v6 nın keyfi başkadır
her ne kadar s2k fanatiği olsam da , v6 iyi gidiyor
ama ileriyi görüp genesis coupe ' yi beklemek de akıllıca olur...
v6 nın keyfi başkadır
her ne kadar s2k fanatiği olsam da , v6 iyi gidiyor
ama ileriyi görüp genesis coupe ' yi beklemek de akıllıca olur...
Tesla Model Y Sr
valla cok yakın bır arkadasımın 350z sı vardı. butun yaz bındım Allah razı olsun. s2k onun yanında araba degıl. ıster atmosferık yap kullan ıster turbo. bız atmosferık yapmıstık oyle boyle degıldı. ınanılmaz bır tork ve ınanılmaz bır ses vardı aracta. kesınlıkle 350z. s2k cok yanlıs tercıh olur. benzın sarfıyatı oyle ahım sahım degıl. o motora gore. sehır ıcı 50tl ıle 90 km yaptım hem basım hem basmadım. hıc basmazsam 110 fln yapar. uzun yolda 140-150km arası yapıo. s2k ıle yakıt kıyası yapılmaz. ama mezara (s2k) giriceme manzaralı evde otururum![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
dert yok tasa yok 350z iyidir iyi![]()
Nissan 350z bunun bir alt kasası 300 zx dahi mükemmel görünümü var ama üretime son verildibence de 350 z hiç düşünmeye dahi gerek yok
Saygılar...
nissan'ın yürürü drifte daha yatkın ve daha sağlam diye biliyorum...
standart s2k dirft için çok uygun değil , pistte best time için uygun...
Tesla Model Y Sr
youtube gir topgear 350z yaz. Sonra izle en son sunucunun yorumuna dikkat et. Şöyle birşey diyordu bu arabayı bütün gün test edebilirim hayatımda kullandığım en zevkli araçlardan biri....
Ben bir honda fanatiği olarak 350z yi tercih ederim. Ayrıca herkes yakıta laf etmiş ama yaklaşık 1buçuk senedir İnfinity fx35 kullanıcısıyız araç istanbul trafiğinde arada gazlamama rağmen kilometrede 60kuruştan fazla yakmyo. Bu örneği aynı motora sahip oldukları için verdim. Aracın kilo 4çeker ve yüksek yapı gibi dezavantajlarınıda unutmazsak 350z s2000den fazla yakmayacağını anlarız.
350zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz![]()
handling > hp
bu iki aracın kategorileri farklı tek benzerlikleri arkadan çekişli olmaları 350 z lullanıcısı olarak alacaksan 350 z derim
350z ve güzel bi turbo setup![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)