Pm atıyyorum onur , aktivasyon maili değil kod veriyor demonoid.
Baya varmış film severLimitsiz adsl kullanıyoruz yinede aldıkları parayı haketmiyolar farklarını kullanalım bari
arkadasım o programlarla hiç ugrasma rapidten 1 aylık premium al sonra www.divxlerim.com a gir turkce dublaj veya orjinal ne istiyosan indir kaliteli olarak free download manager a koy linkleri sabaha kadar indirsin ben oyle yapıoyrum 2 ay da şuan 100 dvd doldurdum hepsi divx 700 mb civarı sen düşün kac film var![]()
arena tr davetiyesi bir tane vardı levo ya gitti. fakat sırada faberge var. 3. kim olmak istiyorsa bana bir pm atsın maili. oraya yollarım. geldikçe yazarım buraya lazım olan kullansın.
demonoid isteyen varsa bende yollayabilirim. yine pm.
benim davetiyeler bitti. gelen ilk davetiye fabergeye gidecek ondan sonra isteyen FT106. elinde davetiye olan varsa B!rtan ve bu 2 arkadaşa da yardımcı olabilir bana davetiye gelene kadar.
beyler benim adsl 4 gb limitli bunu sınırsız yapınca hız değişcekmi ? fatura kullandığımız kadarmı geiyo yoksa sabit ücretle istediğin kadar indirebiliyomuyuz ?
geçen film indircektim sınırlı diye vazgeçtim sınırsıza çevirip arşiv yapmak istiyorum![]()
Sınırsıza çevircen 1024 olacak bağlantın gayet yeter sana yaparsın arşivini ferhatArenadaki admin arkdaşım gelsin istediğiniz kadar davetiye temiz edecem sonra devam edersiniz
Bitturk şuanda var zaten.
1.6tdi.
Ecutech.
arena ya ben de bir davetiye istiyorum![]()
http://www.hdtor.com/
tavsiye edilir uyelik acık sanırım ....
hd ve bluray için ideal ...
Torrent tabi ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
demonoid i yolluyorum pm den, arena icin 3rk4n var artık .. bende arena kalmadı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)