bende dün taksimde kız arkadaşımla gittim.
çok beendim filmi ilkinden daha başarılı bence![]()
bende dün taksimde kız arkadaşımla gittim.
çok beendim filmi ilkinden daha başarılı bence![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
filmde ben de güldüm ama toplum olarak artık nelere gülüyoruz (küfür, argo, vs) durum kötü. nerde eski şener şen, kemal sunal filmleri nerde şimdiki filmler? Şekerpare'deki Şener Şen in oyunculuğunun yüzde biri bile yok şahanda.. Şaban Oğlu Şaban, Süt Kardeşler.. bu efsane filmlerin yanında ancak toz yutar arog, recep ivedik ve diğer türevleri...
ben hala derim cem yılmaz tektir die arog la recep mukayese edilemez bence,artık em yılmaz milleti güldürmekten tribe soktu herkesi artık millet parasını verip gülmücem die gidio şovunada filminede ama gülmek istiyene arog da gora kadar iidi
recep i çok tutanlara çarkıfelek i tavsiye ederim akşamlarıtv de rtük gereği recep kadar olamıo ama elinden geleni yapıo mehmet ali
![]()
Team PAŞAOĞLU
cem bu adamlar babamızın oglu degil ben ona gulerim sen buna gulersin, insanları sen buna nasil gulersin yada nasil gulmessin diye itham etmek de bence sacmalıgın daniskası bırakın insanlar neye iterse gulsunler yok kufurluymus yok cok sığmıs asıl beni bunlar gulduruyor![]()
ya günlük hayatta 2 lafımdan biri küfürdür tanıyanlar bilirlerben sadece şu an show tv de izliorum cem yılmazı zmanında çok eleştirilimişti rcep ivedik daha ii dienler olmuştu bende izlemedğimiçin recep 1 i bişi dememiştim şimdi izleyince yazım dedim
![]()
Team PAŞAOĞLU
he iyi etmissin bende izliyorum su an bende guluyorum yani sonucta amac eglenmek degilmi eglendikten sonra sorun yok![]()
cok kufur vardı,esprı yonunden bıraz fakır kalmıstı ama genede guzeldi
Pes olayı guzeldı
nine nin ses oldurdu benı![]()
GüzeL oLmuş , güzeL keyif aLdım fakat bence ilki daha güLdürmüştü beni![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
ben izledim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)