sanırım bu eskı sıstemmıs.
araştırmak lazım. 25 ve altı sanırım FF hoca o yuzden oyle soylemıs olabılır.
valla dershane dısından karacan kıtabı alanlar memnun bı bız degılız dershanede olmamıza ragmen :D
murat cok guzel dıyenler var ama amcalar ucan kustan soru sormuslar.
karacanda 20 25tane soru var 1 unitede
muratta 60 lar 70 ler dıyorlar. gormedım ama söylenen o şekilde.
zaten aöf te başka yayın yapan dershanede yok gibi.
Bu ortalamalar neyi gösteriyor şimdi bi aydınlatsın bilen.
Denetim ortalama 38
SPK ortalama 45
nedir ?
38 ve 45 ustu gecer altı kalır diye bılıyorum
ortalamaları moral bozmak için mi yayınladılar acaba?
onu bence suan hesaplayamayız cunkı fınalde ınsanlar daha basarısız olur notlar duser dıye beklıyorum tam tersıde olabılır tabi:)
muratın soru bankasında üniteye göre değişiyor genelde 70 80 soru oluyor 100 soru olan ünite bile var.
şimdi ben bu ortalama muhabbetini anlamadım finalden ne alırsak geçiyoruz onu nasıl hesaplayacağız
bu ümitten nefret ettirdiler en çok bu yüzden sövüyorum aöf e
insanları bencilleştiriyolar, kendin iyi olasın diye başkasının kötü not almasını istiyorsun :(
hepimiz aynı durumdayız biran önce bitsin de yolumuza bakalım istiyoruz..
Yanlış anlama serkan senle alakalı olarak yazmıyorum bunu. genel olarak düşüncem.
abi aynı ders. bende ortalama 36 gözüküyor. arkadaşta 34. nasıl olacak :D İKT103U İKTİSADA GİRİŞ 1
yok yahu yanlıs anlayacak bısı yok adamlar sıstemı kafese cevırmısler öldürmezsen ölürsün mantıgıyla... Bi yandanda iyi gibi cunki 50altı olunca kalıyorduk suan cogu ortalama daha dusuk göxüküyor ama genel olarak sancılı dönemlere denk geldık umarım kazasız atlatır önumuze bakarız
tüm ortalamaların üstündeyim tek vergi ucu ucuna :D
sevincim kısa sürdü şimdi uluslar arası işletmecilikten ben nasıl 56 stratejiden 59 alayım ? ortalamayı kim yüksellti ?